- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.841
canım senin sebeb neydi Rabbim bunu sağlıkla eline almayı nasip etsincanım cok geçmiş olsun bende aynısı yaşadım 6 ay önce şuan yine hamileyim 8 haftalık çok şükür bir sorun yok
Rabbim daha acısını yaşatmasın İnşallah en yakın zamanda tekrar bu heyecanı yaşarsın.. Allah büyük vardır bunda da bir hayır öyle düşün.. Dua edicem sana da bol bol Kalbini ferah tut allah yardımcın olsunkızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..
Dusuk ile ilgili yazilari okukızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..
sağol canım isyan etmiyorum en doğrusunu Rabbim bilir. Rabbim sana ve burdaki herkese sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin. o kadar kısa zamanda alışmışım elim hala karnıma gidiyor.Allah hayirlisiyla yuzunu guldursun eminim yorumunu okuyan bu platformdaki herkes yurekten hissedio acini ve dua ediolar
Bn de cok hassasim bu konuda
Hayirlisyla yeniden hamile kalmani bebegini saglikli bi seklde kucagina almani dilerim
Sana moral lazim .bak hamile kalabiliorsun onu dusun
Birde sunu dusun
Bir dusuk.oldu die bidaha olacak die bse yok
Anne olmaktan vazgecersen anne olamazsin ancak
Oyuzden Umudunu kaybetme moralini yuksek tutmaya calis
canım progestan hapı aldıktan sonra kanamam başladı öncesinde kahve leke vardı bende anlamadımDusuk ile ilgili yazilari oku
Bir engellenebilir dusuk bir de engelenemeyen dusuk var vs.
Birdaha hamile kaldiginda insallah
Progestan igne ve hap kullan
Bak dusuk tehlikesi olmayan hamilelere bile yaziolar progestani
Bn de cok yiprandim seni anliyorum
canım sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum.
kızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..
teşekkür ederim canım evet ilk gebeliğimdi düşük oldu.. kan testlerimde bir sorun yoktu sadece d vitaminim eksikti o kadar hamilelik düşünmeden önede kan testi yaptırmıştım cnm testler için 1 den fazla mı olmalı. başka gebelik olursa paranoyak gibi leke arayışında olurum sanırım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize..sadece şu an test yapmam gerek mi onu bilmiyorumÇok geçmiş olsun inşallah tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
İlk düşüğün mü bilmiyorum ama birden fazla düşüklerde genel bir tarama yapılması şart. Düşüğün neyden kaynaklandığını bulup ona göre önlem alınmalı. Bildiğin bir rahatsızlığın tiroid sorunun var mıydı en çok kayıplar tiroidden kaynaklanıyor. gebelikte oluşan bir durum olabilir hamile kalır kalmaz bu testlerin yapılması gerekiyor. Kan pıhtılaşması olabilir kan sulandırıcı iğne veya hap alman gerekiryordu belki. Tabi bunlar benim bu zamana kadar bildiğim ihtimaller sadece. Ayrıca belki de hiç bir sebebi yoktur sadece embriyo sağlıklı olmadığı için vücut kendiliğinden tepki göstermiştir. senin yanlış yaptığın bir durum olduğunu zannetmiyorum gayet bilinçli birine benziyorsun. Bu durumu çok daha ilerde yaşayacağına ilk haftalarda yaşamak daha hayırlısı. Eminim ki rabbim senin için en iyisini düşünüyordur. Bir sonraki hamileliğinde umarım hiç bir sorun lekelenme yaşamadan kucağına alırsın yavrunu.
Hayırlısı olsun canım bendim üzülme lütfen. Nolmuş doktor ne dediMaalesef olmadı cnm
teşekkür ederim canım evet ilk gebeliğimdi düşük oldu.. kan testlerimde bir sorun yoktu sadece d vitaminim eksikti o kadar hamilelik düşünmeden önede kan testi yaptırmıştım cnm testler için 1 den fazla mı olmalı. başka gebelik olursa paranoyak gibi leke arayışında olurum sanırım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize..sadece şu an test yapmam gerek mi onu bilmiyorum
Ya bilmiyorum çok tereddüt ettim gerçekten bende başka bi doktordan randevu aldım cuma gününeCanim hamilelikte alttan muayene olunmaz hurafe..
Ozelde de devlette de alttan muayane oldum ben
Bebege hic zarari yok
Alttan muayene edince bebek dusermis derler ya o da dogru deil
Ben hamile oldugumu ogrendigim an dusuk tehlikesine karsi progestan yazsaydi dr
Hic yasamazdim bu skintilari.belki de
Yani dr cok.iyi yapmis hap yazmakla sanslisin kullan
Kotu bse deil zaten
böyle yapılan bir yer varsa giderim elbette canım kadın doğum bölümümü yapıyor pekiİçin içini yiyeceğine iyi bir araştırma hastanesine gidip bütün testleri yaptırabilirsin. Bizim ülkemizde malesef bir çok kayıptan sonra bu tarz girişimlere başvuruluyor. Eğer yok ben bununla baş edebilirim Allaha sığınıp beklerim bu psikolojiye sahibim diyorsan birşey yapma. Aynı şeyi tekrar yaşayacaksın diye birşey yok aslında. Bu durum insanın kendiyle ilgili birazda kendini nasıl iyi ve güvende hissedeceksen öyle yap canım. İşin gücün rast gitsin inşallah
birşey demedi sadece zayıf bebekler düşüyor yine olur üzülmeyin dedi bir sebeb söyleyemedi maalesefHayırlısı olsun canım bendim üzülme lütfen. Nolmuş doktor ne dedi
Aynı sorun bende de var inşllah geçerbenmde öyle aşırı göbegim ve mide taş gibi 5 aylık hamile gibi duruyorum aynı umarım düzelir şimdiden hazımsızlık sorunu başladı
Canım Rabbim en kısa zamanda yeniden bu güzel duyguyu yaşamanı nasip etsin inşallahMaalesef bebeğim artık yok(
kızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..[
Ben de daha önce düşük yaptım, bir sabah uyandım ve birden yoğun kanamam geldi, öğleden sonra Dr a gittim, düşmüştü. düşükten sonra doktorum içerde parça kalmış olma ihtimaline karşı kürtaj yaptı. Üzerinden 2 yıl geçti, korunmama rağmen Allah bana şimdi bir tane daha sürpriz bebek nasip etti. Bu şekildeki düşüklerin sebebinin genetik olarak sağlıklı olmayan bebeklerde olduğunu birçok yerde okudum. Bu yüzden sakın ola ki üzülme, Allah doğru zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah. Sen gönlünü ferah tut...
birşey demedi sadece zayıf bebekler düşüyor yine olur üzülmeyin dedi bir sebeb söyleyemedi maalesef
amin cnm inşallah sende sağlıkla al bebeğini inşallahCanım Rabbim en kısa zamanda yeniden bu güzel duyguyu yaşamanı nasip etsin inşallah
amin inşallah o günleri de görürüm cnmÇok çok geçmiş olsun.. İnsallah hamile kaldığında sağlıklı devam eder ve kucağına alırsın canım..
böyle yapılan bir yer varsa giderim elbette canım kadın doğum bölümümü yapıyor peki
canım senin nasıl oldu düşük belirtileri nelerdicanım cok geçmiş olsun bende aynısı yaşadım 6 ay önce şuan yine hamileyim 8 haftalık çok şükür bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?