- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.941
Canım sana da çok geçmiş olsun üç taneye kadar hiç bakilmamis mıydı pihtilasmaya ne zaman öğrendin ?bende çok üzgünüm canım bu acının tarifi yok bu üçüncü gebeliğimdi ve aptalca hiç bi doktor bana kanda pıhtılaşma yüzünden oşduğunu söylemedi düne kadar hastaneyi yıktım ağlamaktan ama olacağın önünr geçilmiyot
Canım sana da çok geçmiş olsun üç taneye kadar hiç bakilmamis mıydı pihtilasmaya ne zaman öğrendin ?
Canım inşallah bişey yoktur sagsaglim geri dönersiniz evinize dualarım seninle
Canım allah yardımcın olsun. Bebeğini sana bağışlasın. İnşallah önemli birşey değildir sağlıkla bebeğinle dönersiniz evine
Rabbim yardımcın olsun sağlık versin..
Kızlar hepinizden allah razı olsun çok sağolun. Çok şükür şuanlık bişiy yok kalp atışı hala var şükür. Sat ımla uyumlu çıktı haftam. Kesenin durumuda gayet iyiymiş. Bi gariplik görünmüyo nasıl neden kanaman oldu diye şaşırdı dr hatta. Yinede proluton iğne yapıldı ve progestana başladım. Takipte kal. Artış farkedersen gel yatış vericem dedi. İlişki yasakladı. Wc den hariç kalkma yat dedi. Bol bol su iç sıvı tüket dedi. Kayınvalidem hastaneye yakın ona geldik yatıyorum şimdi. Yarında kendi anneme geçicem. İçim rahatladı çok şükür. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için. Allahım razı olsun hepinizden. @Esmahan38 canım senin içinde çok üzüldüm. Rabbim tez vakitte acını unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallahcanım benim benimde başladı dün gebelik sonlanıyor şu an umarım sende herşey yolunda gider inşallah bebeğin seninle kalır
Ilķ doktor kontrölüne lac haftalik gittiniz
Çok geçmiş olsun canım inan okuyunca yüreğim ağzıma geldi aman dikkat et kendine inşallah olmaz Bi dshaKızlar hepinizden allah razı olsun çok sağolun. Çok şükür şuanlık bişiy yok kalp atışı hala var şükür. Sat ımla uyumlu çıktı haftam. Kesenin durumuda gayet iyiymiş. Bi gariplik görünmüyo nasıl neden kanaman oldu diye şaşırdı dr hatta. Yinede proluton iğne yapıldı ve progestana başladım. Takipte kal. Artış farkedersen gel yatış vericem dedi. İlişki yasakladı. Wc den hariç kalkma yat dedi. Bol bol su iç sıvı tüket dedi. Kayınvalidem hastaneye yakın ona geldik yatıyorum şimdi. Yarında kendi anneme geçicem. İçim rahatladı çok şükür. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için. Allahım razı olsun hepinizden. @Esmahan38 canım senin içinde çok üzüldüm. Rabbim tez vakitte acını unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah
Can'ım çok geçmiş olsun Rabbim güpgüzel bebekler nasip edecektir inşallah gönlünü ferah tut ya sabır...canım inşallahferishhh iyi haberlerle dönecek benim iyi haberim kalmadı zaten riskliydim gebelik sonlanıyor şu an kanamam var normal kırmızı değil siyah çamur gibi ve kötü kokuyor
Tebrik ederiz hayırlı olsunMerhabalar inş bende Ağustos sonunda kurabiyemi kucağıma alıcam
Gerçekten saçma bi açıklama biz bunu atlamisiz ne ya düşük olan her durumda akla bu gelir artık kaç haftalikti düşüklerin çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alacağın hamilelik nasip olsun en kısa zamanda
