temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar soda zararlı mı yararlı mı emin olamadım asitli hiç birsey içme dedi doktorum netten baktım bazları iyi bazıları da gereksiz diye yazmış ama mideme iyi geliyor.
Canım bana doktorum her sodayı içme dedi sadece uludağ premium var sertliği azaltılmış onu içebilirsin dedi. Ama her doktor farklı söylüyor. En iyisi kendi doktoruna sor için rahat etsin

Kizlar bende salı gitcem bklm kontrolum var doktor soyluycekmi cinsiyetini merk icindeyim.

BaciM sen 2 haftada 1 mi gidiosun? Beni ayda 1 çağırıyor hatta 11.haftada yim ocak 15-25 arası gel dedi.ikili test için ozaman öğrenicem cinsiyetini.15.haftaya denk geliyor galiba

Kizlar bende salı gitcem bklm kontrolum var doktor soyluycekmi cinsiyetini merk icindeyim.

Bende pazartesi gideceğim ikili test için. Söyler mi söylemez mi bilmiyorum günlerimiz yakın seninle. Hadi hayırlısı bakalım.. Bende merak ediyorum. Bir oğlum var kızım da olsun isterim. Erkek olursa da fark etmez nasılsa benim her türlü

Icin rahat etmediyse nilsem hanıma bi git dene istersen 5+6 da bizde kalp atislarini duymamıştik hic korkma hafyaya dinletcem sana kalo atislarini dedi ve cok rahatlatti beni zaten kapidan girer girmez enerjisini aliyosun ilk gitmem de bile cok guzel acikladi ilgilendi

Selam kizlar 11 gum gecti adetim demistim.Ve hic belirtim olmadigini soylemistim.Bugun aksam test yaptim ve şok oldum aninda cift cizgi cikti kopkoyu sekilde.Allah ima binlerce sukurler olsun hic beklemedgim biranda oldu.Oyleki testi yaparken bile negatif cikcak diyordum emindim.Hala inanamiyorum.Ama tam anlamiyla sevinemiyorum dr a gidip kalp atisini kesesini gorene kadarda sevinemiycem sanirim.Ama hersey icin sukurler olsun Allah ima.Rabbim tum isteyenlere cok bekletmeden hayirli saglikli sekilde nasip etsin insallah

Ne mutlu sana canım sağlıkla al kucağına inşallah :)

Gözünaydın canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) olumsuz düşünme artık. Bak demiştik sana çok şükür seninleymiş bebeğin :)

Işte ben o posetin dolu olduğunu biliyorum ya tabak bitse ne olur hemen yenisini dolduruyorum

BaciM sen 2 haftada 1 mi gidiosun? Beni ayda 1 çağırıyor hatta 11.haftada yim ocak 15-25 arası gel dedi.ikili test için ozaman öğrenicem cinsiyetini.15.haftaya denk geliyor galiba
15. Haftada ikili test yapılmaz ki canım. 11-14 arası yapılıyor ikili test. Geç kalma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…