- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.981
Normalmis galiba canim bende de var esimin herseyi gozume batiyor surekli kavgaya yer ariyorum ama o sakin davraniyor dahada sinir oluyorumKizlar size bisey soyluycem ben hamileligim boyunca cok agliyorum ve aşiri sinirliyim herseye agliyorum bide oyle kisa deyil saatlerce korkuyorum artik bebeye bisey olcak diye ama benimelimde deyil artik esime surekli tirip atmaktan sikildim ben ne ara boyle bi insan oldum bil.iyorum ki hic boyle seyleryapmazdim gayet uslu sakin tmm aglardimda kolay kolay deyil bu hormonlar beni manf etti sizce biseyolurmu bebeye
bence git tabi canım belki vitamin takviyeli serum takarlar biraz olsun toparlarsınKizlar bana bi akil verin cok kotu giribim ve cok dehset oksuruyorum hapsurmadigim dk yok acile gitsem serum takarlarmiki cok fenayim.
Tmm canim sagol inan gozlerim karariyor esimde gorururum seni dedi zaten o hic dayanamaz bu halime.bence git tabi canım belki vitamin takviyeli serum takarlar biraz olsun toparlarsın
Kizlar size bisey soyluycem ben hamileligim boyunca cok agliyorum ve aşiri sinirliyim herseye agliyorum bide oyle kisa deyil saatlerce korkuyorum artik bebeye bisey olcak diye ama benimelimde deyil artik esime surekli tirip atmaktan sikildim ben ne ara boyle bi insan oldum bil.iyorum ki hic boyle seyleryapmazdim gayet uslu sakin tmm aglardimda kolay kolay deyil bu hormonlar beni manf etti sizce biseyolurmu bebeye
Kizlar bana bi akil verin cok kotu giribim ve cok dehset oksuruyorum hapsurmadigim dk yok acile gitsem serum takarlarmiki cok fenayim.
Canim ben daricadayim annem oraya yakin aslinda dogumumu orda dusunuyodum ama cok uzak yaa oranin doktorlari bi harika annem orda dalak amaliyati oldu ben yanindaydim ve 10dk bir bakiyolardi ozelde para versen o ilgi yok yani.evet aynı sorun bende de var. tahammullum yok hiçbişeye bugun umuttepe arastırmaya gittim ozeline doç.dr baktı cok iyi bir doktordu ilgilendi.doktor bana sakinleştirici verdi ama surekli kullanma dedi ve ilacın 4te 1 ını içmemi soyledi ve gerekmedikce kullanma dedi zor durumda kalmadıkca içme dedi. antidepresan veremem dedi onu hergun içmen lazım organ gelişimi devam ettiği için depresan vermedi şimdilik. 1 ay sonra kontrole gidicem gerekirse vericek antidepresan. sende kocaelidesin sanırım ihtiyacın olursa isim veririm ssana
Canim devlete gittim acile bi surum verdide hic bir işe yaramadi ayniyim hatta daha kotu bol bol c vitamini yemem lazim bide su baska ne gelirki elden her dk hapsurmaktan içim cikti artik.git hemen doktoruna soyle ben daha dun 2 tane serum vuruldum. 6 saat kadar gozetim altinda tuttu doktorum sonrasinda ciktim hastaneden.
Ben normalde de çok ağır geçiririm zaten her kış mutlaka olur korkuyorum grip olmaktan iki gündür bulantı kusma fenayım bu halde birde grip mafolurum yaaGirip olmayan arkadaslarima sesleniyorum ben hayatimda ilkkez boyle kotu bi girip yaşiyorum siz siz olun bol bol c vitamini yiyin kalabalik ortamlardan tokalsmaktan sarilmaktan kacinin gercekten hamiyken cok başka bişeymiş bu girip.
Doğru oluyor genelde11. mi burdaki hesaplama doğru mu
Kilom aynı canım daha 9+3 ama 1.5 kilo verip alıyorum oynuyo kusmalar yoğun olunca hemen gidiyo bikaç gün iyiysem geri alıyorumKizlaaar kilo artisiniz nasil gidiyor ben 11 haftaligim yaklasik 3 kilo aldim cok dimi
Çok sanki doktor ilk 3 ay 1-1.5 kilo alman gerek dediKizlaaar kilo artisiniz nasil gidiyor ben 11 haftaligim yaklasik 3 kilo aldim cok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?