temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

KIZLAR günaydın bugun göğüs agrısı cekmeden uyandım endişelenmeli miyim

Hergün olacak diye ="bebem88, post: 49391232, member: 515543"]KIZLAR günaydın bugun göğüs agrısı cekmeden uyandım endişelenmeli miyim[/QUOTE]
Hergun olacak diye birşey yok canım bu kadar tedirgin olmayın Rabbim in izniyle sağlıkla gelecek Bebisler

Hap olarak kullanıyorum içince yarım saat sonra ben yokum:))
BEN FİTİL OLARAK ALIYORUM HAP OLARAK ÇOK FAZLA ETKİSİ OLMUYOMUŞ BİRDE YAN ETKİLERİ AŞIRI OLUYOMUŞ. DR LA GÖRÜŞ İSTERSEN SOR BAKALM FİTİL OLARAK ALABİLİRMİYİM DİYE. HİÇ YAN ETKİ YAPMADI.

kızlar aranızda sakarya yada bolu da yaşayan ve iyi bir doktor önerebilecek varmı.. kürtaj derse başka doktora da gitmek istiyorum

Merhabalar bende nasip olursa temmuz da bebeğimi kucağıma alcam şimdiden cinsiyet için heyecan başladı tabi sağlıklı olsun da farketmiyor ama merak ediyor insan

Ben çarşamba gittim ikili test yaptırdım birşey söylemedi Dr cinsiyetle ilgili cumartesi sonuç için gitcm o zaman sormayı düşünüyorum belki bakar ama erken diyecek kesin
Hadi ya bende 3 ocakta gittiğimde 12+5 olucam ultrasona göre. Belki birşeyler soyler diye umutlaniyordum. Ben yine de sorayim bi belki söyler. Erkekler kendini erken gösteriyor kızlar daha geç diyorlar ama bakalım hayırlısı.

16.haftaya kadar net birşey soylemiyolar zaten sadece tahmin yapıyorlar sağlıklı olsunlar da biz merak edelim :)

kızlar aranızda sakarya yada bolu da yaşayan ve iyi bir doktor önerebilecek varmı.. kürtaj derse başka doktora da gitmek istiyorum
Canım elmol da bende sakaryadayız ben 3 ay dolana kadar devlete gidiyorum ama elmol dr undan çok memnundu adatıpa gidiyo oda. Gördüğünde yazar sanırım ben hatrlamıyorum dr unun adını.

Canım yaa çok geçmiş olsun üzüldüm hangi hastaneye doktora gitmiştin ? Allah ım acını anlayabiliyorum bende lekelerle acile gittim kese görürüm derken yoğun kanamayla bi anda kaybettim Eylül ayinda doktorumun açıkladığı da o şekilde olmuştu sağlıksız gebelik kendini sonlandirir bu aslında iyi bişey demişti vücudun tepki verebiliyor demişti inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi bebek nasip olur kendini toparlamaya çalış canım sana tavsiyem araştırma hastanesine git mutlaka eğer gelebilirsen burda saü de Nermin Akdemir var tavsiye ederim özelde de adatipta deniz sencan varlikliya gidiyorum o da iyi benim için memnunum araştırmada dusukle ilgili belki testler yapılır kanda pihtilasma bakılıyor mesela

Kizlar bise sorucam..Simdi ben yurtdsindayim burda,son adet tarihinin basladigi gunden hesaplanmiyor..Ben 9 haftalik hamileyim,ama dr 5 haftalik dedi.Turk arkdslarima da sordum
onlarda dr yanlis hesapliyor diyolar ? Kafam iyice karisti ...Turkiye de son adet tarihine gore mi hesaplaniyor yardimci olurmusunuz ?

evet son adet tarihi baz alınıyor ama ultrason olcumude önemli canim

Hamileliği öğrendiğin zamandan başlıyor galiba biz 4 hafta ekliyoruz ama aslında o 4 hafta hamileolfuğumuzu bilmiyorduk öyle h saplıyor olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…