temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bunu önceden de sormuştum, tekrarlayayım:
Düşük tansiyon problemi yaşayanınız var mı? yaşıyorsanız nasıl dengeliyorsunuz?

Bence de cihazdan kaynaklidir

kizlar birsey sormak istiyorum progesteron seviyeleriniz ne durumda? ben 5 haftaligim progesteronum 29 cikti doktor duphaston baslamami onerdi. aranizda kullanan varmiydi? hcg lerim normal yukseliyor karin kasik agrisi yada akinti kanama hicbirsey yok

Kızlar benim bikaç sabahtır burnum kanamış biraz içerde kurumuş şekilde oluyo başka olan var mı

Bende fena şifa kaptım ağzım burnum tıkalı inşallah enfeksiyona çevirmez korkuyorum

Geçmiş olsun canım, bende 2 sene gebe kalamadıktan sonra 6 ay arayla 2 bebek kaybettim aynı şekilde. Bir de kimyasal gebelik yaşadım. Kan pıhtılaşması ve kromozom anomali testi yapmanızı tavsiye ederim. Ben de her ikisi de çıktı tüp bebekten başka yolum yoktu. Gebelik boyunca da kan pıhtılaşması önleyen iğne yapıyorum. İyi bi doktora gidip durumu anlatırsan seni yönlendirir mutlaka. Rabbim bi daha yaşatmasın

Amin inşallah. Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı nasip etsin.

İlk düşükten sonra eşim ve benim genetik tahlillerimizi yaptırdık problem yoktu.

Aynı zamanda pıhtılaşma testllerimde de sorun cıkmadı

Aynen mütemadiyen açım ve sürekli yemek yemek istiyorum önceden abur cubur severdim şimdi tencereler dolusu yemekler yesem... Şişiyorum ama doymuyorum sanırım 150 kilo olurum bu gidişle
bende hiç tencere yemeği istiyorum canım ya niye böyle oldum bilmiyorum hele kıymalı falan fenalık gelio bana makarna rahatlatıyo ama ckta yemek istemiyorum idare ediyoruz işte napalım gecicek bu günlerde

Herkese selam kızlar, epeydir girmiyordum siteye. O yüzden sohbetten be sizlerden uzak kaldım. Ama hepinizin de neler yaptığını, bebişlerinizi de merak ediyorum. İnşallah durumlar iyidir, her şey yolundadır. Ben 10 gün sonra ikili test için gidecem doktora. İnşallah sıkıntısız geçer. Allaha emanet olun :)

Kızlar çok fenayım bugün sabah bir boyun kasılması ve ağrısıyla uyandım ve hala devam ediyor ara ara kasılıyor ki o acı ağlatıyor o kadar şiddetli. Dr U aradım ne ilaç ne krem ne de ısı bandı sadece sıcak su uygulayabilirsin Dedi ancak kendi kurum dr um ve hemşirem kasılma ataklarındaki halimi görünce bu adrenalin bebeğe daha çok zarar verir biz her türlü riski göze alıp voltaren süreceğiz dediler masajla sürdüler ama o da pek etki etmedi bir de riskli Bi krem olduğundan sildim 1 saat kalmadı bile. Şimdi hamilelerde etkilerini okuyunca korktum bişey olur diye şimdi iki seksen yatıyorum hiç bişey gelmiyor elimden

Çok geçmiş olsun kaç haftalik bebegin kafana takma bence kendi başına surmemissin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…