- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 323
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.901
HAP OLARAK MI ALIYOSUNUZ PROGESTANI FİTİL Mİ?Çok sıkıntı veriyo depresyona sokuyor kendimi o ilacı kullandığım dan beri çok mutsuz hissediyorum.sürekli uyku hali var iştahsızlık(
Hap olarak kullanıyorum içince yarım saat sonra ben yokum:))HAP OLARAK MI ALIYOSUNUZ PROGESTANI FİTİL Mİ?
BEN FİTİL OLARAK ALIYORUM HAP OLARAK ÇOK FAZLA ETKİSİ OLMUYOMUŞ BİRDE YAN ETKİLERİ AŞIRI OLUYOMUŞ. DR LA GÖRÜŞ İSTERSEN SOR BAKALM FİTİL OLARAK ALABİLİRMİYİM DİYE. HİÇ YAN ETKİ YAPMADI.Hap olarak kullanıyorum içince yarım saat sonra ben yokum:))
Bende cok merak ediyorum. 3 ocakta randevum var belki soyler. Senin ne zaman randevun ?Merhabalar bende nasip olursa temmuz da bebeğimi kucağıma alcam şimdiden cinsiyet için heyecan başladı tabi sağlıklı olsun da farketmiyor ama merak ediyor insan
Ben çarşamba gittim ikili test yaptırdım birşey söylemedi Dr cinsiyetle ilgili cumartesi sonuç için gitcm o zaman sormayı düşünüyorum belki bakar ama erken diyecek kesinBende cok merak ediyorum. 3 ocakta randevum var belki soyler. Senin ne zaman randevun ?
Hadi ya bende 3 ocakta gittiğimde 12+5 olucam ultrasona göre. Belki birşeyler soyler diye umutlaniyordum. Ben yine de sorayim bi belki söyler. Erkekler kendini erken gösteriyor kızlar daha geç diyorlar ama bakalım hayırlısı.Ben çarşamba gittim ikili test yaptırdım birşey söylemedi Dr cinsiyetle ilgili cumartesi sonuç için gitcm o zaman sormayı düşünüyorum belki bakar ama erken diyecek kesin
16.haftaya kadar net birşey soylemiyolar zaten sadece tahmin yapıyorlar sağlıklı olsunlar da biz merak edelim :)Hadi ya bende 3 ocakta gittiğimde 12+5 olucam ultrasona göre. Belki birşeyler soyler diye umutlaniyordum. Ben yine de sorayim bi belki söyler. Erkekler kendini erken gösteriyor kızlar daha geç diyorlar ama bakalım hayırlısı.
Oyle tabi sağlıklı olsunlar. Biz bekleriz16.haftaya kadar net birşey soylemiyolar zaten sadece tahmin yapıyorlar sağlıklı olsunlar da biz merak edelim :)
Canımkızlar aranızda sakarya yada bolu da yaşayan ve iyi bir doktor önerebilecek varmı.. kürtaj derse başka doktora da gitmek istiyorum
Canım yaa çok geçmiş olsun üzüldümcanım sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum.
evet son adet tarihi baz alınıyor ama ultrason olcumude önemli canimKizlar bise sorucam..Simdi ben yurtdsindayim burda,son adet tarihinin basladigi gunden hesaplanmiyor..Ben 9 haftalik hamileyim,ama dr 5 haftalik dedi.Turk arkdslarima da sordum
onlarda dr yanlis hesapliyor diyolar ? Kafam iyice karisti ...Turkiye de son adet tarihine gore mi hesaplaniyor yardimci olurmusunuz ?
Kafam karisti iyiceevet son adet tarihi baz alınıyor ama ultrason olcumude önemli canim
Hamileliği öğrendiğin zamandan başlıyor galiba biz 4 hafta ekliyoruz ama aslında o 4 hafta hamileolfuğumuzu bilmiyorduk öyle h saplıyor olabilirlerKizlar bise sorucam..Simdi ben yurtdsindayim burda,son adet tarihinin basladigi gunden hesaplanmiyor..Ben 9 haftalik hamileyim,ama dr 5 haftalik dedi.Turk arkdslarima da sordum
onlarda dr yanlis hesapliyor diyolar ? Kafam iyice karisti ...Turkiye de son adet tarihine gore mi hesaplaniyor yardimci olurmusunuz ?
Olabilir..iste cevremdekiler 9 hafta diyor dk 5 hafta diyor.Kafam karisti iyiceHamileliği öğrendiğin zamandan başlıyor galiba biz 4 hafta ekliyoruz ama aslında o 4 hafta hamileolfuğumuzu bilmiyorduk öyle h saplıyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?