temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Normalmis galiba canim bende de var esimin herseyi gozume batiyor surekli kavgaya yer ariyorum ama o sakin davraniyor dahada sinir oluyorum stresli sinirli annelerin bebekleride dogdugunde sinirli bebek oluyormus kendine sakinlestirici mutlu edici birseyler bul canim gerekirse agla rahatlatır ama gerilip sinirlenme dikkat et

Kizlar bana bi akil verin cok kotu giribim ve cok dehset oksuruyorum hapsurmadigim dk yok acile gitsem serum takarlarmiki cok fenayim.

evet aynı sorun bende de var. tahammullum yok hiçbişeye bugun umuttepe arastırmaya gittim ozeline doç.dr baktı cok iyi bir doktordu ilgilendi.doktor bana sakinleştirici verdi ama surekli kullanma dedi ve ilacın 4te 1 ını içmemi soyledi ve gerekmedikce kullanma dedi zor durumda kalmadıkca içme dedi. antidepresan veremem dedi onu hergun içmen lazım organ gelişimi devam ettiği için depresan vermedi şimdilik. 1 ay sonra kontrole gidicem gerekirse vericek antidepresan. sende kocaelidesin sanırım ihtiyacın olursa isim veririm ssana

Kizlar bana bi akil verin cok kotu giribim ve cok dehset oksuruyorum hapsurmadigim dk yok acile gitsem serum takarlarmiki cok fenayim.

git hemen doktoruna soyle ben daha dun 2 tane serum vuruldum. 6 saat kadar gozetim altinda tuttu doktorum sonrasinda ciktim hastaneden.

Canim ben daricadayim annem oraya yakin aslinda dogumumu orda dusunuyodum ama cok uzak yaa oranin doktorlari bi harika annem orda dalak amaliyati oldu ben yanindaydim ve 10dk bir bakiyolardi ozelde para versen o ilgi yok yani.

git hemen doktoruna soyle ben daha dun 2 tane serum vuruldum. 6 saat kadar gozetim altinda tuttu doktorum sonrasinda ciktim hastaneden.
Canim devlete gittim acile bi surum verdide hic bir işe yaramadi ayniyim hatta daha kotu bol bol c vitamini yemem lazim bide su baska ne gelirki elden her dk hapsurmaktan içim cikti artik.

Girip olmayan arkadaslarima sesleniyorum ben hayatimda ilkkez boyle kotu bi girip yaşiyorum siz siz olun bol bol c vitamini yiyin kalabalik ortamlardan tokalsmaktan sarilmaktan kacinin gercekten hamiyken cok başka bişeymiş bu girip.

Girip olmayan arkadaslarima sesleniyorum ben hayatimda ilkkez boyle kotu bi girip yaşiyorum siz siz olun bol bol c vitamini yiyin kalabalik ortamlardan tokalsmaktan sarilmaktan kacinin gercekten hamiyken cok başka bişeymiş bu girip.
Ben normalde de çok ağır geçiririm zaten her kış mutlaka olur korkuyorum grip olmaktan iki gündür bulantı kusma fenayım bu halde birde grip mafolurum yaa çok geçmiş olsun canım

Kizlar bn 6 haftalik hamileyim 4 gundur yogun mide bulantim vardi bugun yok sizin o haftalarda hep oluyo muydu kalp atisini duyamadk dahaben son 5+5 te gtmstm doktora

Bulantılar bi tuhaf ya bi gün çoksa öbür gün az. Bir gün önce severek yediğim şeyin başka gün kokusuna katlanamıyorum. Böyle bi garip yani etle aram zaten yoktu pek şimdi zorluyorum ama hiç yiyemiyorum mesela üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…