- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.301
9 haftayı doldurduk canım inşallah bişey olmaz sadece 1 kez sürüldü ve 1 saat kaldı kalmadı yine de endişelendim ne kötü Bi durum dr un biri bişey olmaz diyor diğeri sakın sürme diyorÇok geçmiş olsun kaç haftalik bebegin kafana takma bence kendi başına surmemissin ki
Kizlar 3kilo vermişim masallahim var keske hep boyle versem
Benimde aksamustu başlıyor aksam yemegini zor yiyorum yedikten sonrada artiyo bulantimKızlar benim bulantı akşam başlıyor benim gibi olan varmı merak ettim
Kizlar iyi aksamlar bisey sorucam gecen cuma gunu 4+2 olarak ultrason olcumuyle kesem gozuktu bugun bel agrisiyla doktora gittim 4+6 gozuktu kesemde sekil bozuklugu var dedi dusuk tehlikem oldugunu soyledi onay versem yatiriyordu nerdeyse. Kanamam olmadi bel agrim disinda bi sikayetim yok ne yapsam bilmiyorum bisey olacak diye cok korkuyorum
Başka bir doktora daha git ayrıca bekle kurtaj yapmak isterlerse hemen yaptırma kesede büyüme var duzensiz kese de büyüme olmaz bildiğim kadarıyla . Ben düzensiz keseden kurtaj oldum kesem büyümemişti
Aynen bazen yiyemiyorum hiç gebelik şekerim var diyet listeme akşam uyamiyorum çok zor oluyor nr zaman geçecek bilmiyorum kiBenimde aksamustu başlıyor aksam yemegini zor yiyorum yedikten sonrada artiyo bulantim
Inşallah düzelir geçmiş olsun bende ilaç kullanıyorum yatıyorumKizlar iyi aksamlar bisey sorucam gecen cuma gunu 4+2 olarak ultrason olcumuyle kesem gozuktu bugun bel agrisiyla doktora gittim 4+6 gozuktu kesemde sekil bozuklugu var dedi dusuk tehlikem oldugunu soyledi onay versem yatiriyordu nerdeyse. Kanamam olmadi bel agrim disinda bi sikayetim yok ne yapsam bilmiyorum bisey olacak diye cok korkuyorum
Inşallah düzelir geçmiş olsun bende ilaç kullanıyorum yatıyorum
Doğru söylüyorsun aslında rahat olmak gerek her aşaması Bi mucize olan hamileliğin tadını çıkaralım inşallah hep birlikteKorkma canım bende 6 haftalikken krotizonlu bir krem kullandim 5 gün hemde hep korku var ama düşünmüyorum kötü şeyler
Can'ım keşke müsaitsen yatsaydın hem kontrol altında olurdun hem de için rahat ederdi ama yine de sen evde yat ani hareketlerden kaçın inşallah bişey olmaz içini rahat tutKizlar iyi aksamlar bisey sorucam gecen cuma gunu 4+2 olarak ultrason olcumuyle kesem gozuktu bugun bel agrisiyla doktora gittim 4+6 gozuktu kesemde sekil bozuklugu var dedi dusuk tehlikem oldugunu soyledi onay versem yatiriyordu nerdeyse. Kanamam olmadi bel agrim disinda bi sikayetim yok ne yapsam bilmiyorum bisey olacak diye cok korkuyorum
Can'ım keşke müsaitsen yatsaydın hem kontrol altında olurdun hem de için rahat ederdi ama yine de sen evde yat ani hareketlerden kaçın inşallah bişey olmaz içini rahat tut
Ben canım akşamları kusmakla geçiyorKızlar benim bulantı akşam başlıyor benim gibi olan varmı merak ettim
Ah canım benim tuzlu da mı sakinleştirmiyorBen canım akşamları kusmakla geçiyor
teşekkür ederim, genelde dediğiniz hareket ediliyor sanırım bu durumda :)Canım ben yaşıyorum. Ama özel bişey yapmıyorum. Tuzu azaltmadım sadece. Normal tuzlu yiyorum yiyebildiğim herşeyi.
Hiçbişey fayda etmiyor canım anlık yatistirsa da on dakika yarım saat tutamıyorum alıştım artık sabredicemAh canım benim tuzlu da mı sakinleştirmiyor
Yok canim korkma hic bosuna çok normal belki bu hafta bebegin nokta olarak gozukur kesenin icinde ama kalbini 7 haftadan once pek duyamazsin duyanlarda çok nadir :) sen stres sikinti yapma kendine yeter..arkadaslar bugun 5+6 haftalik olduk. persembe gunu randewum war fakat korkuyorum. 4+5 iken ilk defa kontrole gitmistm 0.6cm likti kese tabi bebek gozukmedi. persembe gunu tam 6.haftaya girmis olacagz bebisim gozukurmu kalp atisi duyulurmu. bos gebelik diye bisey okudum korkuyorum arkadaslar bilgisi olanlar bilgilendirebilirlermi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?