- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.381
arkadaşlar bende baş ağrısı başladı 2 gündür var mı benim gibisi?
Benımde inanılmaz mide yanmalarım başladı. Valla kilo veren arkadaslarıma hyret ediyorum ben iki ayda 3 kilo aldım nerdeyse
Ben çikolata dahil kreker dışında hiçbir paket urununu yemiyorum tavsiye etmem içinde her türlü zararlı madde varKizlar ketçap, mayonez, abur cubur şeyler yiyor musunuz? Cips falan
Canım kola yerine sade soda al içine limon sık iç o koladan çok çok faydalı bebeğin kemik gelişimini olumlu etkiliyor kola içme alkol ve kafein var icinde normalde çay kahve böle içilmemesi lazim1-2 kez kaçamak yaptım cips yedim. Ketçap mayonez normalde de pek yemem. Şimdi de öyle. Çikolata ya da fındık ezmesi arada yiyorum çok olmasada.. Birkaç kere de haribo yedim vallaşimdi de zaten hiçbirini görmek duymak yemek istemiyorum midem kötü. Şuan tek iyi gelen kola. Yarım çay bardağı öğünlerimi yiyebilmek adına içiyorum ki normal zamanda içmem kola zor gidiyor ama mideme iyi geliyor
yok farklı bir şey yemedim ama soğuklardan mı desem ne desem bilemedimYediğin farklı herhangi bir şey var mı? Bende geçen hafta yaşadım greyfurt yemiştim ondan olmuştu. Belki yediğinle alakalı olabilir diye sordum
Canım bazen sohbet hızlı ilerleyince arada bazı mesajlar görülmeyebiliyor. Ya da mesajınla ilgili bilgisi yoktur görenlerin. Ne sormuştun en son tekrar paylaş istersen mesajınıEn iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar
Meaajını görmüştüm ben ama progestan kullanmadım hiç. O yüzden bilgim yok. Kullanan arkadaşlar fikir verebilir belki sanaKizlar progestan kullaniyorum dusuk tehlikem var su anda inanilmaz basim donuyor normal mi sizce. Dusuk tehlikem olduguna hala inanamyiyorum kanamam yok dun bel agrim vardi gecti ama yinede yatiyorum bas donmem nedeniyle gozlerimu bi yere odaklayamiyorum normal mu sizce
Progestan hapinimi verdi Dr eğer hapıysa baş dönmesi uyku yaparEn iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar
Canım senin sorunla ilgili fikrimiz olmadığı için cevap vermemiş olabiliriz bi de gözden kaçmış olabilir.ne sormuştunEn iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar
bulaşıcı bir hastalığın olupolmadığı, hepatit kan uyuşmazlı vb testlerArkadaşım ne testleri yaptiracaksin
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne zaman ogrendn cinsiyet ı07.07.2017 kızımıza kavusacagimiz tarih Allah nasip ederse sabırsızlıkla bekliyoruzz
Hayırla inşallah07.07.2017 kızımıza kavusacagimiz tarih Allah nasip ederse sabırsızlıkla bekliyoruzz
Biz muhtemelen 20 ocak da öğreneceğiz Bi tatil planımız var inşallah gitmeden son kontrolde söyleriz cinsiyeti dediCinsiyet ogrendn var mı en erken ne zaman öğrenilir Bnm iki hafta gerı gıdıyo
Canım hiç hayret etme. İnşallah da yaşamazsın. İnan belki bir aydır hiç yemek yiyemiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim. Sıcak yemek sadece mercimek çorbası içebiliyorum o da çok gaz yaptığı için rahatsız oluyorum. Sürekli kuruyemiş leblebi poğaça yemekten çok yoruldum. İnşallah düzenin böyle gider miden kötü olmaz. Benim psikolojim bozuldu kilo verdikçe bebeğime iyi bakamıyorum diye ağlıyorum durup durup.[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?