temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar dün gece iki farklı rüyamda da bebeğimin kız olduğunu gördüm. Çok güzel ve sevimli bir bebekti. Sizce tersine mi çıkar rüyam yoksa gerçekten kız mıdır? Anlayan var mı bu rüya işlerinden?

Bizim geçen hafta salı günüki ultrasonda eli ayağı herşeyi belliydi ellerini kafasının yanına kaldırmış merhaba der gibiydi ama hiç hareketini görmedim heyecanla bekliyorum Bi sonraki kontrol 10 ocakta sonra 20 dünde Bi daha gidecez o Zaman cinsiyetini de söyleriz Dedi bakalım kimlerin kızı kimlerin oğlu olacak çok heyecanlı

Bence düşündüğün içindir Allah gönlüne göre versin canım

Bence düşündüğün içindir Allah gönlüne göre versin canım
Amin cümlemize inşallah. Aslında iki oğlumda yaşadığım belirtilerle birebir aynı durumda olduğum için erkek olduğunu düşünüyorum. Tabi kızsa gerçekten biraz fazla sevineceğim doğrudur Sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki Rabbim ne takdir ettiyse odur

Kızlar oek yenilenlerle ilgisi yok galiba ya benim arkadas limonu kesip kesip yedi ama oğlu oldu kader kısmet bende bi kız bi oğlan olursa öok isterim tabi ama rabbim bilir

kizlarrr nasilsiniz nasil gidiyor bebislerle hayat. benim bebisim beni yormaya basladi en ufak.biseyde soluk soluga kaliyrm ya. bide bu asermeler yokmu olur olmaz bi zamanda olmadik seyler canm istiyor.

Bulantim filan yok sigarayida birakinca istahim artti iyice ondan canim ya :s haklisin dikkat etmek lazim :)

sigarayi nasil biraktiniz ya. ben 2 tane iciyorum icmedigim zaman cok gergin sinirli oluyorm icmeden duramiyrm. bebegimi dusunuyrm ama genede basaramiyrm yaa off off.

Öyle canımm Allaha emanet ettik onları karnın çıkmaya başladı mı peki ?
Yok canım ben 1 kez aşılama 2 kez tüp bebek tedavisinden sonra zaten kullanılan ilaçlar değişik bir göbek yaptı onun dışında göbeğim yok. sadece karnımın alt kısmında kasılmalar ve hafif dolgunluk hissediyorum ama galiba 1 aya çıkar bizim gobekler arkadaşımın 3 aylik baya belliydi

Keske benimde canim biseyler istese, degil istemek yemek lafi aklima gekince bile midem kalkiyor hicbirsey yiyemiyorum surekli kusuyorum, ablamlarim da boyle haftalarca cekmisti sira bende belli ki :/

Cajim bende 11+5 gunumdeyim.. bnm ic karnim geniş hemde arkada olmasina ragmen bende karin cikti.. gobwgin oturdugunda katlanmiyorsa o bebektir canim :)

merhaba,

08 aralık beta hcg - 3200

10 aralık keseyi gördüm, 24 aralıkta kalp atışı duyulmadı, 24 aralık beta 92.000 - 26 aralık 94.000

%90 kötü dendi 29.12.2016 tekrar doktor kontrolüm var...

daha öncede 13 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 1 sene sonunda anca hamile kalmıştım.

Sanırım hiç umut yok, başına böyle birşey gelen var mı?

Canim bunu ben ramazan bayraminda yasadim..cok yuksek ihtimal kimyasal gebelik.. nedenini arastir ama arkasindan birakma.. benim.gizli sekerim varmis o yuzden düştüğünü soylemisti.. bir baska arkadasim kan pihtisindan dolayi olmus.. arkasini birakma..

Keske benimde canim biseyler istese, degil istemek yemek lafi aklima gekince bile midem kalkiyor hicbirsey yiyemiyorum surekli kusuyorum, ablamlarim da boyle haftalarca cekmisti sira bende belli ki :/
yemek yemek ne güzel bişiymiş dimi ahh ahh benim gibi iştahlı bi insanın başına gelcek şeymiydi bu ben kusmuyorum ama herşeye öğürüyorum ne zman geçicek bilmiyorum tv de bile yemek görünce öğürüyorum ;(

merhaba kızlar benim 9 hafta bitmek üzere çok fazla üşüme var özellikle akşamları ayaklarım ve burnum buz gibi oluyor doktorum henüz demir takviyesi vermedi kan tahlili yaptırmadım henüz.ilk üç aydan önce demir kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…