temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun kuzum benim iştahım açıldı şişiyorum ama doymuyorum peynir delisi oldum resmen ki normalde hiç yemezdim. Dr kontrolündesin sorun yoktur eminim ama azıcık da olsun yemeye çalış ilaç niyetine

Herkese merhaba,

Yazışmalarda amerikada doğum yapmış biri vardı ama bulamadım şimdi ismini. Konuda bilgisi, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi.

Canım ben rusyadayım burdada 3.-4. Aya kadar hep alttan bakıyorlarmış. Bende 8+6 dayım 2 kere alttan baktılar

Hanımlar bende temmuz annesi olacagim hele de dogum günümde o zamanlar tam günüme denk gelirse ne mutlu bana hediyem icimde sağlıkla hepimiz kucagimiza alabilelim insallah bende tek sıkıntı var kuyruk sokumum batıyor ve sağ bacagimin uzerine basamiyorum belimde agri yok bulantim olmuyor kokular cok etkiliyor sadece duruldu çoğu şey ama çok aserdim hala da devam 10. Haftami doldurmak uzereyim sizde de kasikta batma veya bıçak saplanmasi gibi surumlar oluyor mu?

Hayırlı geceler anneler bende ağustos annesi olacagım inşaallah 2.5 yaşında bir oglum var bakalım minigimizi ilk çocuk gibi heyecanla bekliyoruz : )

Kizlar bu istahsizlik bu haftalarda hepimizde olduguna gore normal kabul edelim.
Bende aksam 5kadar bisey yemiyorum canim hic bisey cekmiyor nerdeyse iki kilo vermişim cok idrara cikmaktan bol bol su icin vicut susuz kalmasin bari bu haftalardan sonra duzelir cok sik araştirma yapiyorum bu gayet normalmiş iki hafta icinde kaybolurmuş az daha sabir hersey kuzucuklar icin.

Ben de konuyu araştırıyorum. Dediğiniz gibi pek çok avantajı varmış ABDde doğmasının. http://amerikadadogumicin.com/amerikada-dogum-yapmanin-avantajlari/ Böyle sitelerde bilgi oluyor ama fiyatlar vs bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Kizlar bisey sorcam. Yarin kese muay em var 4+6 haftalik hamileyim ve cok stresliyim bi terslik olcak diye ilk gebeligim ve bende hic lekelenme vs olmadi bu normalmidir?

Benim azaldı bir iki gündür canım gerçi o Zaman da insan bi sorun mu var da geçti diye endişe duyuyor ama hareketlerini hissedene kadar rahat yok bize

kizlar ben 5 haftalik hamileyim fakat felaket sekilde gribim surekli hapsu hapsu korkuyrm bebisime bisey olacak diye. Allahim korusun bebislerimizi. ne yapsam bilmiyorum ilk bebegim cok endiselenyrm.

Canım ben rusyadayım burdada 3.-4. Aya kadar hep alttan bakıyorlarmış. Bende 8+6 dayım 2 kere alttan baktılar
Bebek daha çok küçük olduğundan alttan bakıyorlar bana da o haftalarda alttan muayene yapıldı çok normal Bi durum. Hamileler alttan muayene edilmez lafı kesinlikle hurafe bebeğin yerleştiği yer Rahmi'n ortaları ama dr rahim girişinden bakıyor. İçini rahat tut canım

Canım doktor yiyebildiğin ne varsa onları ye kendini zorlama tiksinirsen dokuz ay yiyemezsin dedi. Bir ayı serumla idare ederiz ama sonrasında da yiyemezsem o çok sıkıntı olur dedi. Nitekim balık için bikere kendimi zorladım şuan resmini görünce kötü oluyorum. Peynir ekmek meyve tuzlu kurupasta kuruyemişle idare ediyorum

[QUOTEstreineliz2425, post: 49387205, member: 798052"]Kizlar bisey sorcam. Yarin kese muay em var 4+6 haftalik hamileyim ve cok stresliyim bi terslik olcak diye ilk gebeligim ve bende hic lekelenme vs olmadi bu normalmidir?[/QUOTE]
Canim stres yapma rahat ol her gebed e lekelenme ol maz herkesin gebeliği farklı geçer bebis in için rahat olmalısın ki i da rahat olsun

Progestan duşugü engellemez. Progestron düşüklüğü sebep değil sonuçtur . Ama dua et şükür ki ilk haftalarda oldu ilerki zamanda olsa daha çok yiptanırdın
Anlayamadım cnm progestan aslında çok işe yaramıyor mu bu durumda. evet başta olması daha iyi elbette tabi Rabbim daha iyi bilir.

Allah razı olsun canım seninde zor olmuş ..amin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…