- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.241
Bana 3 ay olana kadar demisti de 1 hafta fazla kullanmış olcam o zaman. 1 sıkıntı olmasın da yapcak bisey yok kullanırım.Nezamana kadar kullanicagimi hic sormadim doktorda soylemedi canim bence randevuya kadar devam et cok gec gelmis olmucak zaten ilk çocuğum da 6 ay bitene kadar kullanmistim
Yok cnm onun hic bi zarari yok sorun olcagini sanmiyorumBana 3 ay olana kadar demisti de 1 hafta fazla kullanmış olcam o zaman. 1 sıkıntı olmasın da yapcak bisey yok kullanırım.
Ben bebek asprinı kullaniyorumKizlar coraspin kullanan var mi aranizda?
Canim hamilelikte olagan mi bilmiyorum ama gebelikte tsh degerleri oynuyor. Ben hamile kalmadan once carpinti vardi troid degerlerimden oldugunu ogrendin cok calisiyormus guatr rahatszligi cikti. Gebelikte de gecici olabiliyor bi baktir tsh degerlerineBen de meraktan duramayanlardanım :) 7 Ocak'ta randevum var ama vakit geçmiyor sanki :/ buarada bende çok kalp çarpıntısı var ve yorgunluk hali var sizlerde de aynı durum var mı?
Baktırdım canım kan tahlillerim normal çıktı ben son 1 haftadır böyleyim çok çabuk yoruluyorum yaptığım işten sonra hemen tekrar oturmak yatmak istiyorum hiç bişey yapasım gelmiyorCanim hamilelikte olagan mi bilmiyorum ama gebelikte tsh degerleri oynuyor. Ben hamile kalmadan once carpinti vardi troid degerlerimden oldugunu ogrendin cok calisiyormus guatr rahatszligi cikti. Gebelikte de gecici olabiliyor bi baktir tsh degerlerine
Hm ozmn hamilelikten :) benimde yeni yeni basladi yorgunluklarim.geceb haftaya kadar hicbiseyim yoktu iki gundur bende oturdugum yerde uyuyorum bebisler kendini belli etmeye basladi :)Baktırdım canım kan tahlillerim normal çıktı ben son 1 haftadır böyleyim çok çabuk yoruluyorum yaptığım işten sonra hemen tekrar oturmak yatmak istiyorum hiç bişey yapasım gelmiyor
Herhalde hormon değişikliklerinden ama fenaymış gerçekten :) sonuçta çok hızlı büyüyorlar bu sıra ondan heraldeHm ozmn hamilelikten :) benimde yeni yeni basladi yorgunluklarim.geceb haftaya kadar hicbiseyim yoktu iki gundur bende oturdugum yerde uyuyorum bebisler kendini belli etmeye basladi :)
Yedim valla sonra da hiç pişman olmadımYedin mi canım makarnayı ben yemedim çok midem bulandı yemedim öubuk krakerle uğraştım durdum
Ben normalde günde 4-5 tane içerdim artık 2 güne bir 4-5 nefes çekiyorum sadece onda çok bunalırsam içiyorum. İş yerinde kaçamak oluyordu sigaradan ziyade kaçamakları özlüyorumBende cok kolay birakamadim canim acikcasi, bi sure 2 tane ictim sonra 1 e dusurdum sonra canim cektikce esimden 1-2 nefes cekip geri verdim filan. Azalttikca canim daha az istemeye basladi simdide cok canim isterse bosver icme diyorum kendime ictikten sonra saatlerce vicdan azabi cekince burnundan geliyo zaten insanin
Kızlar bana düşmez belki söylemek ama yazık çocuklarınıza Allah korusun sağlıklarına sıkıntı olsa bir ömür bunun sorumluluğunu nasıl tasiyacaksiniz.kuzenim de içerdi azalttı güya ama çocuk problemli doğdu lütfen kızmayın ama siz böyle yazınca üzülüyorumBen normalde günde 4-5 tane içerdim artık 2 güne bir 4-5 nefes çekiyorum sadece onda çok bunalırsam içiyorum. İş yerinde kaçamak oluyordu sigaradan ziyade kaçamakları özlüyorum
Korkma canım inşallah bişey olmaz içini rahat tutKızlar ultrason da kanama çıktı progestan yazdı doktor yat kalkma dedi çok korkuyorum ya
Çok haklısın canım ama dediğim gibi çok bunalırsam kaçamak yapıyorum inşallah tamamen bırakırım açKızlar bana düşmez belki söylemek ama yazık çocuklarınıza Allah korusun sağlıklarına sıkıntı olsa bir ömür bunun sorumluluğunu nasıl tasiyacaksiniz.kuzenim de içerdi azalttı güya ama çocuk problemli doğdu lütfen kızmayın ama siz böyle yazınca üzülüyorum
Hayırlı olsun canim özelde muayene olup devlette yaptırdım tahlillerimimerrhabalar ben ilk testlerimi yaptırıcam 6+6 haftalık hamileyim şuan siz testlerinizi nereye yaptırdınız? özel mi devlet mi?
teşekkürler sizede hayırlı olsunHayırlı olsun canim özelde muayene olup devlette yaptırdım tahlillerimi
Bende bu akşam yedim canım bnimde canım khidrat çık istiyor ama engelliyorum kendimi daha sağlıklı şeylere yöneliyorum ya bide bnö karnım hep aç hep aç gıcık oldum yaaYedim valla sonra da hiç pişman olmadımama bu karbonhidrat ataklarını Nasıl atlatacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?