temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar Çin Takvimi kız Rus Takvimi erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak :) ay ben ikisini de çok istiyorum galiba hergün birine daha bi gönlüm kayıyo tabiki sağlıklı olsun en büyük duam bu

Benim de kız çıkıyor merakla bekliyorum :) oğlumda erkek çıkmıştı çin takvimi.. Bakalım bunda yanılacak mı?hayırlısıyla doğsunlar.. Sağlıkla..

Benim önceki gebeligimde de vardı doktor açlık tokluk ölç gel dedi olctum riske atmayalım dedi dahiliye ye gonderdi orda bisürü ksn falan alındı sonuçlara göre diyetisyene gönderdi diyet listemi aldım ama hiç bir şey yiyemiyorum progesteron istahimi kapattı midemde bulanıyor bilmiyorum ne olacak

Kızlar Çin Takvimi kız Rus Takvimi erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak :) ay ben ikisini de çok istiyorum galiba hergün birine daha bi gönlüm kayıyo tabiki sağlıklı olsun en büyük duam bu
Hayırlısı olsun canım bana da Çin takvimi kız diyor heyecanla bekliyorum ben de

Benimde olctu doktorum normal suanda ama önlemini alalim diye kendisi bi liste olusturdu ama bn hic uyamiyorum zaten yiyemiyorumki yiyebildigim seyleri yiyorum sebze yemegi hic yiyemiyorum

Ayy maşallah canım yaa :) bildiğin bebek oluyorlar artık :)) hala inanamıyorum ben doğumca anlıycam heralde allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım

Benim iki oğlumda da Çin takvimi tutmuştu. Bunda da erkek çıkıyor. Fakat benim gönlüm Rus takviminden yana çünkü o kız olduğunu söylüyor. Heyecanlı ama zor bir bekleyiş

Kizlar progestan kullaniyorum dusuk tehlikem var su anda inanilmaz basim donuyor normal mi sizce. Dusuk tehlikem olduguna hala inanamyiyorum kanamam yok dun bel agrim vardi gecti ama yinede yatiyorum bas donmem nedeniyle gozlerimu bi yere odaklayamiyorum normal mu sizce

Benimde olctu doktorum normal suanda ama önlemini alalim diye kendisi bi liste olusturdu ama bn hic uyamiyorum zaten yiyemiyorumki yiyebildigim seyleri yiyorum sebze yemegi hic yiyemiyorum
Benimde öyleydi şunu yeme bunj yeme falan demişti ama bebek onden gitmeye başlayınca önlem almak istedi sanırım liste var ama bende uyamiyorum ki

Ayy maşallah canım yaa :) bildiğin bebek oluyorlar artık :)) hala inanamıyorum ben doğumca anlıycam heralde allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım
Evet iki hafta önce hiçbişeye benzemiyodu şimdi resmen bebek olmuş bide kıpırdanıyo usg ile bastırdıkça çok tuhaf birşey :) Benimki de çin takvimine göre erkek ama bakalım :)

Sagolasin canim benim hayirlisi olsun hakkimizda insallah veririm haber sizede.Hamile gibi hissetmedigim belirtim olmadigi icin birde gecen aylardada 4,5 gun gecikmeler yasadigim icin bekliyorum 15 gune kadar olmazsam dr a giderim.

Pztesi gidicem o zaman sorucam canim. Inşallah bebisim büyüdüğü içindir. Iyi düşünmeye çalışıyorum, iyi olacak inşallah.

Sagolasin canim benim hayirlisi olsun hakkimizda insallah veririm haber sizede.Hamile gibi hissetmedigim belirtim olmadigi icin birde gecen aylardada 4,5 gun gecikmeler yasadigim icin bekliyorum 15 gune kadar olmazsam dr a giderim.

Kizlar benimde çikarmalar başladi iki gundur cidden cok zor elmol canim sanada allah yardim etsin cidden zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…