- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.421
Gecen aylardada 4,5 gun gecikmeler yasamistim o yuzden buda oyle bir gecikmedir diye bekledim.Hayirlisi olsun hakkimizda insallah.Belirti illa ki olmak zorunda değil.. 11 gün iyi sabretmişsin valla.. Hadi hayırlısı sonucu merak ettim valla..
Canm kaç haft cinsiyet erken ogrenmisin nasıl?07.07.2017 kızımıza kavusacagimiz tarih Allah nasip ederse sabırsızlıkla bekliyoruzz
Canım bana doktorum her sodayı içme dedi sadece uludağ premium var sertliği azaltılmış onu içebilirsin dedi. Ama her doktor farklı söylüyor. En iyisi kendi doktoruna sor için rahat etsinkızlar soda zararlı mı yararlı mı emin olamadım asitli hiç birsey içme dedi doktorum netten baktım bazları iyi bazıları da gereksiz diye yazmış ama mideme iyi geliyor.
Kizlar bende salı gitcem bklm kontrolum var doktor soyluycekmi cinsiyetini merk icindeyim.
Kizlar bende salı gitcem bklm kontrolum var doktor soyluycekmi cinsiyetini merk icindeyim.
Icin rahat etmediyse nilsem hanıma bi git dene istersen 5+6 da bizde kalp atislarini duymamıştik hic korkma hafyaya dinletcem sana kalo atislarini dedi ve cok rahatlatti beni zaten kapidan girer girmez enerjisini aliyosun ilk gitmem de bile cok guzel acikladi ilgilendibende uncali meydan hastanesine gidiyrm Hayriye gozuacik bende memnunum ama hic arastirmadan bi kontrol icin gitmistim hamilelikten once sonrada hamile oldugumu ogrenince ona devam ettim ama bilmiyrm hic bisey demiyr bugun kontrolum wardi bebis gozuktu ama.kalp sesini duyamadik. hic bisey soylemedi yorum yapmadi 2 hafta sonra tekrar gel dedi. bi anlam veremedim tatlim ya. 6+1 oldu bebisim.
Merhaba canım:) hoşgeldin Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine
Ayy çok heyecanlıKizlar bende salı gitcem bklm kontrolum var doktor soyluycekmi cinsiyetini merk icindeyim.
Selam canım nasılsın ? Nasıl geçiyo hamilelik neler yaptın ?
Cok heyecanliKizlar bende salı gitcem bklm kontrolum var doktor soyluycekmi cinsiyetini merk icindeyim.
Ne mutlu sana canım sağlıkla al kucağına inşallah :)Selam kizlar 11 gum gecti adetim demistim.Ve hic belirtim olmadigini soylemistim.Bugun aksam test yaptim ve şok oldum aninda cift cizgi cikti kopkoyu sekilde.Allah ima binlerce sukurler olsun hic beklemedgim biranda oldu.Oyleki testi yaparken bile negatif cikcak diyordum emindim.Hala inanamiyorum.Ama tam anlamiyla sevinemiyorum dr a gidip kalp atisini kesesini gorene kadarda sevinemiycem sanirim.Ama hersey icin sukurler olsun Allah ima.Rabbim tum isteyenlere cok bekletmeden hayirli saglikli sekilde nasip etsin insallah
Gözünaydın canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) olumsuz düşünme artık. Bak demiştik sana çok şükür seninleymiş bebeğin :)Selam kizlar 11 gum gecti adetim demistim.Ve hic belirtim olmadigini soylemistim.Bugun aksam test yaptim ve şok oldum aninda cift cizgi cikti kopkoyu sekilde.Allah ima binlerce sukurler olsun hic beklemedgim biranda oldu.Oyleki testi yaparken bile negatif cikcak diyordum emindim.Hala inanamiyorum.Ama tam anlamiyla sevinemiyorum dr a gidip kalp atisini kesesini gorene kadarda sevinemiycem sanirim.Ama hersey icin sukurler olsun Allah ima.Rabbim tum isteyenlere cok bekletmeden hayirli saglikli sekilde nasip etsin insallah
Himmm benimde pztesi 12+5 olacak inşallah söyler yaa13 haftalık olacak inşallah canım
Işte ben o posetin dolu olduğunu biliyorum ya tabak bitse ne olur hemen yenisini dolduruyorumBiliyorum canım kola çok yararlı değil ama sade soda içtim faydası olmadı. Limonlu da içemedim midem almadı. O yüzden az miktarda içiyorum. Çay ve kahveyi de içmiyorum çook canım isterse Türk kahvesi şekersiz içiyorum zaten o kadar. Şuan tek kesen kola maalesefdüzelirsem içmem zaten. Normalde içen biri değilim.. Zorla içiyorum onu da.
Hımm olabilir o zaman soğuklar da etki ediyor. Bir de karlı memlekette oturuyorsan iyice soğuktur.
Ben tuzlu alıyorum evet ama çay tabağına koyuyorum bırakamamak sorun olmuyor bitiyor zaten napim
15. Haftada ikili test yapılmaz ki canım. 11-14 arası yapılıyor ikili test. Geç kalma sakinBaciM sen 2 haftada 1 mi gidiosun? Beni ayda 1 çağırıyor hatta 11.haftada yim ocak 15-25 arası gel dedi.ikili test için ozaman öğrenicem cinsiyetini.15.haftaya denk geliyor galiba
Işte ben o posetin dolu olduğunu biliyorum ya tabak bitse ne olur hemen yenisini dolduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?