temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben hamilelgimde surekli kullaniyordum hic yan etkisi olmadi zaten isede yaramadi icmedm bdha

En iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar
Bende kullaniyorum canim ve malesef bas dönmesi yapiyor içtikten belli bi saat sonra uyusturuyo bayilcak gibi oluyorum doktoruma soyledim ama icmek zorundasın dedi daha once 2 bebeğimi kaybettigim icin

Ben varim canim medstar topcularda nilsem eraslan a gidiyorum cok da memnunum tatli dilli ve cok guzel ilgileniyor

bende uncali meydan hastanesine gidiyrm Hayriye gozuacik bende memnunum ama hic arastirmadan bi kontrol icin gitmistim hamilelikten once sonrada hamile oldugumu ogrenince ona devam ettim ama bilmiyrm hic bisey demiyr bugun kontrolum wardi bebis gozuktu ama.kalp sesini duyamadik. hic bisey soylemedi yorum yapmadi 2 hafta sonra tekrar gel dedi. bi anlam veremedim tatlim ya. 6+1 oldu bebisim.

Evet çekirdek aslinda yararlı da bu taraftan ama tuzlu olduğu için korkuyorum aslında. Bi başladım mi birakamiyorum da yemeği

Ayy sağol canim yaa inşallah en kısa zamanda düzelir midem. Zaten zayıftım bir de dört kilo verdim son zamanda iyiyce hastalıklı gibi oldum inşallah midem düzelsin çok güzel besliycem bebişimi :)

Canım kola yerine sade soda al içine limon sık iç o koladan çok çok faydalı bebeğin kemik gelişimini olumlu etkiliyor kola içme alkol ve kafein var icinde normalde çay kahve böle içilmemesi lazim

Biliyorum canım kola çok yararlı değil ama sade soda içtim faydası olmadı. Limonlu da içemedim midem almadı. O yüzden az miktarda içiyorum. Çay ve kahveyi de içmiyorum çook canım isterse Türk kahvesi şekersiz içiyorum zaten o kadar. Şuan tek kesen kola maalesef düzelirsem içmem zaten. Normalde içen biri değilim.. Zorla içiyorum onu da.

yok farklı bir şey yemedim ama soğuklardan mı desem ne desem bilemedim

Hımm olabilir o zaman soğuklar da etki ediyor. Bir de karlı memlekette oturuyorsan iyice soğuktur.

Evet çekirdek aslinda yararlı da bu taraftan ama tuzlu olduğu için korkuyorum aslında. Bi başladım mi birakamiyorum da yemeği

Ben tuzlu alıyorum evet ama çay tabağına koyuyorum bırakamamak sorun olmuyor bitiyor zaten napim

kızlar soda zararlı mı yararlı mı emin olamadım asitli hiç birsey içme dedi doktorum netten baktım bazları iyi bazıları da gereksiz diye yazmış ama mideme iyi geliyor.

kızlar soda zararlı mı yararlı mı emin olamadım asitli hiç birsey içme dedi doktorum netten baktım bazları iyi bazıları da gereksiz diye yazmış ama mideme iyi geliyor.
Ben çok zorlaninca limon sıkıp iciyorum bi arkadaşım şu icse cikariyormus doktoru soda iç demiş sade ama

Selam kizlar nasilsinz ?Benim bugun adet olmayali 11 gunum oldu.Kasigima ara sira sanci giriyor.Farkli bir sanci.Dunde bi kac kez sanki adet olcakmis gibi agrim oldu dedm gelcek heralde sonradan gecti.Hicbir belirtim yok goguslerm zaten adet zamanida sismez smdide degisiklk yok.Esime soyledim bugun gelirken test alcak aksam yaparim heralde.Zaten hamile degilim biliyorum cunku hic belirtim yok.Elimde olan tek belirti adet gecikmesi.Hc bukadr gecikme yasamamistim insallah kotu birsey yoktur.Allah im yardimcimiz olsun insallah

Belirti illa ki olmak zorunda değil.. 11 gün iyi sabretmişsin valla.. Hadi hayırlısı sonucu merak ettim valla..

İçindeki kalsiyum ve magnezyum açısından faydalı diye biliyorum ama asidine bişey diyemem istersen astini kaçırıp iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…