temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Himmm benimde pztesi 12+5 olacak inşallah söyler yaa
İnşallah canım en heyecanlı kısmı bu sanırım hamileliğin bu arada ben kendimi hala hamile hissetmiyorum hatta bişey itiraf edeceğim ama sakın gülmeyin acaba içimde Bebek yok Dr uyduruyor mu diye düşünmüyor da Değilim

Ben sadece 1-2 kez hafif bulandım ciddi Bi durum yaşamadım yani ve düşük gibi Bi sıkıntım da olmadı çok şükür bence hiç mi hiç alakası yok tamamen bünye meselesi

Ben yaşamadım inşallah bir sıkıntı olmaz geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Bende de var aynı düşünce canım sormaaa... elime tutuşturulan ultrason kağıdı da olmasa inanmiycam zatennn migde bulantısı yorgunluk vs.. de hiç yaşamadım şükürler olsun ...

Canım iyi misin? İhmal etme kendini
Sorma canım bulantılar yetmedi bir de grip oldum ama İyiyim canım sağol bugün akşam midem biraz iyiydi zeytin ekmek ve meyve yiyebildim iyi oldu baya ilk defa biraz doydum :) yarın da serum toparlarım inşallah biraz. Sen nasılsın herşey yolunda mı?

Bende de var aynı düşünce canım sormaaa... elime tutuşturulan ultrason kağıdı da olmasa inanmiycam zatennn migde bulantısı yorgunluk vs.. de hiç yaşamadım şükürler olsun ...
Ah canım resimlere bakıp keyfini çıkarın ne güzel belirtisiz sorunsuz kucağına al inşallah gerçekten zor ben artık ağlıyorum yapacak hiçbişey yok açsın susuzsun bide kusuyosun gözlerim acıyo başım ağrıyor çok şükür sağlıklı bebeğim ona duacıyım

Herkesin bünyesi farklı canım hiç öyle dusunme ve bulantıyi isteme çok kötü çünkü bazen benim gece bile bulantim oluyor saat 4 den 7 ye kadar uyuyamıyorum.hamileligin tadını vikar

Valla bende hissetmiyorum hatta bazen korkuyorum bisey olmamıştır inşallah diye. Bulanti da azaldı ya birazda o yüzden sanırım. Inşallah hepsi çok iyidir

Çok sevindim rahat geçirmene tatlım ama azıcık daha büyüsün bizim minnaklar o Zaman hissedeceğiz inşallah doğumlarımız da kolay olur umarım

Çok şükür iyiyim ben de canım boynumun tutulması rahatladı biraz daha boyunluk takıyorum bu ataklar da inşallah son atakların olur bitmek üzere sıkıntılı günler azıcık daha sabret

Çok az kaldı canım aramızda en sıkıntılı geçirenlerden biri de sensin inşallah bitecek

Kızlar bu ikili test dediğiniz şey sadece ultrason muayenesi mi? Yani onun dışında kan filan alınıyor mu? Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Bir de diğer testlere göreen güveniliri ikili imiş doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…