- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.401
Ben hamilelgimde surekli kullaniyordum hic yan etkisi olmadi zaten isede yaramadi icmedm bdhaCanım ne ilaç verdi doktor? Bana dramamine diye bir hap verdi çok zorda kalırsan iç diye bir akşam dayanamadım içtim ama pişman oldum. İçtikten yirmi dk sonra olduğum yerde uyumaya başladım. Ama tam uyku da değil sersemlik hali uyanıkken bile gözümü açamadım. Bütün akşam ve gece hep uyudum. İçini de okudum hamilelikte çok gerekmedikçe kullanmayın tarzı birşey yazıyor tedirgin oldum birdaha içmedim hiç. Sen ne kullanıyorsun yan etkisi oldu mu?
Ben varim canim medstar topcularda nilsem eraslan a gidiyorum cok da memnunum tatli dilli ve cok guzel ilgileniyorAntalyada olan anne adayi yokmu ? varsa hangi doktora gidiyorsunuz ?
Bende kullaniyorum canim ve malesef bas dönmesi yapiyor içtikten belli bi saat sonra uyusturuyo bayilcak gibi oluyorum doktoruma soyledim ama icmek zorundasın dedi daha once 2 bebeğimi kaybettigim icinEn iyisi kkya girmemek belli bi grubun disinda digerlerinin sorulari havada kaliyor ne diyim Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin iyi aksamlar
Ben varim canim medstar topcularda nilsem eraslan a gidiyorum cok da memnunum tatli dilli ve cok guzel ilgileniyor
Evet çekirdek aslinda yararlı da bu taraftan ama tuzlu olduğu için korkuyorum aslında. Bi başladım mi birakamiyorum da yemeğiÇekirdeği ben abur cuburdan saymıyorum kuruyemiş ve sağlıksız değil. Yiyorum onu oğlumla karşılıklı pek zevkli oluyor. Kola içmem de bulantımı kesiyor el mahkum. Soda işe yaramadı onu denedim iyi geldi. Doktorum çok abartmadığın sürece sorun olmaz dedi. Bir paket yemedim cipsi 3 veya 5 tane o kadar.. Napalım nefsimiz körlensinKör olası her şeyi istiyor işte pis nefis
Öyle de bazen cok canım çekiyor dayanamıyorum. Normalde cok yiyen biri olarak baya azalttim ama arada oluyor yine deBen çikolata dahil kreker dışında hiçbir paket urununu yemiyorum tavsiye etmem içinde her türlü zararlı madde var
Cinsiyeti ne zaman söylediler canım ? Bende pztesi gidicem soyler mi acaba ya çok merak ediyorum07.07.2017 kızımıza kavusacagimiz tarih Allah nasip ederse sabırsızlıkla bekliyoruzz
Kaç haftalık olmuş olcaksin o zaman canım ?Biz muhtemelen 20 ocak da öğreneceğiz Bi tatil planımız var inşallah gitmeden son kontrolde söyleriz cinsiyeti dedi
Canım ben de üniversite hastanesinde Prof. Dr Selahattin Kumru ya gidiyorum...Antalyada olan anne adayi yokmu ? varsa hangi doktora gidiyorsunuz ?
Ayy sağol canim yaa inşallah en kısa zamanda düzelir midem. Zaten zayıftım bir de dört kilo verdim son zamanda iyiyce hastalıklı gibi oldumHic kendini uzme ben ilk hamileligimde ilk 4 ay hic kilo alamadim surekli cikarmaktan konusamiyordum bile o dereceydim.Sonrasinda duzeldim ve toplamda 16 kilo aldim dogum yaptim bebegim 2500 dogdu:))Onca kiloyu kendime almisim.Migden duzelince bol bol bebise yarayan seyler ye yogurt ceviz sut vs.Ama annenin kilosyla bebisininkinin alakask olmuyor kendini uzme canim.
13 haftalık olacak inşallah canımKaç haftalık olmuş olcaksin o zaman canım ?
Canım kola yerine sade soda al içine limon sık iç o koladan çok çok faydalı bebeğin kemik gelişimini olumlu etkiliyor kola içme alkol ve kafein var icinde normalde çay kahve böle içilmemesi lazim
yok farklı bir şey yemedim ama soğuklardan mı desem ne desem bilemedim
Evet çekirdek aslinda yararlı da bu taraftan ama tuzlu olduğu için korkuyorum aslında. Bi başladım mi birakamiyorum da yemeği
Bende 4 kilo vermisimAyy sağol canim yaa inşallah en kısa zamanda düzelir midem. Zaten zayıftım bir de dört kilo verdim son zamanda iyiyce hastalıklı gibi olduminşallah midem düzelsin çok güzel besliycem bebişimi :)
Eşim saatinde çıkabilirse akşam seruma gidicem ben yine. Sen de doktorunla konuş canım hiç değilse serumla vitamin mineral girsin vücuduna arada serum yaptır bence zayıf düşersinBende 4 kilo vermisim
Ben çok zorlaninca limon sıkıp iciyorum bi arkadaşım şu icse cikariyormus doktoru soda iç demiş sade amakızlar soda zararlı mı yararlı mı emin olamadım asitli hiç birsey içme dedi doktorum netten baktım bazları iyi bazıları da gereksiz diye yazmış ama mideme iyi geliyor.
anladım canım ben de şişenin yarısını içiyorumBen çok zorlaninca limon sıkıp iciyorum bi arkadaşım şu icse cikariyormus doktoru soda iç demiş sade ama
Selam kizlar nasilsinz ?Benim bugun adet olmayali 11 gunum oldu.Kasigima ara sira sanci giriyor.Farkli bir sanci.Dunde bi kac kez sanki adet olcakmis gibi agrim oldu dedm gelcek heralde sonradan gecti.Hicbir belirtim yok goguslerm zaten adet zamanida sismez smdide degisiklk yok.Esime soyledim bugun gelirken test alcak aksam yaparim heralde.Zaten hamile degilim biliyorum cunku hic belirtim yok.Elimde olan tek belirti adet gecikmesi.Hc bukadr gecikme yasamamistim insallah kotu birsey yoktur.Allah im yardimcimiz olsun insallah
İçindeki kalsiyum ve magnezyum açısından faydalı diye biliyorum ama asidine bişey diyemem istersen astini kaçırıp içkızlar soda zararlı mı yararlı mı emin olamadım asitli hiç birsey içme dedi doktorum netten baktım bazları iyi bazıları da gereksiz diye yazmış ama mideme iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?