- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.861
Canım çok üzüldüm inan kikızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..
teşekkür ederim canım inşallah öyle bir haberle sıkıntılarımı unuturum. sizlerde sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınızaCanım çok üzüldüm inan kiama sakın kötü düşünme elinden geldiğince moralini yüksek tut mutlaka bir sebebi vardır. Hiç şöyle miydi böyle miydi die de yorma kafanı. Nasipten çıktıysa hiç kimse engel olamaz. En kısa zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruz gönlümüz ve dualarımız seninle
Ozel hastane derim ben hic ilgilenmiyorlar ben dogumumu devlette yaptim ebelerden tokat atan bile gordum cok kotu ama iyisine denk gelmen lazim oda şans işi işini şansa birakma benim özel hastanemde dogum 650tl bence vermeye her halukarda deyer.
Progestan duşugü engellemez. Progestron düşüklüğü sebep değil sonuçtur . Ama dua et şükür ki ilk haftalarda oldu ilerki zamanda olsa daha çok yiptanırdıncanım progestan hapı aldıktan sonra kanamam başladı öncesinde kahve leke vardı bende anlamadım
İk gebeliklerde dört kişiden birinde böyle oluyormuş benimde başıma geldi şimdi tekrar çok şükür hamileyim kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş demek ve dua et insallah yine olacakkızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..
canım senin sebeb neydi Rabbim bunu sağlıkla eline almayı nasip etsin
Kizlar yarin hayirlisi ile ucak yolculugum var. Gece de cok fazla bel agrisi yasayinca Istanbul'a gitmeden bir goruneyim dedim.. elhamdulillah bebisimi gorduk. Ama idrar yolu iltihabi varmis ben de :/ antibiyotik ve bi ilac daha verdi drum. Insallah hemen gecer bir skinti yasamam :)
İyi yolculuklar ve aynı zamanda geçmiş olsun canım. İdrarda bakteri mi çıktı? Bugün benimde tahlilimde çıktı enfeksiyon. Ama ben ilaç kullanamam nasıl atlatacağım bilmiyorum. Sirkeli su falan mı içsem napsam bilemedim
Az once doktordan geldim normalde 6+1 haftalik gebeyim yanlis hatirlamiyorsam doktor 5+5 dedi yalniz bn 3 ay once kalp atisini alamadigimiz icin kurtaj olmak durumunda kaldim. doktor bugun yine oyle olursa kan sulandirici igne kullancz dedi neden bole bisey dedi acaba bi problem mi var yine ultrason goruntusunuyorumlayabilir msn ölçümleri
Teşekkürler canim.. evet bakteri cikti.. neden alerjin mi var bazi ilaclara?? Doktorunla konussaydin bence o sana daha iyi bilgi vericektir. Ama bol su tuketmek tedavi yöntemiymis
kızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..
Kızlar ben de üç saattir hastanedeydim yeni çıktım. Kilo kaybından ve mide bulantısından dolayı serum verdi doktorum. Yeni çıkabildim. Bir de bu ara çok gelen var böyle dedi. Günde bisürü hastam geliyor üç dört tanesini de yatırdım dedi. Dikkat edin kendinize.
kızlar canım hiçbişey yemek istemiyorum yemedigimde de içim daralıyor. napıcam bilemiyorum.
Canım ben de aynı durumdayım. Yiyemiyorum hiç. Serum verdi doktor o yüzden. Doktorunla paylaş belki serum yapar bünyen zayıf düşmesin en azından.kızlar canım hiçbişey yemek istemiyorum yemedigimde de içim daralıyor. napıcam bilemiyorum.
Canım ben de ocak aynın son haftasında 9 saatlik yolculuk yapacağım. Dr um bişey olmaz Dedi. Dikkat et kendine bol su iç hareket etKizlar yarin hayirlisi ile ucak yolculugum var. Gece de cok fazla bel agrisi yasayinca Istanbul'a gitmeden bir goruneyim dedim.. elhamdulillah bebisimi gorduk. Ama idrar yolu iltihabi varmis ben de :/ antibiyotik ve bi ilac daha verdi drum. Insallah hemen gecer bir skinti yasamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?