temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bişey sorcam aranızda akımtısı azalan var mı? Benim başlarda çok oluyordu ama iki gündür epey azaldı dikkatimi çekti. Sizde de var mı böyle bir durum? Normal midir sizce?

tatlim ozelden sana msj attim.

Yok canım gidemedim yarın gidicez.
Benim akıntım azaldı nerdeyse yok gibi. Normalde çok olurdu değişiklik dikkatimi çekti.

Ya zamanla bünye değişiyor tabi hormonlar dan . Mesela mide bulantinda azalacak o zamanda diyeceksin ki neden azaldi bişey mi oldu yani bu bebek hareketlenene kadar devam edecekyani korkuyoruz sağ salim doguralimda canım

Ya zamanla bünye değişiyor tabi hormonlar dan . Mesela mide bulantinda azalacak o zamanda diyeceksin ki neden azaldi bişey mi oldu yani bu bebek hareketlenene kadar devam edecekyani korkuyoruz sağ salim doguralimda canım
Ay aynen canım çok haklısın şu önümüzdeki bir ayı atlatsak daha rahat ve keyifli olacak sanırım herşey :) hele cinsiyetini öğrenelim hareketlerini hissedelim adlarıyla sevelim ayy çok heyecanlı canım

Mrb kızlar 7 haftalik hamileyim doktor ultrasonda kesenin önünde ve arkasında kanama alanı var dedi . bebek kalp atimi da başlamış dedi. prolutan depot iğne yaptılar . bende kanama ve lekelenme olmadı hiç. başına böyle bir durum gelen var mı ?

İyi akşamlar güzel hamişler size aklıma takılıyor birkaç da yazı okudum hamileliğimi öğrendiğimden buyana hiç kusmadım mide bulantım olmadı geçen hafta sadece yemeklerden tiksindim tostla beslendim bu hafta yine herşey normal bulantısı olmayanlarda düşük tehlikesi daha yüksek olur bilgisi net değildir değil mi

Kızlar bişey sorcam aranızda akımtısı azalan var mı? Benim başlarda çok oluyordu ama iki gündür epey azaldı dikkatimi çekti. Sizde de var mı böyle bir durum? Normal midir sizce?

Valla canım benim vardı hala var ama daha az tabii. Ayaktayken olduğunda bi tedirgin oluyorum ama akıntı sadece görünce rahatlıyorum. Hormonlar rahim büyüyor vs derken vücudumu bizle oynuyor resmen

BaciM sen 2 haftada 1 mi gidiosun? Beni ayda 1 çağırıyor hatta 11.haftada yim ocak 15-25 arası gel dedi.ikili test için ozaman öğrenicem cinsiyetini.15.haftaya denk geliyor galiba
Yok canim 3haftada bir cagirdi bundan sonra ayda bir sanirim bakcaz.

Evet aynen öyle olacak ama tabi ki biz stresten gebeligimizin tadını cikaramiyoruz. 1 gebeliğim zehir oldu doğurana kadar hiç tadını çıkaramadım . Bu sefer takmamaya çalışıyorum ama bu seferde mide bulantısı bu gebeliğimde daha kötü vurdu.

Ben de o konuda sıkıntılıyım canım. Ama inşallah son zamanları bulantılar da geçecek inşallah o zaman tadını çıkarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…