- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.961
Burda yeniyim canım araştırma olduğunu yeni öğrendim o gün bilmiyordum birde işlemlerimi o doktor biliyor nasıl olsa gelir hemde özel diye rahatça gittim baya etkiledi beni.. hayırlısı bakalım.Çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü olmus keşke konuralp araştırmaya gitseydiniz daha iyi muamele olurdu diye düşünüyorum malesef ozellerde asgari ücrete genç tecrübesiz hemşireler alınıyor bu hemen her yerde bu şekilde özellikle gece nöbette onlar var burda bile o şekilde acil durumda araştırma daha iyi gelmiştir her zaman
of geçmiş olsun canım sen hangi ilde gittin küçük illerde olmak zor sanırım bu durumda@elmol onca iyi diye özellerde doktorlara paralar yedirdim fakültede hocalara ama bi tanesi çıkıp senin kanında pıhtılaşma olabilir demedi dün bana olan oldu hastaneden eve geldim kardeşimin arkadaşı daha jinekoloji 2. sınıfta o söyledi bu ihtimali tekrar hastaneye gittim biz bu detayı atlamışız dediler ortalığı yıktım ama ne fayda ? onca doktor onca acı ve bişgisiz olmaları hepsi bir ironi hepsi para tuzağı ...
çok sevindim canım dua ettim gece boyunca ağrım vardı zaten.. benimde kanadı ve ellerimden kayıp gitti birşey yapamadım sen devlete mi gittin ben özele gittim hiçbir müdahale olmadıKızlar hepinizden allah razı olsun çok sağolun. Çok şükür şuanlık bişiy yok kalp atışı hala var şükür. Sat ımla uyumlu çıktı haftam. Kesenin durumuda gayet iyiymiş. Bi gariplik görünmüyo nasıl neden kanaman oldu diye şaşırdı dr hatta. Yinede proluton iğne yapıldı ve progestana başladım. Takipte kal. Artış farkedersen gel yatış vericem dedi. İlişki yasakladı. Wc den hariç kalkma yat dedi. Bol bol su iç sıvı tüket dedi. Kayınvalidem hastaneye yakın ona geldik yatıyorum şimdi. Yarında kendi anneme geçicem. İçim rahatladı çok şükür. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için. Allahım razı olsun hepinizden. @Esmahan38 canım senin içinde çok üzüldüm. Rabbim tez vakitte acını unutturacak mutluluklar yaşatsın inşallah
aslinda doktoruna denk gelmen lazim şayet özele gitseydin sana derdi benim ilk dusuk oldugu icin arastirmaya yolliym seni bi baksinla pirtilasma icin dedi bende yok dedim cunki saglikli bi oglum vardi keske yaptirsaydin cok uzuldum canim nerden bilcektinki ama işte.bende çok üzgünüm canım bu acının tarifi yok bu üçüncü gebeliğimdi ve aptalca hiç bi doktor bana kanda pıhtılaşma yüzünden oşduğunu söylemedi düne kadar hastaneyi yıktım ağlamaktan ama olacağın önünr geçilmiyot
antalya da gittim canım bu olay antalya da başıma geldi sen düşün işteof geçmiş olsun canım sen hangi ilde gittin küçük illerde olmak zor sanırım bu durumda
6-9 haftadan sonrası yokGerçekten saçma bi açıklama biz bunu atlamisiz ne ya düşük olan her durumda akla bu gelir artık kaç haftalikti düşüklerin çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alacağın hamilelik nasip olsun en kısa zamanda
Yengenmin annesinde vardi canim uzun yillarca rahimagzi yarasiz cekmis tabi bu sirada bebegi olmus. Fakat dr kontrollerini yaptir.Kızlar birşey sormak istiyorum. Rahim ağzı yarasıyla ilgili ufakta olsa bilginiz varmı o yarayı yktrdktan snra gebe kalaniniz oldumu ??
Ben yaktrdm yarayı öyle gebe kalamassn dediler bana benim bir yildr olmuyoYengenmin annesinde vardi canim uzun yillarca rahimagzi yarasiz cekmis tabi bu sirada bebegi olmus. Fakat dr kontrollerini yaptir.
