temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ultrason olcumunde net hafta söyleniyor canım ama satla uyumlu mu bakılıyor hatta bazen önde bile gidebiliyor tamamen bebeğin olcusuyle anlicagin

Nerdesin canim avrupada mi? Aslinda sennle ayni tarfta olanlarda da fikir verebilrler. Ama aradaki acik fark tabi adeti hesaba katmadigini gosteryor. Hersey normlmiymis

Kızlar kırmızı kanamam başladı. Doğum hastanesi aciline gidiyoruz. Hayrlısı ne ise o olsun inşallah. Çok korkuyorum aynı sancıları tekrar çekmekten. Duanızı esirgemeyin...

Kızlar kırmızı kanamam başladı. Doğum hastanesi aciline gidiyoruz. Hayrlısı ne ise o olsun inşallah. Çok korkuyorum aynı sancıları tekrar çekmekten. Duanızı esirgemeyin...
Canım inşallah bişey yoktur sagsaglim geri dönersiniz evinize dualarım seninle

Canım allah yardımcın olsun. Bebeğini sana bağışlasın. İnşallah önemli birşey değildir sağlıkla bebeğinle dönersiniz evine

canım düzcede hayri sivrikaya ayşe efe hanıma gittim hemşireleri de tecrübesiz özeller ondan korkutuyor beni. damarlarım ince benim serum taktı dedim damarım ağrı yapıyor alışır dedi 5 dk sonra kolum kütük gibi şişti eşim çağırdi diğer koluma girmeye çalıştı olmadı sonra başka hemşire geldi elimin üstünden girdi delik deşik oldum yani.. sabaha kadar ped kontrolü ve 1 serum başkada ne doktor ne müdahale gözüm korktu açıkçası...

Çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü olmus keşke konuralp araştırmaya gitseydiniz daha iyi muamele olurdu diye düşünüyorum malesef ozellerde asgari ücrete genç tecrübesiz hemşireler alınıyor bu hemen her yerde bu şekilde özellikle gece nöbette onlar var burda bile o şekilde acil durumda araştırma daha iyi gelmiştir her zaman

canım benim benimde başladı dün gebelik sonlanıyor şu an umarım sende herşey yolunda gider inşallah bebeğin seninle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…