- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.181
Bence düşündüğün içindir Allah gönlüne göre versin canımKızlar dün gece iki farklı rüyamda da bebeğimin kız olduğunu gördüm. Çok güzel ve sevimli bir bebekti. Sizce tersine mi çıkar rüyam yoksa gerçekten kız mıdır? Anlayan var mı bu rüya işlerinden?
Amin cümlemize inşallah. Aslında iki oğlumda yaşadığım belirtilerle birebir aynı durumda olduğum için erkek olduğunu düşünüyorum. Tabi kızsa gerçekten biraz fazla sevineceğim doğrudurBence düşündüğün içindir Allah gönlüne göre versin canım
Mrblar kızlarİnş bende temmuz annesi olucam rabbimin iZniyle. Benim gibi clexane kullanan var mı aranızda
Bulantim filan yok sigarayida birakinca istahim artti iyice ondan canim ya :s haklisin dikkat etmek lazim :)Masallah iyi kilo almışsın yaa bende 12 hafta oldum ama ayni kilodayim 5. Aydan sonra almalar artiyormus dikkatli beslen canim
Ben de şu an çok istedim makarnayı yesek miBu arada aklıma salçalı makarna gelip duruyor
Eşim makarna suyu koymaya gittiBen de şu an çok istedim makarnayı yesek mi
Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)Kızlar oek yenilenlerle ilgisi yok galiba ya benim arkadas limonu kesip kesip yedi ama oğlu oldu kader kısmet bende bi kız bi oğlan olursa öok isterim tabi ama rabbim bilir
Bulantim filan yok sigarayida birakinca istahim artti iyice ondan canim ya :s haklisin dikkat etmek lazim :)
Yok canım ben 1 kez aşılama 2 kez tüp bebek tedavisinden sonra zaten kullanılan ilaçlar değişik bir göbek yaptı onun dışında göbeğim yok. sadece karnımın alt kısmında kasılmalar ve hafif dolgunluk hissediyorum ama galiba 1 aya çıkar bizim gobekler arkadaşımın 3 aylik baya belliydiÖyle canımm Allaha emanet ettik onları karnın çıkmaya başladı mı peki ?
Evet canim abi ya da abla :) bakalım hangisi olacak. 3 ocakti 2 ocağa aldık haftaya pztesi gorucem inşallah. Belki cinsiyet tahmininde de bulunurvalla karnım zaten vardı biraz o yüzden henüz bisey anlamadım. Soranlara o kendi karnım, kilo karnı o diyorum
merhaba,
08 aralık beta hcg - 3200
10 aralık keseyi gördüm, 24 aralıkta kalp atışı duyulmadı, 24 aralık beta 92.000 - 26 aralık 94.000
%90 kötü dendi 29.12.2016 tekrar doktor kontrolüm var...
daha öncede 13 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 1 sene sonunda anca hamile kalmıştım.
Sanırım hiç umut yok, başına böyle birşey gelen var mı?
yemek yemek ne güzel bişiymiş dimi ahh ahh benim gibi iştahlı bi insanın başına gelcek şeymiydi bu ben kusmuyorum ama herşeye öğürüyorum ne zman geçicek bilmiyorum tv de bile yemek görünce öğürüyorum ;(Keske benimde canim biseyler istese, degil istemek yemek lafi aklima gekince bile midem kalkiyor hicbirsey yiyemiyorum surekli kusuyorum, ablamlarim da boyle haftalarca cekmisti sira bende belli ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?