Bebegim seni duyguLarini kaygilarini hissediyor. Bence buna gore davranmali ve yasamalisin. Guzel seyler hisset seyret kendini olumlu yonlendir. Bu yaptigin hem esin icin hem bebegin icin yanlis. Hersey senin elinde elimde degil die birsey tok ac komedi filmi seyret vs. Olumsuz bu psikolojiyi uzerinden atmalisin bence.Kizlar size bisey soyluycem ben hamileligim boyunca cok agliyorum ve aşiri sinirliyim herseye agliyorum bide oyle kisa deyil saatlerce korkuyorum artik bebeye bisey olcak diye ama benimelimde deyil artik esime surekli tirip atmaktan sikildim ben ne ara boyle bi insan oldum bil.iyorum ki hic boyle seyleryapmazdim gayet uslu sakin tmm aglardimda kolay kolay deyil bu hormonlar beni manf etti sizce biseyolurmu bebeye
Kalamassin demelerinin sebebi ne onu anlayamadim. Sonucta skinti rahim.agzinda yumurtaliklarinda bir sknti yokki?Ben yaktrdm yarayı öyle gebe kalamassn dediler bana benim bir yildr olmuyo
Doktorum anlatti. Rahimin ağzını yara kapladığı için sperm rahme giriş yapamıyo dedi 25 gün önce yaktrdm ilişkide yasak iki ay boyuncaKalamassin demelerinin sebebi ne onu anlayamadim. Sonucta skinti rahim.agzinda yumurtaliklarinda bir sknti yokki?
Yaran iyilestikten sonra bebek sahibi olabilirsin sonucta gerci yengemin annesi yaktirmamisti ki gebe kaldiginda rahimagzinda yarasi varmis devam ediormus yani. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Istediginde rabbim bir evlat nasip etsin sana.Doktorum anlatti. Rahimin ağzını yara kapladığı için sperm rahme giriş yapamıyo dedi 25 gün önce yaktrdm ilişkide yasak iki ay boyunca
Off. Çok istiyorum inşallah olur rabbimm büyük amiinnnYaran iyilestikten sonra bebek sahibi olabilirsin sonucta gerci yengemin annesi yaktirmamisti ki gebe kaldiginda rahimagzinda yarasi varmis devam ediormus yani. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Istediginde rabbim bir evlat nasip etsin sana.
Haklısınız tabi ben o anki psikolojiyle öyle düşünmüştümHiç olur mu lütfen ya Allah ın takdiri. Sağlıklı değilmiş demek ki.
Çok geçmiş olsun canım üzme inşallah kendini. Rabbim hayrlısını tez zamanda nasip etsin inşallah. Ben 3 ayım geçene kadar devlete gidiyorum canım. Şans meselesi sanırım genelde hep ilgili dr lara denk geldim. Ama asık suratlı ilgisizlerde var maalesef. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah.çok sevindim canım dua ettim gece boyunca ağrım vardı zaten.. benimde kanadı ve ellerimden kayıp gitti birşey yapamadım sen devlete mi gittin ben özele gittim hiçbir müdahale olmadı
canım özelden yazmıştım görmedin sanırım. gece gittiğinde kadın doğum doktoru geldi mi bir de ağrın varmıydı merak ettim.Çok geçmiş olsun canım üzme inşallah kendini. Rabbim hayrlısını tez zamanda nasip etsin inşallah. Ben 3 ayım geçene kadar devlete gidiyorum canım. Şans meselesi sanırım genelde hep ilgili dr lara denk geldim. Ama asık suratlı ilgisizlerde var maalesef. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Gittiğim yer zaten kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin acil kısmı. Yani orda zaten sürekli kadın doğumcular var canım. Kimi operatör kimi uzman kimide asistan. Ama mutlaka var. Normal hastanenin acili değil yani.canım özelden yazmıştım görmedin sanırım. gece gittiğinde kadın doğum doktoru geldi mi bir de ağrın varmıydı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?