- 4 Şubat 2012
- 1.923
- 933
- 163
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.201
Aynen canım. Benimde alt tarafta şişlik dolgunluk var çalışmalar var alt tarafta hissediyorum:) rahat yatamıyorum artık batıyo bişeylerYok canım ben 1 kez aşılama 2 kez tüp bebek tedavisinden sonra zaten kullanılan ilaçlar değişik bir göbek yaptı onun dışında göbeğim yok. sadece karnımın alt kısmında kasılmalar ve hafif dolgunluk hissediyorum ama galiba 1 aya çıkar bizim gobekler arkadaşımın 3 aylik baya belliydi
Bendede öğürme tiksinme çok var ama sabah mutlaka çıkarıyorum sıvı istivra ediyorum resmen ahh ben köfte haftası şimdi etten Allah affetsin tiksinir oldum ya. Ne zaman düzelicez bilmiyorumyemek yemek ne güzel bişiymiş dimi ahh ahh benim gibi iştahlı bi insanın başına gelcek şeymiydi bu ben kusmuyorum ama herşeye öğürüyorum ne zman geçicek bilmiyorum tv de bile yemek görünce öğürüyorum ;(
Yedin mi canım makarnayı ben yemedim çok midem bulandı yemedim öubuk krakerle uğraştım durdum
Eşim makarna suyu koymaya gitti
Canım ben de aynı senin gibiyim. Hiçç birşey yiyemiyorum. Annem tuzlu poğaça yaptı evde. Sadece o. Çok da kilo verdim. Geçseydi artık bi şu bulantılı dönem. Yemek yemeyi özledim resmenyemek yemek ne güzel bişiymiş dimi ahh ahh benim gibi iştahlı bi insanın başına gelcek şeymiydi bu ben kusmuyorum ama herşeye öğürüyorum ne zman geçicek bilmiyorum tv de bile yemek görünce öğürüyorum ;(
Bende 1.5-2 arası verdim poaça börek bende yiyebiliyorum çok faydalı sankiCanım ben de aynı senin gibiyim. Hiçç birşey yiyemiyorum. Annem tuzlu poğaça yaptı evde. Sadece o. Çok da kilo verdim. Geçseydi artık bi şu bulantılı dönem. Yemek yemeyi özledim resmen
Sağlıklı sağlıksız hiçbişey yiyemiyorum evde yemek pişirtmiyorum bile. Herkes aç geziyor benim yüzümden. Yemek kokusu oldu mu su bile içemiyorumBende 1.5-2 arası verdim poaça börek bende yiyebiliyorum çok faydalı sankiama sağlıklı olan herşeyden midem bulanıyo ;(
Korkma xanım çok eğilmemeye bakk benimde eğilimce ağrım oluyırKızlar bir şey sorucam ben koltuğun altında bir şey arıyordum karnım ağrıyor bir şey olur mu korkuyorum biraz
Himmm buna hiç dikkat etmemiştim canım. Bi bakayım bebisim belli ediyor mu kendini :) Sen gittin mi 2 li test için ?Cajim bende 11+5 gunumdeyim.. bnm ic karnim geniş hemde arkada olmasina ragmen bende karin cikti.. gobwgin oturdugunda katlanmiyorsa o bebektir canim :)
Geçer canım gecer. Bu seferde bisey mi oldu acaba niye midem bulanmiyor diye düşünüyoruz :)Kızlar haftasonu iyi gibiydim 2 gundur geri döndü mide bulantim hemde daha şiddetli. Çalışanlara Allah yardım etsin şu an iyiki de çalışmıyorum diyorum perişandim. Hiç geçmeyecek gibi geliyor kızlar
Geçer canım gecer. Bu seferde bisey mi oldu acaba niye midem bulanmiyor diye düşünüyoruz :)
Canım ben de duydum onu angel sound ve angel talk die cihazlar var. Ama zararlı olup olmadığı konusundan tam bilgi edinemedim. Araştırdın mı sen? Aynı şey mi senin de bahsettiğin?Zaten anne karnindabebeğin kalp atislarini dinlemek için doppler var ondan satın alacağım yakın zamanda
Bende cok kolay birakamadim canim acikcasi, bi sure 2 tane ictim sonra 1 e dusurdum sonra canim cektikce esimden 1-2 nefes cekip geri verdim filan. Azalttikca canim daha az istemeye basladi simdide cok canim isterse bosver icme diyorum kendime ictikten sonra saatlerce vicdan azabi cekince burnundan geliyo zaten insaninsigarayi nasil biraktiniz ya. ben 2 tane iciyorum icmedigim zaman cok gergin sinirli oluyorm icmeden duramiyrm. bebegimi dusunuyrm ama genede basaramiyrm yaa off off.
Zararlı değil mi canım peki ?Zaten anne karnindabebeğin kalp atislarini dinlemek için doppler var ondan satın alacağım yakın zamanda
Yok canım sonra kapatıyor arayi bebisler. Benim de önce 1 hafta fark vardı. En son gittiğimde fark 2 gune düşmüştü.Kızlar ben gittim bugün doktora. Hersey normal herhangi bi sıkıntı yok. Sat'a göre 9 haftalık olmam gerekiyordu ultrasonda 8 haftalık cıktım. Geç döllenmeden dolayı. Herhangi bi sakıncası var mı bu durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?