- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.461
İnşallah canım en heyecanlı kısmı bu sanırım hamileliğinHimmm benimde pztesi 12+5 olacak inşallah söyler yaa
Canım iyi misin? İhmal etme kendiniYok canım gidemedim yarın gidicez.
Benim akıntım azaldı nerdeyse yok gibi. Normalde çok olurdu değişiklik dikkatimi çekti.
Ben sadece 1-2 kez hafif bulandım ciddi Bi durum yaşamadım yani ve düşük gibi Bi sıkıntım da olmadı çok şükür bence hiç mi hiç alakası yok tamamen bünye meselesiİyi akşamlar güzel hamişler size aklıma takılıyor birkaç da yazı okudum hamileliğimi öğrendiğimden buyana hiç kusmadım mide bulantım olmadı geçen hafta sadece yemeklerden tiksindim tostla beslendim bu hafta yine herşey normal bulantısı olmayanlarda düşük tehlikesi daha yüksek olur bilgisi net değildir değil mi
Hayırlı olsun canımCok tesekkurler canım amin insallah 12+4 te yüzde 80 kız dedi ama degisme ihtimali var midir bilemiyorum insallah degismez
Ben yaşamadım inşallah bir sıkıntı olmaz geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzMrb kızlar 7 haftalik hamileyim doktor ultrasonda kesenin önünde ve arkasında kanama alanı var dedi . bebek kalp atimi da başlamış dedi. prolutan depot iğne yaptılar . bende kanama ve lekelenme olmadı hiç. başına böyle bir durum gelen var mı ?
Bende de var aynı düşünce canım sormaaa... elime tutuşturulan ultrason kağıdı da olmasa inanmiycam zatennn migde bulantısı yorgunluk vs.. de hiç yaşamadım şükürler olsun ...İnşallah canım en heyecanlı kısmı bu sanırım hamileliğinbu arada ben kendimi hala hamile hissetmiyorum hatta bişey itiraf edeceğim ama sakın gülmeyin acaba içimde Bebek yok Dr uyduruyor mu diye düşünmüyor da Değilim
Sorma canım bulantılar yetmedi bir de grip oldum ama İyiyim canım sağol bugün akşam midem biraz iyiydi zeytin ekmek ve meyve yiyebildim iyi oldu baya ilk defa biraz doydum :) yarın da serum toparlarım inşallah biraz. Sen nasılsın herşey yolunda mı?Canım iyi misin? İhmal etme kendini
Ah canım resimlere bakıp keyfini çıkarın ne güzel belirtisiz sorunsuz kucağına al inşallah gerçekten zor ben artık ağlıyorum yapacak hiçbişey yok açsın susuzsun bide kusuyosun gözlerim acıyo başım ağrıyorBende de var aynı düşünce canım sormaaa... elime tutuşturulan ultrason kağıdı da olmasa inanmiycam zatennn migde bulantısı yorgunluk vs.. de hiç yaşamadım şükürler olsun ...
Herkesin bünyesi farklı canım hiç öyle dusunme ve bulantıyi isteme çok kötü çünkü bazen benim gece bile bulantim oluyor saat 4 den 7 ye kadar uyuyamıyorum.hamileligin tadını vikarİyi akşamlar güzel hamişler size aklıma takılıyor birkaç da yazı okudum hamileliğimi öğrendiğimden buyana hiç kusmadım mide bulantım olmadı geçen hafta sadece yemeklerden tiksindim tostla beslendim bu hafta yine herşey normal bulantısı olmayanlarda düşük tehlikesi daha yüksek olur bilgisi net değildir değil mi
Evet iste ödem den dolayı kötü malesefO iş kötü işteçok yeme sende tuz ödem sonrası aman dikkat
Tamam o zaman canım. Geç kalma diye soyliyim dedimYa canim 13.hafta içinde oluyor yanlış hesaplamisim
Hadi yaaa. Bakalım sorucam her ihtimale karşılık.Bazı doktorlar erken soylemiyor kesin emin olana kadar .doktorla samimiyetine bağlı ben 10+2 de ogrenmistim %70 erkek demişti öyle de oldu.
Inşallah canım Allah gönlüne göre versinTahmini bisey soyleyebilir belki benim daha once kıza benzetmisti 12. Haftada yüzde 80 kız dedi umarım degismez kız istiyorum cunku
Valla bende hissetmiyorum hatta bazen korkuyorum bisey olmamıştır inşallah diye. Bulanti da azaldı ya birazda o yüzden sanırım. Inşallah hepsi çok iyidirİnşallah canım en heyecanlı kısmı bu sanırım hamileliğinbu arada ben kendimi hala hamile hissetmiyorum hatta bişey itiraf edeceğim ama sakın gülmeyin acaba içimde Bebek yok Dr uyduruyor mu diye düşünmüyor da Değilim
Çok sevindim rahat geçirmene tatlım ama azıcık daha büyüsün bizim minnaklar o Zaman hissedeceğiz inşallahBende de var aynı düşünce canım sormaaa... elime tutuşturulan ultrason kağıdı da olmasa inanmiycam zatennn migde bulantısı yorgunluk vs.. de hiç yaşamadım şükürler olsun ...
Gaz sancısı olabilir bende de oluyor Zaman Zaman bıçak sağlanmış gibi Bi sancı giriyorKizlar bazen sanki kasigimda bi sertlesme oluyor icerde bi toplasma gibi bisey oluyor sanki yasyan var mi bunu?
Çok şükür iyiyim ben de canım boynumun tutulması rahatladı biraz daha boyunluk takıyorum bu ataklar da inşallah son atakların olur bitmek üzere sıkıntılı günler azıcık daha sabretSorma canım bulantılar yetmedi bir de grip oldum ama İyiyim canım sağol bugün akşam midem biraz iyiydi zeytin ekmek ve meyve yiyebildim iyi oldu baya ilk defa biraz doydum :) yarın da serum toparlarım inşallah biraz. Sen nasılsın herşey yolunda mı?
Çok az kaldı canım aramızda en sıkıntılı geçirenlerden biri de sensin inşallah bitecekAh canım resimlere bakıp keyfini çıkarın ne güzel belirtisiz sorunsuz kucağına al inşallah gerçekten zor ben artık ağlıyorum yapacak hiçbişey yok açsın susuzsun bide kusuyosun gözlerim acıyo başım ağrıyorçok şükür sağlıklı bebeğim ona duacıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?