temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Rabbim daha acısını yaşatmasın İnşallah en yakın zamanda tekrar bu heyecanı yaşarsın.. Allah büyük vardır bunda da bir hayır öyle düşün.. Dua edicem sana da bol bol Kalbini ferah tut allah yardımcın olsun

Dusuk ile ilgili yazilari oku
Bir engellenebilir dusuk bir de engelenemeyen dusuk var vs.
Birdaha hamile kaldiginda insallah
Progestan igne ve hap kullan
Bak dusuk tehlikesi olmayan hamilelere bile yaziolar progestani
Bn de cok yiprandim seni anliyorum

sağol canım isyan etmiyorum en doğrusunu Rabbim bilir. Rabbim sana ve burdaki herkese sağlıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin. o kadar kısa zamanda alışmışım elim hala karnıma gidiyor.

canım progestan hapı aldıktan sonra kanamam başladı öncesinde kahve leke vardı bende anlamadım

Çok geçmiş olsun inşallah tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
İlk düşüğün mü bilmiyorum ama birden fazla düşüklerde genel bir tarama yapılması şart. Düşüğün neyden kaynaklandığını bulup ona göre önlem alınmalı. Bildiğin bir rahatsızlığın tiroid sorunun var mıydı en çok kayıplar tiroidden kaynaklanıyor. gebelikte oluşan bir durum olabilir hamile kalır kalmaz bu testlerin yapılması gerekiyor. Kan pıhtılaşması olabilir kan sulandırıcı iğne veya hap alman gerekiryordu belki. Tabi bunlar benim bu zamana kadar bildiğim ihtimaller sadece. Ayrıca belki de hiç bir sebebi yoktur sadece embriyo sağlıklı olmadığı için vücut kendiliğinden tepki göstermiştir. senin yanlış yaptığın bir durum olduğunu zannetmiyorum gayet bilinçli birine benziyorsun. Bu durumu çok daha ilerde yaşayacağına ilk haftalarda yaşamak daha hayırlısı. Eminim ki rabbim senin için en iyisini düşünüyordur. Bir sonraki hamileliğinde umarım hiç bir sorun lekelenme yaşamadan kucağına alırsın yavrunu.

teşekkür ederim canım evet ilk gebeliğimdi düşük oldu.. kan testlerimde bir sorun yoktu sadece d vitaminim eksikti o kadar hamilelik düşünmeden önede kan testi yaptırmıştım cnm testler için 1 den fazla mı olmalı. başka gebelik olursa paranoyak gibi leke arayışında olurum sanırım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize..sadece şu an test yapmam gerek mi onu bilmiyorum

İçin içini yiyeceğine iyi bir araştırma hastanesine gidip bütün testleri yaptırabilirsin. Bizim ülkemizde malesef bir çok kayıptan sonra bu tarz girişimlere başvuruluyor. Eğer yok ben bununla baş edebilirim Allaha sığınıp beklerim bu psikolojiye sahibim diyorsan birşey yapma. Aynı şeyi tekrar yaşayacaksın diye birşey yok aslında. Bu durum insanın kendiyle ilgili birazda kendini nasıl iyi ve güvende hissedeceksen öyle yap canım. İşin gücün rast gitsin inşallah

Ya bilmiyorum çok tereddüt ettim gerçekten bende başka bi doktordan randevu aldım cuma gününe inşallah hayırlısıyla içimi rahatlatır. Birde kaşıklarımda arada sırada sancı oluyo ve gazım çok şişkinliğim de var normal mi bunlar ben ilk defa gebelik yaşıyorum

böyle yapılan bir yer varsa giderim elbette canım kadın doğum bölümümü yapıyor peki

böyle yapılan bir yer varsa giderim elbette canım kadın doğum bölümümü yapıyor peki

benim ilk çocuğum tüp bebek yöntemiyle oldu. Sürekli tüp bebek merkezine gidip geldiğim için o merkezde bu tarz tahliller yapılıyordu (başkent üniversitesi hastanesinde) veya başka bir araştırma hastanesi falan olmalı galiba emin değilim ama diğer arkadaşların bilgisi varsa yazabilirler. aklıma gelen internetten araştırabilirsin veya bulunduğun şehirdeki hastaneleri arayıp sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…