temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benımde inanılmaz mide yanmalarım başladı. Valla kilo veren arkadaslarıma hyret ediyorum ben iki ayda 3 kilo aldım nerdeyse

İlk gebeligimde ikili teste kadar 5 kilo almıştım. Ama bu gebelikte farklı oluyor demekki. 2.sinde de mide bulantisi olmasına rağmen biri kilo aldırdı biri zayiflatti.

Midem çok fena ya :/ çalışmak çok zor gelmeye başladı inş bu 3. Ay bittiğinde rahat bir döneme girerim hergün 5.30 da kalkmak serviste midemin bulanması dönüşte 2 saat yol ve yine araba tutması ay çok sinirim bozuldu bebeğimi de haftaya görücem zaten

Canım kola yerine sade soda al içine limon sık iç o koladan çok çok faydalı bebeğin kemik gelişimini olumlu etkiliyor kola içme alkol ve kafein var icinde normalde çay kahve böle içilmemesi lazim

En iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar

En iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar
Canım bazen sohbet hızlı ilerleyince arada bazı mesajlar görülmeyebiliyor. Ya da mesajınla ilgili bilgisi yoktur görenlerin. Ne sormuştun en son tekrar paylaş istersen mesajını

Meaajını görmüştüm ben ama progestan kullanmadım hiç. O yüzden bilgim yok. Kullanan arkadaşlar fikir verebilir belki sana

Kızlar bugün boynum için ftr doktoruna gittim sağolsun o kadar ilgilendi ki hem psikolojik hem de sağlık anlamında. Bantlar yapıştırdı akapunktur yaptı sırtıma ama boynuna yapamam mermer gibi olmuş kasların iğne girmez Dedi elime de batırdı iğne. Tüm vücudun çok gerilmiş en son boynunda patlamış Dedi kendine dikkat et germe diye tembihledi çok tatlı Bi kadındı senin kerata olacak bence erkek Dedi çok sevdim dr U ftr lazım olursa mutlaka gidin Ankara da

Hic kendini uzme ben ilk hamileligimde ilk 4 ay hic kilo alamadim surekli cikarmaktan konusamiyordum bile o dereceydim.Sonrasinda duzeldim ve toplamda 16 kilo aldim dogum yaptim bebegim 2500 dogdu:))Onca kiloyu kendime almisim.Migden duzelince bol bol bebise yarayan seyler ye yogurt ceviz sut vs.Ama annenin kilosyla bebisininkinin alakask olmuyor kendini uzme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…