- 7 Kasım 2016
- 604
- 229
- 23
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.881
Bende aynı durumdayım malesef hep açım ama ağzıma bişey almak istemiyorum.2,5 ay oldu hiç kilo almadım. Yemek yemek eziyet gibi hele ki et yemekleri çok tiksiniyorumkızlar canım hiçbişey yemek istemiyorum yemedigimde de içim daralıyor. napıcam bilemiyorum.
Geçmiş olsun kuzum benim iştahım açıldı şişiyorum ama doymuyorum peynir delisi oldum resmen ki normalde hiç yemezdim. Dr kontrolündesin sorun yoktur eminim ama azıcık da olsun yemeye çalış ilaç niyetineKızlar ben de üç saattir hastanedeydim yeni çıktım. Kilo kaybından ve mide bulantısından dolayı serum verdi doktorum. Yeni çıkabildim. Bir de bu ara çok gelen var böyle dedi. Günde bisürü hastam geliyor üç dört tanesini de yatırdım dedi. Dikkat edin kendinize.
Bendede oluyor nedenini merak ediyorum dr normal dedi geçtikızlar bende 8. Haftamdayım. Aşırı derecede sarı akıntım var . Sizde de oluyor mu? Nedenini bilen var mı
Canım ben rusyadayım burdada 3.-4. Aya kadar hep alttan bakıyorlarmış. Bende 8+6 dayım 2 kere alttan baktılarArkadaşlar bende dün kontrole gittim bebeğimin kesesini gördük 4haftalık hamileyim ama doktor bize önlem amaçlı düşük önleyici bi ilaç verdi fakat biz korktuk acaba düşük tehlikemiz mi var diye özellikle sorduk ama doktor da ısrarla hayır korkulacak bişey Yok sadece önlem amaçlı dedi. Madem önlem amaçlı ve sağlıklıyım neden ilaç veriliyor ki? Birde gebe olduğum halde ultrason ile bebeğime bakması gerekirken hala alttan muayene ederek bebeğime bakıyor benim bildiğim hamile bayan alttan muayene olmaz lütfen bana bi yardım edin bişey söyleyin
Sağlıkla gelsin inşallah.Hayırlı geceler anneler bende ağustos annesi olacagım inşaallah 2.5 yaşında bir oglum var bakalım minigimizi ilk çocuk gibi heyecanla bekliyoruz : )
Ben de konuyu araştırıyorum. Dediğiniz gibi pek çok avantajı varmış ABDde doğmasının. http://amerikadadogumicin.com/amerikada-dogum-yapmanin-avantajlari/ Böyle sitelerde bilgi oluyor ama fiyatlar vs bilgisi olan varsa çok sevinirim.Aynen canım 20 yaşında tüm aileye oturma izni çıkıyo ayrıca burada yabancı öğrenci statüsünden yararlanıyor üniversite için büyük avantaj Amerikan kolejlerine sınavsız girebiliyor ,tüm ülkelere vizesiz seyahat edebiliyor bir sürü avantaj düşünürsen sende beraber gideriz olmadı :)))
Bebek daha çok küçük olduğundan alttan bakıyorlar bana da o haftalarda alttan muayene yapıldı çok normal Bi durum. Hamileler alttan muayene edilmez lafı kesinlikle hurafe bebeğin yerleştiği yer Rahmi'n ortaları ama dr rahim girişinden bakıyor. İçini rahat tut canımCanım ben rusyadayım burdada 3.-4. Aya kadar hep alttan bakıyorlarmış. Bende 8+6 dayım 2 kere alttan baktılar
Canım doktor yiyebildiğin ne varsa onları ye kendini zorlama tiksinirsen dokuz ay yiyemezsin dedi. Bir ayı serumla idare ederiz ama sonrasında da yiyemezsem o çok sıkıntı olur dedi. Nitekim balık için bikere kendimi zorladım şuan resmini görünce kötü oluyorum. Peynir ekmek meyve tuzlu kurupasta kuruyemişle idare ediyorumGeçmiş olsun kuzum benim iştahım açıldı şişiyorum ama doymuyorum peynir delisi oldum resmen ki normalde hiç yemezdim. Dr kontrolündesin sorun yoktur eminim ama azıcık da olsun yemeye çalış ilaç niyetine
Anlayamadım cnm progestan aslında çok işe yaramıyor mu bu durumda. evet başta olması daha iyi elbette tabi Rabbim daha iyi bilir.Progestan duşugü engellemez. Progestron düşüklüğü sebep değil sonuçtur . Ama dua et şükür ki ilk haftalarda oldu ilerki zamanda olsa daha çok yiptanırdın
Allah razı olsun canım seninde zor olmuş ..amin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versinCanim Rabbim yardimcin olsun. Allah sana insallah daha iyisini, daha sagliklisini nasip edicek.. bunlar yasamamiz gereken seylermis. Burada bir cok kisi yazmisti dusuk Yaptim, lekelenmem oldu vs diye cok cok uzucu bir gun bile bebeginle yasadiysan ayrilmak cok zor oluyo..
Ben 8. Ayimda kaybettim. Bi gun once esyalarini yikayip utulemistim. Yasadigim acinin tarifi bile olamaz bence ama kendimizi uzerek hicbisey elde edemeyiz. Rabbim boyle nasip etti o bebegin dunyaya gelecegi varsa gelir. Insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip olur. Bizler de hakkini vererek evlatlarimiza annelik yapariz.. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?