temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım çok üzüldüm inan ki ama sakın kötü düşünme elinden geldiğince moralini yüksek tut mutlaka bir sebebi vardır. Hiç şöyle miydi böyle miydi die de yorma kafanı. Nasipten çıktıysa hiç kimse engel olamaz. En kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz gönlümüz ve dualarımız seninle

teşekkür ederim canım inşallah öyle bir haberle sıkıntılarımı unuturum. sizlerde sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza

Cok uygun fiyatı ben 3 buçuk sene önce sadece doguma 1300 tl verdik oda parası karı .

Kizlar yarin hayirlisi ile ucak yolculugum var. Gece de cok fazla bel agrisi yasayinca Istanbul'a gitmeden bir goruneyim dedim.. elhamdulillah bebisimi gorduk. Ama idrar yolu iltihabi varmis ben de :/ antibiyotik ve bi ilac daha verdi drum. Insallah hemen gecer bir skinti yasamam :)

İk gebeliklerde dört kişiden birinde böyle oluyormuş benimde başıma geldi şimdi tekrar çok şükür hamileyim kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş demek ve dua et insallah yine olacak

canım senin sebeb neydi Rabbim bunu sağlıkla eline almayı nasip etsin

Canim Rabbim yardimcin olsun. Allah sana insallah daha iyisini, daha sagliklisini nasip edicek.. bunlar yasamamiz gereken seylermis. Burada bir cok kisi yazmisti dusuk Yaptim, lekelenmem oldu vs diye cok cok uzucu bir gun bile bebeginle yasadiysan ayrilmak cok zor oluyo..

Ben 8. Ayimda kaybettim. Bi gun once esyalarini yikayip utulemistim. Yasadigim acinin tarifi bile olamaz bence ama kendimizi uzerek hicbisey elde edemeyiz. Rabbim boyle nasip etti o bebegin dunyaya gelecegi varsa gelir. Insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip olur. Bizler de hakkini vererek evlatlarimiza annelik yapariz.. :*

İyi yolculuklar ve aynı zamanda geçmiş olsun canım. İdrarda bakteri mi çıktı? Bugün benimde tahlilimde çıktı enfeksiyon. Ama ben ilaç kullanamam nasıl atlatacağım bilmiyorum. Sirkeli su falan mı içsem napsam bilemedim

Teşekkürler canim.. evet bakteri cikti.. neden alerjin mi var bazi ilaclara?? Doktorunla konussaydin bence o sana daha iyi bilgi vericektir. Ama bol su tuketmek tedavi yöntemiymis

Benim de 2 gebelik 6. haftada gelişimi durduğu için kürtajla sonlandı. Kan pıhtılaşmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. şuan 8 haftalık hamileyim ve hergün iğne yapıyorum. Çoğul gebelik kayıplarında iğne veriliyor. Umarım böyle bişey yaşamazsın. Bence gebeliği planlayan herkes kan pıhtılaşması testi yapmalı ki kayıplar olmadan önlem alınabilsin.

Kızlar ben de üç saattir hastanedeydim yeni çıktım. Kilo kaybından ve mide bulantısından dolayı serum verdi doktorum. Yeni çıkabildim. Bir de bu ara çok gelen var böyle dedi. Günde bisürü hastam geliyor üç dört tanesini de yatırdım dedi. Dikkat edin kendinize.

Teşekkürler canim.. evet bakteri cikti.. neden alerjin mi var bazi ilaclara?? Doktorunla konussaydin bence o sana daha iyi bilgi vericektir. Ama bol su tuketmek tedavi yöntemiymis

Evet canım alerjim var. Kullanabildiğim bir çeşit antibiyotik var o da hamilelikte kullanılmıyor. Yarın gideceğim aile hekimime.tahlili o istedi zaten. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim.. Su bol içerim zaten ben ama daha ne kadar içmem gerek bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır ve güç versin. Daha önce 2 kayıp yaşamış biri olarak tavsiyem kan pıhtılaşması ve genetik test yaptırman. Bana ilk gebelik kaybımda bu testler yapılmış olsaydı 2. gebeliğim kayıpla sonlanmıycaktı. Buna da şükür şuan 3. kez gebeyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Genetik testte kromozom anomalisi çıktığı için tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür ki ilk denemede başarılı olduk. İnşallah rabbim benim ve herkesin kucağını doldursun.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişine

kızlar canım hiçbişey yemek istemiyorum yemedigimde de içim daralıyor. napıcam bilemiyorum.

Benim de açılan iştahımla başım dertte.. Yesek bir türlü yemesek bir türlü.. İkisi de ayrı dert.. Yersin bulanır yemezsin bulanır.. Canının istediği şeyleri ye az az sık sık ye en azından bünyen zayıf düşmez

Canım ben de ocak aynın son haftasında 9 saatlik yolculuk yapacağım. Dr um bişey olmaz Dedi. Dikkat et kendine bol su iç hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…