temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende bu akşam yedim canım bnimde canım khidrat çık istiyor ama engelliyorum kendimi daha sağlıklı şeylere yöneliyorum ya bide bnö karnım hep aç hep aç gıcık oldum yaa
Aynen mütemadiyen açım ve sürekli yemek yemek istiyorum önceden abur cubur severdim şimdi tencereler dolusu yemekler yesem... Şişiyorum ama doymuyorum sanırım 150 kilo olurum bu gidişle

Kizlar merhaba :) sizlerde bu sikintilar var mi acaba? Karnim 5 6 aylik gibi. Surekli sis ve rahatsiz ediyo. bir de gobek deligimin etrafinda arada bir sizlama aci hissediyorum normal mi acaba

O şişlik bndede var bacım çatlıcak gibi oluyorum iki lokma yesem yetiyor karnim 5 aylık gibi oluyor gazdan sanirsam o... Doktorum öyle çok aşırı olmadığı surece normal dedi karin ağrılarına korkmamiz gerekmezmis..

Himmm buna hiç dikkat etmemiştim canım. Bi bakayım bebisim belli ediyor mu kendini :) Sen gittin mi 2 li test için ?

Sali gunu gidicem randevuyu o tarihe aldik tam 12.haftada olsun diye :) bende benimkini gaz sanıyordum doktorum dedi otur bakim oturdum yok canim katlanmiyor bu bebek dedi :) ultrasonda bakar bakmaz bize el salladi bebisim.. arkasini dondu bi kalbini dinletmedi dogru duzgun cok oynak biraksak gitcek diyo doktorumuz gulduk bayağ sayesinde :) 1 ay sonra o halde gormek paha bicilemezdi yaaa acayip farkli bi duygu..

Ben de meraktan duramayanlardanım :) 7 Ocak'ta randevum var ama vakit geçmiyor sanki :/ buarada bende çok kalp çarpıntısı var ve yorgunluk hali var sizlerde de aynı durum var mı?
Arada bir kalp carrpintim oluyor benim de canim. Ama sürekli oluyorsa doktoruna söyle

Bende pztesi gidicem 12+5 olacak. Cok heyecanlıyım. Bir an önce pztesi olsun istiyorum. Bu akşam misafirlerim vardı. Arkadasimda dedi karnım çıkmış. Bu kilo falan değil kilo olsa katlanır benimki gibi. Senin bebis belli etmiş kendini dedi

Ohhh çok güzell karşı tarafdan bunlari duymak :) allahim hayirlisiyla kucaklarimiza alacagimiz gunleride göstersin rabbim..

arkadaslar bugun 5+6 haftalik olduk. persembe gunu randewum war fakat korkuyorum. 4+5 iken ilk defa kontrole gitmistm 0.6cm likti kese tabi bebek gozukmedi. persembe gunu tam 6.haftaya girmis olacagz bebisim gozukurmu kalp atisi duyulurmu. bos gebelik diye bisey okudum korkuyorum arkadaslar bilgisi olanlar bilgilendirebilirlermi acaba ?

Aklına kötü şeyler getirme canım. Iyi düşün iyi olsun. Perşembe günü gözüküp kalp atışı da duyulabilir. Ama duyulmasa bile korkma 6-8 hafta arasında kalp atışı duyuluyor.

Aklına kötü şeyler getirme canım. Iyi düşün iyi olsun. Perşembe günü gözüküp kalp atışı da duyulabilir. Ama duyulmasa bile korkma 6-8 hafta arasında kalp atışı duyuluyor.

bilmiyrm tatlim ya boyle seyler okudum az once icime deli gibi bir korku kapladi. hungur hungur aglamaya basladim birden. kasiklarim da agri var arada bi midem yaniyor gibi oluyor baskada belirti olmaynca iyice korktum off off Allahim yardimcimiz olsun bebislerimizi kucagima saglikli bi sekilde kavustursun rabbim.

Günaydın kızlar dün gece acillerdeydim ;( Korkudan öle öle gittim ;( İşten çıkıp eve geldim bi ıslaklık hissettim peçeteyle sildim çamurumsu baya dolu dolu bi akıntı kırmızı deil ama kahverengi neyse baktılar çok şükür kalp atışları vardı ancak şöyle bişi var geçen hafta çarşamba 7+3 çıkmıştı dün gece 7+4 çıktı söyledim doktora makinadandır dedi içim yine rahat etmedi bugün doktoruma gidicem bakalım ne dicek nolur benim için dua edin herşey güzel olsun

canım çok geçmiş olsun bi sorun yokmuş içini ferah tut tabi kendi doktoruna da git mutlaka bence bide vajinal ve karından usg de farklar çıkıyor tabi makinaya göre de değişiyodur senin hep karından mıydı ?

Geçen hafta olan karından dün geceki vajinal di ;/

Günaydın kızlar.. Benim bulantılar geçmişti baya.. Dün yeniledi ve istifra dahi ettim. Şuan da kötüyüm. Gece boyu uyumadım. Yaa bunlar normal mi ben oğlumda yaşamamıştım bunları hiç

peki iki ölçüm de crl miydi geçen haftaki kese ölçümü değildi dimi canım tabi aynı makinadaki sonucu sen baz al yine doktoruna gidince
geçenkindede bundada bebeği ölçtüler 0,8 mm büyümüş görünüyor ama haftası artmamış onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…