temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam kizlar en son doktora gecen hafta gitmistim bundan sonra bi sikintin olmazsa 1 ay sonra gel dedi doktorum ama daha 1 hafta bana zor gecti 1 ay asla gecmez en azindan bidaha 15 gun sonra gitseydim saglikli oldugunu bilseydim iyi olacaktı 2. Yada 3. Haftada gitsemmi sizce

bişey sorcm ilk beta hcg değerim 414 dü 3 gün sonra baktırdm 1000 çıktı normal mi? hastaneden cihazdan değişiklk gösterebilir mi

bişey sorcm ilk beta hcg değerim 414 dü 3 gün sonra baktırdm 1000 çıktı normal mi? hastaneden cihazdan değişiklk gösterebilir mi

normal canım bence benim 1371 sonra 3594 sonra 7188 ama ikiz oldugu için biraz yüksek benim

Bana da 1 ay sonra gel kanaman yada çok şiddetli agrin olmadığı sürece demisti son 1 haddam kaldı canım. Valla cok zor geçti 3 hafta gelmek bilmedi ama bu sıkıntı yoktur diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep

Canım ben de duydum onu angel sound ve angel talk die cihazlar var. Ama zararlı olup olmadığı konusundan tam bilgi edinemedim. Araştırdın mı sen? Aynı şey mi senin de bahsettiğin?

Evet aynısı dediğim hergün bakarsan tabi ki zararı olur ama suphelendiginde doktora gideceğine dopplerle bakılmasi bence daha iyi . Haftada bir kontrol ederim doktora da gitmeme gerek kalmaz . Yurt dışında 9 ayda 4 kere ultrason bakiliyormuş. Ben 11.haftaya girecegim şimdiden 4 kereden fazla bakıldı. Zararı ultrason kadardır diye düşünüyorum

Ben çok sık acıkıyorum kızlar siz napıyosunuz ya fazlada yiyemesiğimden zırt pırt açım deli olucam

Cogunu 15 gun sonra cagirmislar hep 3 aylik olana kadar daha once 2 tane de kaybim oldugu icin korkuyorum bisi olacak diye galiba hissedene kadar gecmicek bu korku ben dayanabilcegimi sanmiyrm keske dayanabilsem

Ne zamana kadar kullanacaksin canım ? Bana doktor 3. Ayına kadar dedi ama yarın tam 12 hafta oluyor. Randevum pztesi günü o gün 12+5 olmuş olacak. Randevuya kadar devam etsem kullanmaya sorun olur mu acaba
Nezamana kadar kullanicagimi hic sormadim doktorda soylemedi canim bence randevuya kadar devam et cok gec gelmis olmucak zaten ilk çocuğum da 6 ay bitene kadar kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…