Çok şükür canım aman dikkat et hiç kalkma dinlen sürekli en ufak suphende kontrole git yine kanamali hamilelik geçiren sağlıklı bebeği olan çok bişey olmaz Allah ın izniyleKızlar hepinizden allah razı olsun çok sağolun. Çok şükür şuanlık bişiy yok kalp atışı hala var şükür. Sat ımla uyumlu çıktı haftam. Kesenin durumuda gayet iyiymiş. Bi gariplik görünmüyo nasıl neden kanaman oldu diye şaşırdı dr hatta. Yinede proluton iğne yapıldı ve progestana başladım. Takipte kal. Artış farkedersen gel yatış vericem dedi. İlişki yasakladı. Wc den hariç kalkma yat dedi. Bol bol su iç sıvı tüket dedi. Kayınvalidem hastaneye yakın ona geldik yatıyorum şimdi. Yarında kendi anneme geçicem. İçim rahatladı çok şükür. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için. Allahım razı olsun hepinizden. @Esmahan38 canım senin içinde çok üzüldüm. Rabbim tez vakitte acını unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah
Allah şifanızı versin canım bende adetime 1 gun kala ögtendim ama 3 ocağa ancak randevu buldum doktorum biraz popüler:)4+5 gunluktu adet gecikmesiyle ecz.den test aldim pozitif cikinca hemen ertesi gun sabah gittim doktoruma. ultrasonla bakti karnimdan. minicik keseyi gordu doktorum. fakat suanda cok siddetli bir grip geciriyorum ve cok korkuyrm bebegime bisey olacak die.
canım şimdi görüyorum olanlarıı ilk mesajını görünce çok korktum, Allaha şükür bişey çıkmamış, bol bol dinlen canım benim, acaba neden oldu durduk yere kanaman merak ettim, gün içinde herhangibi şey yaşamadın dimi ağrı sancı, gelişmeleri yaz yine kuzu dualarım seninleKızlar hepinizden allah razı olsun çok sağolun. Çok şükür şuanlık bişiy yok kalp atışı hala var şükür. Sat ımla uyumlu çıktı haftam. Kesenin durumuda gayet iyiymiş. Bi gariplik görünmüyo nasıl neden kanaman oldu diye şaşırdı dr hatta. Yinede proluton iğne yapıldı ve progestana başladım. Takipte kal. Artış farkedersen gel yatış vericem dedi. İlişki yasakladı. Wc den hariç kalkma yat dedi. Bol bol su iç sıvı tüket dedi. Kayınvalidem hastaneye yakın ona geldik yatıyorum şimdi. Yarında kendi anneme geçicem. İçim rahatladı çok şükür. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için. Allahım razı olsun hepinizden. @Esmahan38 canım senin içinde çok üzüldüm. Rabbim tez vakitte acını unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım inan okuyunca yüreğim ağzıma geldi aman dikkat et kendine inşallah olmaz Bi dsha
Çok şükür canım aman dikkat et hiç kalkma dinlen sürekli en ufak suphende kontrole git yine kanamali hamilelik geçiren sağlıklı bebeği olan çok bişey olmaz Allah ın izniyle
canım şimdi görüyorum olanlarıı ilk mesajını görünce çok korktum, Allaha şükür bişey çıkmamış, bol bol dinlen canım benim, acaba neden oldu durduk yere kanaman merak ettim, gün içinde herhangibi şey yaşamadın dimi ağrı sancı, gelişmeleri yaz yine kuzu dualarım seninle
Çok şükür kızlar çok sağolun. Öncesinde olan hiçbi gariplik yoktu. Ben zaten daha önceki düşükten dolayı bunda sürekli yatıyorum. Yemek yapma dışında evle alakam kalmadı hatta o derece :) dr da asistanmış pek tecrübesi yoktu sanırım o yüzden bende sorgulamadım hiç. Kalp atışlarını görünce içim rahatladı çok şükür. Bakalım inşallah devamı gelmez. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.ferishhh çok geçmiş olsun canım. İnşallah devam etmez. Doktorunun dediklerine dikkat et hiç birşey olmaz allahın izniyle. Kanamanın nedenini anlamaması ilginç. Dün senin hatırladığın değişik bir durum oldu mu ağrı kramp ya da ağır kaldırma ya da stresli bir gün müydü? Dikkat et canım çok sevindim önemli bişey olmamasına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?