- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.361
Çok zor canım çeken bilir Allah yardım etsin benim çok erken başladı inşallah erken de geçerKizlar benimde çikarmalar başladi iki gundur cidden cok zor elmol canim sanada allah yardim etsin cidden zor.
Canım hiç hayret etme. İnşallah da yaşamazsın. İnan belki bir aydır hiç yemek yiyemiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim. Sıcak yemek sadece mercimek çorbası içebiliyorum o da çok gaz yaptığı için rahatsız oluyorum. Sürekli kuruyemiş leblebi poğaça yemekten çok yoruldum. İnşallah düzenin böyle gider miden kötü olmaz. Benim psikolojim bozuldu kilo verdikçe bebeğime iyi bakamıyorum diye ağlıyorum durup durup.Benımde inanılmaz mide yanmalarım başladı. Valla kilo veren arkadaslarıma hyret ediyorum ben iki ayda 3 kilo aldım nerdeyse
Tebrik ederim hoşgeldinizMerhabalar. Aranıza yeni katıldım. 4 haftalık çok çok yeni hamileyim
Canım insallah en yakın zamanda düzelirsin. Öyle düşünme bebişin besleniyodur senden. İkinizde sağlıklı olunda.. doğru diosun ben cok kilo almaya başladım bi anda ondan kendime hayretler icindeyimCanım hiç hayret etme. İnşallah da yaşamazsın. İnan belki bir aydır hiç yemek yiyemiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim. Sıcak yemek sadece mercimek çorbası içebiliyorum o da çok gaz yaptığı için rahatsız oluyorum. Sürekli kuruyemiş leblebi poğaça yemekten çok yoruldum. İnşallah düzenin böyle gider miden kötü olmaz. Benim psikolojim bozuldu kilo verdikçe bebeğime iyi bakamıyorum diye ağlıyorum durup durup.
Bence sen de yemeği azaltmadan sadece yediklerine dikkat ederek biraz toparlayabilirsin kilo alımını canım. Kalorili olanları aburcuburu tatlıyı azalt ama canının istediğini ye yine. Azar azar da olsa. Zor süreç herkes başka türlü yaşıyor zorluğunu allah hepimizin yardımcısı olsun.Canım insallah en yakın zamanda düzelirsin. Öyle düşünme bebişin besleniyodur senden. İkinizde sağlıklı olunda.. doğru diosun ben cok kilo almaya başladım bi anda ondan kendime hayretler icindeyim
Canım ne ilaç verdi doktor? Bana dramamine diye bir hap verdi çok zorda kalırsan iç diye bir akşam dayanamadım içtim ama pişman oldum. İçtikten yirmi dk sonra olduğum yerde uyumaya başladım. Ama tam uyku da değil sersemlik hali uyanıkken bile gözümü açamadım. Bütün akşam ve gece hep uyudum. İçini de okudum hamilelikte çok gerekmedikçe kullanmayın tarzı birşey yazıyor tedirgin oldum birdaha içmedim hiç. Sen ne kullanıyorsun yan etkisi oldu mu?Kızlar benimde çıkarmalarım yoktu hatta bulantılarımda azalmıştı kiiiiii 2 gündür fenayım. Doktorumun verdiği ilaca başladım ama şimdi de yemek yiyemiyorum anca tost ekmek gibi kuru şeyler.. Yemek göresim gelmiyor.. Çorba bile o derece kötüyümmmm.. Allah yardımcımız olsun valla
Canım ne ilaç verdi doktor? Bana dramamine diye bir hap verdi çok zorda kalırsan iç diye bir akşam dayanamadım içtim ama pişman oldum. İçtikten yirmi dk sonra olduğum yerde uyumaya başladım. Ama tam uyku da değil sersemlik hali uyanıkken bile gözümü açamadım. Bütün akşam ve gece hep uyudum. İçini de okudum hamilelikte çok gerekmedikçe kullanmayın tarzı birşey yazıyor tedirgin oldum birdaha içmedim hiç. Sen ne kullanıyorsun yan etkisi oldu mu?
Anladım canım bana da femivit die bir ilaç verdi vitamin folikasit bulantı ilacı birlikte dedi. Ayrıca da bunu verdi zorda kalırsan iç hamilelikte içilebilir dedi. Ben de sorayım salı günü kontrolüm var. Yarın da seruma gidicem sorarım ben de. Çok sağol canımCanım doktorum bana hamilelerin kullandığı bir ilaç verdi. Premesis adı. İçinde vitaminler var ve hamilelik için özel bir ilaç. Sigorta ödemiyor ama olsun dedim ve aldım. Yan etkisi olmadı. Yemek yiyemesem de içinde b6, b12, kalsiyum vs. var. O yüzden rahatım açıkçası.
Anladım canım bana da femivit die bir ilaç verdi vitamin folikasit bulantı ilacı birlikte dedi. Ayrıca da bunu verdi zorda kalırsan iç hamilelikte içilebilir dedi. Ben de sorayım salı günü kontrolüm var. Yarın da seruma gidicem sorarım ben de. Çok sağol canım
Kizlar ketçap, mayonez, abur cubur şeyler yiyor musunuz? Cips falan
Geçmiş olsun canım inşallah geçer yineKızlar benimde çıkarmalarım yoktu hatta bulantılarımda azalmıştı kiiiiii 2 gündür fenayım. Doktorumun verdiği ilaca başladım ama şimdi de yemek yiyemiyorum anca tost ekmek gibi kuru şeyler.. Yemek göresim gelmiyor.. Çorba bile o derece kötüyümmmm.. Allah yardımcımız olsun valla
Geçmiş olsun canım inşallah geçer yine
Bende arada bir yiyorum ama yerken bile vicdan azabı çekiyorum, bi zevkle yiyemiyorum1-2 kez kaçamak yaptım cips yedim. Ketçap mayonez normalde de pek yemem. Şimdi de öyle. Çikolata ya da fındık ezmesi arada yiyorum çok olmasada.. Birkaç kere de haribo yedim vallaşimdi de zaten hiçbirini görmek duymak yemek istemiyorum midem kötü. Şuan tek iyi gelen kola. Yarım çay bardağı öğünlerimi yiyebilmek adına içiyorum ki normal zamanda içmem kola zor gidiyor ama mideme iyi geliyor
Bende arada bir yiyorum ama yerken bile vicdan azabı çekiyorum, bi zevkle yiyemiyorumkola hiç icmedim hamileligimi ogrendigimden beri. Abur cubur u da çok severim normalde valla bazen çok zor tutuyorum kendimi. Çekirdek te yedim valla o kadar iyi geldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?