- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.281
geçenkindede bundada bebeği ölçtüler 0,8 mm büyümüş görünüyor ama haftası artmamış onu anlayamadım
İnşaallah öyledir canım dün akşamki doktorda öyle dedi de işte insan korkuyo ya ;(Cihazla alakalıdır büyük ihtimalle canım kendi doktorunun ölçümü önemli..
Bence de cihazdan kaynaklidirGünaydın kızlar dün gece acillerdeydim ;( Korkudan öle öle gittim ;( İşten çıkıp eve geldim bi ıslaklık hissettim peçeteyle sildim çamurumsu baya dolu dolu bi akıntı kırmızı deil ama kahverengi neyse baktılar çok şükür kalp atışları vardı ancak şöyle bişi var geçen hafta çarşamba 7+3 çıkmıştı dün gece 7+4 çıktı söyledim doktora makinadandır dedi içim yine rahat etmedi bugün doktoruma gidicem bakalım ne dicek nolur benim için dua edin herşey güzel olsun
Canım ben yaşıyorum. Ama özel bişey yapmıyorum. Tuzu azaltmadım sadece. Normal tuzlu yiyorum yiyebildiğim herşeyi.bunu önceden de sormuştum, tekrarlayayım:
Düşük tansiyon problemi yaşayanınız var mı? yaşıyorsanız nasıl dengeliyorsunuz?
Bende de oluyor 2 haftadır ara ara normal bir durum canım :)Kızlar benim bikaç sabahtır burnum kanamış biraz içerde kurumuş şekilde oluyo başka olan var mı
evet normalmiş kan basıncı fazla olduğu için şu bulantı kusma geçse keşke biran önceBende de oluyor 2 haftadır ara ara normal bir durum canım :)
merhaba,
08 aralık beta hcg - 3200
10 aralık keseyi gördüm, 24 aralıkta kalp atışı duyulmadı, 24 aralık beta 92.000 - 26 aralık 94.000
%90 kötü dendi 29.12.2016 tekrar doktor kontrolüm var...
daha öncede 13 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 1 sene sonunda anca hamile kalmıştım.
Sanırım hiç umut yok, başına böyle birşey gelen var mı?
Amin inşallah. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı nasip etsin.Geçmiş olsun canım, bende 2 sene gebe kalamadıktan sonra 6 ay arayla 2 bebek kaybettim aynı şekilde. Bir de kimyasal gebelik yaşadım. Kan pıhtılaşması ve kromozom anomali testi yapmanızı tavsiye ederim. Ben de her ikisi de çıktı tüp bebekten başka yolum yoktu. Gebelik boyunca da kan pıhtılaşması önleyen iğne yapıyorum. İyi bi doktora gidip durumu anlatırsan seni yönlendirir mutlaka. Rabbim bi daha yaşatmasın
Benimde bikac gündür var canım. Hamilelikte oluyormuş sanırım ama neden bilmiyorum.Kızlar benim bikaç sabahtır burnum kanamış biraz içerde kurumuş şekilde oluyo başka olan var mı
bende hiç tencere yemeği istiyorum canım ya niye böyle oldum bilmiyorum hele kıymalı falan fenalık gelio bana makarna rahatlatıyo ama ckta yemek istemiyorum idare ediyoruz işte napalım gecicek bu günlerdeAynen mütemadiyen açım ve sürekli yemek yemek istiyorum önceden abur cubur severdim şimdi tencereler dolusu yemekler yesem... Şişiyorum ama doymuyorum sanırım 150 kilo olurum bu gidişle
Çok geçmiş olsun kaç haftalik bebegin kafana takma bence kendi başına surmemissin kiKızlar çok fenayım bugün sabah bir boyun kasılması ve ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor ara ara kasılıyor ki o acı ağlatıyor o kadar şiddetli. Dr U aradım ne ilaç ne krem ne de ısı bandı sadece sıcak su uygulayabilirsin Dedi ancak kendi kurum dr um ve hemşirem kasılma ataklarındaki halimi görünce bu adrenalin bebeğe daha çok zarar verir biz her türlü riski göze alıp voltaren süreceğiz dediler masajla sürdüler ama o da pek etki etmedi bir de riskli Bi krem olduğundan sildim 1 saat kalmadı bile. Şimdi hamilelerde etkilerini okuyunca korktum bişey olur diyeşimdi iki seksen yatıyorum hiç bişey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?