- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.341
Kızlar Çin Takvimi kız Rus Takvimi erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak :) ay ben ikisini de çok istiyorum galiba hergün birine daha bi gönlüm kayıyo tabiki sağlıklı olsun en büyük duam bu
Benim önceki gebeligimde de vardı doktor açlık tokluk ölç gel dedi olctum riske atmayalım dedi dahiliye ye gonderdi orda bisürü ksn falan alındı sonuçlara göre diyetisyene gönderdi diyet listemi aldım ama hiç bir şey yiyemiyorum progesteron istahimi kapattı midemde bulanıyor bilmiyorum ne olacakIlk hamileliginmi onceki hamilelikdemi vardi sekerin canim onceki hamileligimde bendede vardi ilac kullandirmisti o doktorum simdi doktorumu degistirdim kesinlikle kullanmicaksin yediklerine dikkat et dedi ama ne kadar edebilcez hamileyken zaten hersey yiyemiyorum canim bisi istemiyo tatlida yeme dedi ama arada cnm istiyo kaciriyorum umarim bisi olmaz
oğlun tutmuş canım inşallah buda tutar bide kızın olurBenim de kız çıkıyor merakla bekliyorum :) oğlumda erkek çıkmıştı çin takvimi.. Bakalım bunda yanılacak mı?hayırlısıyla doğsunlar.. Sağlıkla..
Cok güzel ya allahim sağliklica kucaguna almayi kokusunu icine cekmeni nasip etsin insallahTeyzeleri bende dun gittim yavrusumu gordum, kipir kipir ediyodu minnak :) Adet tarihine gore 9+0dim ama usg ye gore 8+3tum ama suanda bu cok anlamli degil buyudugndeki olcumler daha o
nemli dedi hoca oynayabilir boyle uc dort ileri geri suan dedi :) Eki Görüntüle 1931813 Eki Görüntüle 1931813
Hayırlısı olsun canım bana da Çin takvimi kız diyorKızlar Çin Takvimi kız Rus Takvimi erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak :) ay ben ikisini de çok istiyorum galiba hergün birine daha bi gönlüm kayıyo tabiki sağlıklı olsun en büyük duam bu
bakalım çinliler haklı mı çıkacak ruslar daha çok yanılıyomuşHayırlısı olsun canım bana da Çin takvimi kız diyorheyecanla bekliyorum ben de
Benimde olctu doktorum normal suanda ama önlemini alalim diye kendisi bi liste olusturdu ama bn hic uyamiyorum zaten yiyemiyorumki yiyebildigim seyleri yiyorum sebze yemegi hic yiyemiyorumBenim önceki gebeligimde de vardı doktor açlık tokluk ölç gel dedi olctum riske atmayalım dedi dahiliye ye gonderdi orda bisürü ksn falan alındı sonuçlara göre diyetisyene gönderdi diyet listemi aldım ama hiç bir şey yiyemiyorum progesteron istahimi kapattı midemde bulanıyor bilmiyorum ne olacak
Ayy maşallah canım yaa :) bildiğin bebek oluyorlar artık :)) hala inanamıyorum ben doğumca anlıycam heraldeTeyzeleri bende dun gittim yavrusumu gordum, kipir kipir ediyodu minnak :) Adet tarihine gore 9+0dim ama usg ye gore 8+3tum ama suanda bu cok anlamli degil buyudugndeki olcumler daha o
nemli dedi hoca oynayabilir boyle uc dort ileri geri suan dedi :) Eki Görüntüle 1931813 Eki Görüntüle 1931813
Benimde öyleydi şunu yeme bunj yeme falan demişti ama bebek onden gitmeye başlayınca önlem almak istedi sanırım liste var ama bende uyamiyorum kiBenimde olctu doktorum normal suanda ama önlemini alalim diye kendisi bi liste olusturdu ama bn hic uyamiyorum zaten yiyemiyorumki yiyebildigim seyleri yiyorum sebze yemegi hic yiyemiyorum
Evet iki hafta önce hiçbişeye benzemiyodu şimdi resmen bebek olmuş bide kıpırdanıyo usg ile bastırdıkça çok tuhaf birşey :) Benimki de çin takvimine göre erkek ama bakalım :)Ayy maşallah canım yaa :) bildiğin bebek oluyorlar artık :)) hala inanamıyorum ben doğumca anlıycam heraldeallah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım
Sagolasin canim benim hayirlisi olsun hakkimizda insallah veririm haber sizede.Hamile gibi hissetmedigim belirtim olmadigi icin birde gecen aylardada 4,5 gun gecikmeler yasadigim icin bekliyorum 15 gune kadar olmazsam dr a giderim.Neden bekliyorsun ki boşuboşuna? Al Bi test sabah yap aklındaki sorular gitsin ya da en güzeli Bi kan ver bence boşuna bekleme. Ben hiç bir belirti yokken öğrendim hatta çok hastaydım ilaçlar kullanıyordum adetim 2 gün gecikmişti early test yaptım çıktı şok oldumhayırlısıysa inşallah gebesindir haber vermeyi unutma
Pztesi gidicem o zaman sorucam canim. Inşallah bebisim büyüdüğü içindir. Iyi düşünmeye çalışıyorum, iyi olacak inşallah.Doktorun ne diyor? Ben Ağrım oluyor kasılma şeklinde dediğimde idrar yolu enfeksiyonu değilsen korkma zira genişleyen rahminin sıkıntıları bunlar demişti. Bence pek düşünme yani bebişinin büyümesine yor. Ama yine de dr unun bilgisi olsun
Sagolasin canim benim hayirlisi olsun hakkimizda insallah veririm haber sizede.Hamile gibi hissetmedigim belirtim olmadigi icin birde gecen aylardada 4,5 gun gecikmeler yasadigim icin bekliyorum 15 gune kadar olmazsam dr a giderim.Neden bekliyorsun ki boşuboşuna? Al Bi test sabah yap aklındaki sorular gitsin ya da en güzeli Bi kan ver bence boşuna bekleme. Ben hiç bir belirti yokken öğrendim hatta çok hastaydım ilaçlar kullanıyordum adetim 2 gün gecikmişti early test yaptım çıktı şok oldumhayırlısıysa inşallah gebesindir haber vermeyi unutma
oğlun tutmuş canım inşallah buda tutar bide kızın olur
Mutlulugun resmi:)Teyzeleri bende dun gittim yavrusumu gordum, kipir kipir ediyodu minnak :) Adet tarihine gore 9+0dim ama usg ye gore 8+3tum ama suanda bu cok anlamli degil buyudugndeki olcumler daha o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?