temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende hic miğde bulantisi olmadi hep bulanti hissi, yanma, ekşime, bazen hic belirti olmuyordu bende korkuyordum ama yersiz su aralar yat dinlen fazla ayaklanma guzel beslen kanindan besleniyor.. bol bol su ic ne kadar su o kadar oksijen

Aynen bazen yiyemiyorum hiç gebelik şekerim var diyet listeme akşam uyamiyorum çok zor oluyor nr zaman geçecek bilmiyorum ki
Ilk hamileliginmi onceki hamilelikdemi vardi sekerin canim onceki hamileligimde bendede vardi ilac kullandirmisti o doktorum simdi doktorumu degistirdim kesinlikle kullanmicaksin yediklerine dikkat et dedi ama ne kadar edebilcez hamileyken zaten hersey yiyemiyorum canim bisi istemiyo tatlida yeme dedi ama arada cnm istiyo kaciriyorum umarim bisi olmaz

Gece Gunduz hiç farketmio hatta sabahın 6sinda oguruyoRum inşallah geçer en kısa sürede .
Bulantı sürekli var ama sabah gun içinde tutabiliyorum ama akşam olunca çıkarmakla geçiyo aç duruyorum doyma hissini unuttum hem midem gurulduyo hem bulanıyor inşallah geçsin en kısa zamanda

Kizlar iyi geceler acaba hamile olupta anlayamanlar var mi?Hani hic belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen var mi?Benim adetim 9 gun gecti.Ama hic belirtim olmadigi icin test falan yapmadim.Bebek istiyoruz ama iste hissetmedigim icin yapmak istemedm test.Zaten 3 aydir gecikmeler oluyordu bi kez erken oldum bi kez 5 gun bi kez 4 gun gecikmeli adet olmustum.sadce ilkkez bu kdr cok gecikti.Hapsurunca kasigima agri giriyor.Birde arada agri oluyor kasigimda ama ben adet olcam o yzdendr diyorm neblim sizce napmaliyim?Ben 15 gun beklemeyi dusunuyorum adet olmayi.

Kizlar ya benim karnima, göbek deligimin hemen altına ve rahmime arada bir iğne saplaniyor gibi oluyor. Siz de de oluyor mu bu tarz ağrılar. Korkuyorum bazen kötü bisey mi bu , yoksa normal mi acaba

Bulantı sürekli var ama sabah gun içinde tutabiliyorum ama akşam olunca çıkarmakla geçiyo aç duruyorum doyma hissini unuttum hem midem gurulduyo hem bulanıyor inşallah geçsin en kısa zamanda

BaciM senin işin daha zor çalıştığın için .Rabbim sabrını versin

Valla çok sabırlısin canım... benim 5 gün gecikti ve hiç bir belirtim olmadığı halde test yaptım sadece çok uykum geliyordu farkinda bile degildim ... o ay için umudumda yoktu hayal kırıklığına uğramamak için bende senin gibi ertelemek istedim ama dayanamadimmm... yeterince gecikmiş niye aklini kurcalasin yap testini kurtul... hayırlısı olsun hakkında... güzel haberini alırız inşallah...

Zencefilı bir dilim kesip 5 dakka kaynat miden bulandıgi nda bir yudum iç hatta sişeye koy ise götür . Hepsini birden bitirme yudumla bulandıgi nda İbrahim saracoglunun tarifi

Allah razi olsun rabbim evladini hayirli saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.Ben bekliycem bekleyebildigim yere kadar

Neden bekliyorsun ki boşuboşuna? Al Bi test sabah yap aklındaki sorular gitsin ya da en güzeli Bi kan ver bence boşuna bekleme. Ben hiç bir belirti yokken öğrendim hatta çok hastaydım ilaçlar kullanıyordum adetim 2 gün gecikmişti early test yaptım çıktı şok oldum hayırlısıysa inşallah gebesindir haber vermeyi unutma

Kizlar ya benim karnima, göbek deligimin hemen altına ve rahmime arada bir iğne saplaniyor gibi oluyor. Siz de de oluyor mu bu tarz ağrılar. Korkuyorum bazen kötü bisey mi bu , yoksa normal mi acaba
Doktorun ne diyor? Ben Ağrım oluyor kasılma şeklinde dediğimde idrar yolu enfeksiyonu değilsen korkma zira genişleyen rahminin sıkıntıları bunlar demişti. Bence pek düşünme yani bebişinin büyümesine yor. Ama yine de dr unun bilgisi olsun

Kızlar bu arada bu saatte boynumun ağrısına uyandım dünden daha kötü tutuldum ve daha çok sancım var sabah dr a gidecem çok kötüyüm

Allah razi olsun rabbim evladini hayirli saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.Ben bekliycem bekleyebildigim yere kadar
Canım 9 gün yeterince beklemişsin bence. Benim de hiç belirtim yoktu adet oldum die ağlarken adetime 5 gün kala normal testle öğrendim. Varsa çıkacaktır. Yoksa da doktora gider adet söktürücü alırsın. Hakkında hayırlısı olsun.

Zencefilı bir dilim kesip 5 dakka kaynat miden bulandıgi nda bir yudum iç hatta sişeye koy ise götür . Hepsini birden bitirme yudumla bulandıgi nda İbrahim saracoglunun tarifi
Evet canım ya yapayım ben onu artık çok yorulduğumu hissediyorum psikolojik olarak da yoruyor bide işyerine hiçbişey yansıtmak istemiyorum bigün anlayış varsa ertesi gün yok malesef

nasilsn tatlm ? agrilarn coksa acilede gidebilirsn hemn ihmal etmeye gelmz cnku Allah korusun. bende sabah dktra gidecegm randevm var. insallah kalp sesini duyarz bebisimin
Hala çok kötüyüm canım doktorların da yapacağı bişey yok sanırım ne ilaç ne krem bende 6+2 yken alttan dinlemişti mutlaka duyarsınız çok güzel bişey pıt pıt pıt güsel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…