temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar iyi aksamlar bisey sorucam gecen cuma gunu 4+2 olarak ultrason olcumuyle kesem gozuktu bugun bel agrisiyla doktora gittim 4+6 gozuktu kesemde sekil bozuklugu var dedi dusuk tehlikem oldugunu soyledi onay versem yatiriyordu nerdeyse. Kanamam olmadi bel agrim disinda bi sikayetim yok ne yapsam bilmiyorum bisey olacak diye cok korkuyorum

Başka bir doktora daha git ayrıca bekle kurtaj yapmak isterlerse hemen yaptırma kesede büyüme var duzensiz kese de büyüme olmaz bildiğim kadarıyla . Ben düzensiz keseden kurtaj oldum kesem büyümemişti

Başka bir doktora daha git ayrıca bekle kurtaj yapmak isterlerse hemen yaptırma kesede büyüme var duzensiz kese de büyüme olmaz bildiğim kadarıyla . Ben düzensiz keseden kurtaj oldum kesem büyümemişti

Doktorda olcumun iyi oldugunu soyledi sadece kesedeki duzensizlikten korktu hemen tek doz iğne yaptirdi rapor verdi dinlenmemi soyledi. Oyle bi yerki tek bi ozel hastane var devlet hastanesine gitsem kalabaliktan daha cok hasta oluyorum. Cok tedirginim kalkmadan yatiyorum. Bufun is yerinde seflerin karsisinda agla agla oldum yaa ne zor biseymis

Inşallah düzelir geçmiş olsun bende ilaç kullanıyorum yatıyorum

Can'ım keşke müsaitsen yatsaydın hem kontrol altında olurdun hem de için rahat ederdi ama yine de sen evde yat ani hareketlerden kaçın inşallah bişey olmaz içini rahat tut

Can'ım keşke müsaitsen yatsaydın hem kontrol altında olurdun hem de için rahat ederdi ama yine de sen evde yat ani hareketlerden kaçın inşallah bişey olmaz içini rahat tut

Insallah canım insallah bisey olmaz evde daha rahat ederim diye istemedim ogle arasi doktora gittigim icin calistigim merkeze ulasip raporu vermem gerekiyordu kasami kapatmamistim yatmak istemedim doktor acil bi durum oldugunda hemen gel dedi cikartti beni

Yok canim korkma hic bosuna çok normal belki bu hafta bebegin nokta olarak gozukur kesenin icinde ama kalbini 7 haftadan once pek duyamazsin duyanlarda çok nadir :) sen stres sikinti yapma kendine yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…