temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Nezamana kadar kullanicagimi hic sormadim doktorda soylemedi canim bence randevuya kadar devam et cok gec gelmis olmucak zaten ilk çocuğum da 6 ay bitene kadar kullanmistim
Bana 3 ay olana kadar demisti de 1 hafta fazla kullanmış olcam o zaman. 1 sıkıntı olmasın da yapcak bisey yok kullanırım.

Ben de meraktan duramayanlardanım :) 7 Ocak'ta randevum var ama vakit geçmiyor sanki :/ buarada bende çok kalp çarpıntısı var ve yorgunluk hali var sizlerde de aynı durum var mı?

Ben de meraktan duramayanlardanım :) 7 Ocak'ta randevum var ama vakit geçmiyor sanki :/ buarada bende çok kalp çarpıntısı var ve yorgunluk hali var sizlerde de aynı durum var mı?
Canim hamilelikte olagan mi bilmiyorum ama gebelikte tsh degerleri oynuyor. Ben hamile kalmadan once carpinti vardi troid degerlerimden oldugunu ogrendin cok calisiyormus guatr rahatszligi cikti. Gebelikte de gecici olabiliyor bi baktir tsh degerlerine

Baktırdım canım kan tahlillerim normal çıktı ben son 1 haftadır böyleyim çok çabuk yoruluyorum yaptığım işten sonra hemen tekrar oturmak yatmak istiyorum hiç bişey yapasım gelmiyor

Baktırdım canım kan tahlillerim normal çıktı ben son 1 haftadır böyleyim çok çabuk yoruluyorum yaptığım işten sonra hemen tekrar oturmak yatmak istiyorum hiç bişey yapasım gelmiyor
Hm ozmn hamilelikten :) benimde yeni yeni basladi yorgunluklarim.geceb haftaya kadar hicbiseyim yoktu iki gundur bende oturdugum yerde uyuyorum bebisler kendini belli etmeye basladi :)

Hm ozmn hamilelikten :) benimde yeni yeni basladi yorgunluklarim.geceb haftaya kadar hicbiseyim yoktu iki gundur bende oturdugum yerde uyuyorum bebisler kendini belli etmeye basladi :)
Herhalde hormon değişikliklerinden ama fenaymış gerçekten :) sonuçta çok hızlı büyüyorlar bu sıra ondan heralde

Ben normalde günde 4-5 tane içerdim artık 2 güne bir 4-5 nefes çekiyorum sadece onda çok bunalırsam içiyorum. İş yerinde kaçamak oluyordu sigaradan ziyade kaçamakları özlüyorum

Ben normalde günde 4-5 tane içerdim artık 2 güne bir 4-5 nefes çekiyorum sadece onda çok bunalırsam içiyorum. İş yerinde kaçamak oluyordu sigaradan ziyade kaçamakları özlüyorum
Kızlar bana düşmez belki söylemek ama yazık çocuklarınıza Allah korusun sağlıklarına sıkıntı olsa bir ömür bunun sorumluluğunu nasıl tasiyacaksiniz.kuzenim de içerdi azalttı güya ama çocuk problemli doğdu lütfen kızmayın ama siz böyle yazınca üzülüyorum

Çok haklısın canım ama dediğim gibi çok bunalırsam kaçamak yapıyorum inşallah tamamen bırakırım aç

Yedim valla sonra da hiç pişman olmadım ama bu karbonhidrat ataklarını Nasıl atlatacağım bilmiyorum
Bende bu akşam yedim canım bnimde canım khidrat çık istiyor ama engelliyorum kendimi daha sağlıklı şeylere yöneliyorum ya bide bnö karnım hep aç hep aç gıcık oldum yaa

Kizlar merhaba :) sizlerde bu sikintilar var mi acaba? Karnim 5 6 aylik gibi. Surekli sis ve rahatsiz ediyo. bir de gobek deligimin etrafinda arada bir sizlama aci hissediyorum normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…