- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.441
Icin rahat etmediyse nilsem hanıma bi git dene istersen 5+6 da bizde kalp atislarini duymamıştik hic korkma hafyaya dinletcem sana kalo atislarini dedi ve cok rahatlatti beni zaten kapidan girer girmez enerjisini aliyosun ilk gitmem de bile cok guzel acikladi ilgilendi
Ya canim 13.hafta içinde oluyor yanlış hesaplamisim15. Haftada ikili test yapılmaz ki canım. 11-14 arası yapılıyor ikili test. Geç kalma sakin
6+1 de duydum kalp atislarini meraklanma seni iyi anlıyorum ama biraz sabır et.tatlim ozelden sana msj attim.
Kızlar bişey sorcam aranızda akımtısı azalan var mı? Benim başlarda çok oluyordu ama iki gündür epey azaldı dikkatimi çekti. Sizde de var mı böyle bir durum? Normal midir sizce?
Eşim saatinde çıkabilirse akşam seruma gidicem ben yine. Sen de doktorunla konuş canım hiç değilse serumla vitamin mineral girsin vücuduna arada serum yaptır bence zayıf düşersinher seferinde 1,5 lt serum yapıyor bana 3-4 saat yatıyorum hastanede
Yok canım gidemedim yarın gidicez.BaciM gittin mi seruma
Himmm benimde pztesi 12+5 olacak inşallah söyler yaa
Yok canım gidemedim yarın gidicez.
Benim akıntım azaldı nerdeyse yok gibi. Normalde çok olurdu değişiklik dikkatimi çekti.
Ay aynen canım çok haklısın şu önümüzdeki bir ayı atlatsak daha rahat ve keyifli olacak sanırım herşey :) hele cinsiyetini öğrenelim hareketlerini hissedelim adlarıyla sevelim ayy çok heyecanlı canımYa zamanla bünye değişiyor tabi hormonlar dan . Mesela mide bulantinda azalacak o zamanda diyeceksin ki neden azaldi bişey mi olduyani bu bebek hareketlenene kadar devam edecek yani korkuyoruz sağ salim doguralimda canım
Kızlar bişey sorcam aranızda akımtısı azalan var mı? Benim başlarda çok oluyordu ama iki gündür epey azaldı dikkatimi çekti. Sizde de var mı böyle bir durum? Normal midir sizce?
Allah razi olsun hepinizden rabbim insallah hep birlikte saglikla sihhatle evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)Gözünaydın canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) olumsuz düşünme artık. Bak demiştik sana çok şükür seninleymiş bebeğin :)
Yok canim 3haftada bir cagirdi bundan sonra ayda bir sanirim bakcaz.BaciM sen 2 haftada 1 mi gidiosun? Beni ayda 1 çağırıyor hatta 11.haftada yim ocak 15-25 arası gel dedi.ikili test için ozaman öğrenicem cinsiyetini.15.haftaya denk geliyor galiba
Ay aynen canım çok haklısın şu önümüzdeki bir ayı atlatsak daha rahat ve keyifli olacak sanırım herşey :) hele cinsiyetini öğrenelim hareketlerini hissedelim adlarıyla sevelim ayy çok heyecanlı canım
9. Haftada kıza benziyor dedi doktorum 12. Haftada ise yüzde 80 kız dedi bende kız istedigim icin degismemesini ümit ediyorum alistirdim kendimi simdidenCanm kaç haft cinsiyet erken ogrenmisin nasıl?
Tahmini bisey soyleyebilir belki benim daha once kıza benzetmisti 12. Haftada yüzde 80 kız dedi umarım degismez kız istiyorum cunkuCinsiyeti ne zaman söylediler canım ? Bende pztesi gidicem soyler mi acaba ya çok merak ediyorum
Cok tesekkurler canım amin insallah 12+4 te yüzde 80 kız dedi ama degisme ihtimali var midir bilemiyorum insallah degismezHayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne zaman ogrendn cinsiyet ı
Ben de o konuda sıkıntılıyım canım. Ama inşallah son zamanları bulantılar da geçecek inşallah o zaman tadını çıkarırızEvet aynen öyle olacak ama tabi ki biz stresten gebeligimizin tadını cikaramiyoruz. 1 gebeliğim zehir oldu doğurana kadar hiç tadını çıkaramadım . Bu sefer takmamaya çalışıyorum ama bu seferde mide bulantısı bu gebeliğimde daha kötü vurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?