- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.921
Ultrason olcumunde net hafta söyleniyor canım ama satla uyumlu mu bakılıyor hatta bazen önde bile gidebiliyor tamamen bebeğin olcusuyle anlicaginKizlar bise sorucam..Simdi ben yurtdsindayim burda,son adet tarihinin basladigi gunden hesaplanmiyor..Ben 9 haftalik hamileyim,ama dr 5 haftalik dedi.Turk arkdslarima da sordum
onlarda dr yanlis hesapliyor diyolar ? Kafam iyice karisti ...Turkiye de son adet tarihine gore mi hesaplaniyor yardimci olurmusunuz ?
Anladim cnm tsk edrm.Ultrason olcumunde net hafta söyleniyor canım ama satla uyumlu mu bakılıyor hatta bazen önde bile gidebiliyor tamamen bebeğin olcusuyle anlicagin
Nerdesin canim avrupada mi? Aslinda sennle ayni tarfta olanlarda da fikir verebilrler. Ama aradaki acik fark tabi adeti hesaba katmadigini gosteryor. Hersey normlmiymisKizlar bise sorucam..Simdi ben yurtdsindayim burda,son adet tarihinin basladigi gunden hesaplanmiyor..Ben 9 haftalik hamileyim,ama dr 5 haftalik dedi.Turk arkdslarima da sordum
onlarda dr yanlis hesapliyor diyolar ? Kafam iyice karisti ...Turkiye de son adet tarihine gore mi hesaplaniyor yardimci olurmusunuz ?
Canım inşallah bişey yoktur sagsaglim geri dönersiniz evinize dualarım seninleKızlar kırmızı kanamam başladı. Doğum hastanesi aciline gidiyoruz. Hayrlısı ne ise o olsun inşallah.Çok korkuyorum aynı sancıları tekrar çekmekten. Duanızı esirgemeyin...
Canım allah yardımcın olsun. Bebeğini sana bağışlasın. İnşallah önemli birşey değildir sağlıkla bebeğinle dönersiniz evineKızlar kırmızı kanamam başladı. Doğum hastanesi aciline gidiyoruz. Hayrlısı ne ise o olsun inşallah.Çok korkuyorum aynı sancıları tekrar çekmekten. Duanızı esirgemeyin...
Fas'ta yasiyorum cnm.Burda adet tarihinden saymiyorlar, gec dollenme oldugu icin olabilir..Nerdesin canim avrupada mi? Aslinda sennle ayni tarfta olanlarda da fikir verebilrler. Ama aradaki acik fark tabi adeti hesaba katmadigini gosteryor. Hersey normlmiymis
canım düzcede hayri sivrikaya ayşe efe hanıma gittim hemşireleri de tecrübesiz özeller ondan korkutuyor beni. damarlarım ince benim serum taktı dedim damarım ağrı yapıyor alışır dedi 5 dk sonra kolum kütük gibi şişti eşim çağırdi diğer koluma girmeye çalıştı olmadı sonra başka hemşire geldi elimin üstünden girdi delik deşik oldum yani.. sabaha kadar ped kontrolü ve 1 serum başkada ne doktor ne müdahale gözüm korktu açıkçası...Canım yaa çok geçmiş olsun üzüldümhangi hastaneye doktora gitmiştin ? Allah ım acını anlayabiliyorum bende lekelerle acile gittim kese görürüm derken yoğun kanamayla bi anda kaybettim Eylül ayinda doktorumun açıkladığı da o şekilde olmuştu sağlıksız gebelik kendini sonlandirir bu aslında iyi bişey demişti vücudun tepki verebiliyor demişti inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi bebek nasip olur kendini toparlamaya çalış canım sana tavsiyem araştırma hastanesine git mutlaka eğer gelebilirsen burda saü de Nermin Akdemir var tavsiye ederim özelde de adatipta deniz sencan varlikliya gidiyorum o da iyi benim için memnunum araştırmada dusukle ilgili belki testler yapılır kanda pihtilasma bakılıyor mesela
Rabbim yardımcın olsun sağlık versin..Kızlar kırmızı kanamam başladı. Doğum hastanesi aciline gidiyoruz. Hayrlısı ne ise o olsun inşallah.Çok korkuyorum aynı sancıları tekrar çekmekten. Duanızı esirgemeyin...
Çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü olmus keşke konuralp araştırmaya gitseydiniz daha iyi muamele olurdu diye düşünüyorum malesef ozellerde asgari ücrete genç tecrübesiz hemşireler alınıyor bu hemen her yerde bu şekilde özellikle gece nöbette onlar var burda bile o şekilde acil durumda araştırma daha iyi gelmiştir her zamancanım düzcede hayri sivrikaya ayşe efe hanıma gittim hemşireleri de tecrübesiz özeller ondan korkutuyor beni. damarlarım ince benim serum taktı dedim damarım ağrı yapıyor alışır dedi 5 dk sonra kolum kütük gibi şişti eşim çağırdi diğer koluma girmeye çalıştı olmadı sonra başka hemşire geldi elimin üstünden girdi delik deşik oldum yani.. sabaha kadar ped kontrolü ve 1 serum başkada ne doktor ne müdahale gözüm korktu açıkçası...
AminSağlıkla gelsin inşallah.
canım benim benimde başladı dün gebelik sonlanıyor şu an umarım sende herşey yolunda gider inşallah bebeğin seninle kalırKızlar kırmızı kanamam başladı. Doğum hastanesi aciline gidiyoruz. Hayrlısı ne ise o olsun inşallah.Çok korkuyorum aynı sancıları tekrar çekmekten. Duanızı esirgemeyin...
Ayy cok uzuldum canim yaa bu siralar hic iyi hbrler almiyoruz inş hayirli hbrlerle donersin.canım benim benimde başladı dün gebelik sonlanıyor şu an umarım sende herşey yolunda gider inşallah bebeğin seninle kalır
ferishhh canım ne yaptın iyi misin Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah inşallah önemsiz bişeydir[/QUO
Cok zor biliyorum uzulme tekrar olur inş
Senin neden boyle oldu ?
Cok uzuldum canim yacanım benim benimde başladı dün gebelik sonlanıyor şu an umarım sende herşey yolunda gider inşallah bebeğin seninle kalır
Hmm her yerin farkli belkide Allah hayrlisyla kucagina almayi nasip eylesin ins canimFas'ta yasiyorum cnm.Burda adet tarihinden saymiyorlar, gec dollenme oldugu icin olabilir..
canım inşallahAyy cok uzuldum canim yaa bu siralar hic iyi hbrler almiyoruz inş hayirli hbrlerle donersin.
bende çok üzgünüm canım bu acının tarifi yok bu üçüncü gebeliğimdi ve aptalca hiç bi doktor bana kanda pıhtılaşma yüzünden oşduğunu söylemedi düne kadar hastaneyi yıktım ağlamaktan ama olacağın önünr geçilmiyotCok uzuldum canim ya
Sagol cnmHmm her yerin farkli belkide Allah hayrlisyla kucagina almayi nasip eylesin ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?