- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.481
Kızlar bu ikili test dediğiniz şey sadece ultrason muayenesi mi? Yani onun dışında kan filan alınıyor mu? Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Bir de diğer testlere göreen güveniliri ikili imiş doğru mu?
canım merhaba , bende 7. haftada gıttıgımde kesenın yanında cok az yarım cm kadar kanama alanı var dedı. bendede hıc lekelenme olmadı eger artarsa kanama gelır dedı progestron falan vermedı cok onemlı degıl dıye. korkma allahın ıznıyle bısey olmaz. demekkı sneın de kanaman cok degılkı kanama gelmıyo cok sukur.Mrb kızlar 7 haftalik hamileyim doktor ultrasonda kesenin önünde ve arkasında kanama alanı var dedi . bebek kalp atimi da başlamış dedi. prolutan depot iğne yaptılar . bende kanama ve lekelenme olmadı hiç. başına böyle bir durum gelen var mı ?
Ah inşallah canım bikaç hafta daha dişimi sıkayım azı kaldı artıkÇok az kaldı canım aramızda en sıkıntılı geçirenlerden biri de sensin inşallah bitecek
aminnnMutlu yıllar kızlar2017 bize herşeyin en hayirlisini, en güzelini getirsin inşallah. Doğuma kadar sikintisiz bir hamilelik gecirelim veeeee sağlıkla bebislerimizi kucaklarimiza alalım inşallah.
Canım benimde öle oldu, biliosun kanama yaşadım 10 gün önce 5-6 gün öncede normale döndüm bi kaç gündürde akıntım yok denecek kadar azaldı. Dün kontrole gittim hatta, progestanı kullanmama gerek yoktur artık diye, kese içinde hareket eden bebişi bile gördümKızlar bişey sorcam aranızda akımtısı azalan var mı? Benim başlarda çok oluyordu ama iki gündür epey azaldı dikkatimi çekti. Sizde de var mı böyle bir durum? Normal midir sizce?
Canım beni burda bilenler bilir en başından beri hala göğüslerim dışında hiç bi belirti vs yaşamadım. Hatta çoğu günüm hamile değilmişim gibi geçiyor. Dediğin şeyide ilk defa duydum. Bence hiç kafanı yorma böyle şeylere, sende benim gibi keyfini çıkarİyi akşamlar güzel hamişler size aklıma takılıyor birkaç da yazı okudum hamileliğimi öğrendiğimden buyana hiç kusmadım mide bulantım olmadı geçen hafta sadece yemeklerden tiksindim tostla beslendim bu hafta yine herşey normal bulantısı olmayanlarda düşük tehlikesi daha yüksek olur bilgisi net değildir değil mi
Keyfini çıkart diyorsunCanım benimde öle oldu, biliosun kanama yaşadım 10 gün önce 5-6 gün öncede normale döndüm bi kaç gündürde akıntım yok denecek kadar azaldı. Dün kontrole gittim hatta, progestanı kullanmama gerek yoktur artık diye, kese içinde hareket eden bebişi bile gördümhiç dert etme sakın, çok akıntı gibi hiç akıntıda normal demekki
Canım beni burda bilenler bilir en başından beri hala göğüslerim dışında hiç bi belirti vs yaşamadım. Hatta çoğu günüm hamile değilmişim gibi geçiyor. Dediğin şeyide ilk defa duydum. Bence hiç kafanı yorma böyle şeylere, sende benim gibi keyfini çıkaryoksa burda çok var sıkıntılarının geçeceği günü merakla bekleyen arkadaşlarımız. Allah yardımcıları olsun. Çok zor gerçekten. Biz halimize şükredelim
benim de hiç iştahım yok az az yemeye çalışıyorum yiyebildiğim kuru üzüm ve ceviz.onun dışında yediklerim midemi mahvediyorAynen belirtileri olmayan arkadaşlar kaygilanmasin bosuna.
Bende kotuyum hep aç geziyorum iştahim gunden güne gidiyor iyice süzüldüm ama hersey onlar için napalim.
göğüste gece ağrılar ve en önemlisi şu bel ağrısı. ama sonunda bebeğimi alıcam kucağıma inşallah herşeye değerbenim de hiç iştahım yok az az yemeye çalışıyorum yiyebildiğim kuru üzüm ve ceviz.onun dışında yediklerim midemi mahvediyor
Bende çok oturduğum zaman belim agriyorgöğüste gece ağrılar ve en önemlisi şu bel ağrısı. ama sonunda bebeğimi alıcam kucağıma inşallah herşeye değer
İştahsızlık bende de var ama ama özellikle balık fındık fıstık gibi özellikle 3.ayda bebeğin beyin gelişimi için kusacağım bilsem yiyorum dayanıp yarım saat sonra cikariyorumbenim de hiç iştahım yok az az yemeye çalışıyorum yiyebildiğim kuru üzüm ve ceviz.onun dışında yediklerim midemi mahvediyor
canım mide rahatsızlığım var benim hastanelik oluyorum az az yiyorum ben deİştahsızlık bende de var ama ama özellikle balık fındık fıstık gibi özellikle 3.ayda bebeğin beyin gelişimi için kusacağım bilsem yiyorum dayanıp yarım saat sonra cikariyorum
Bende de reflu var yediğim ağzıma geliyor sureklicanım mide rahatsızlığım var benim hastanelik oluyorum az az yiyorum ben de
Canım sen bilirsin ama bence yapma öyle. Doktorum bana bulantıların geçene kadar zorla yeme hiçbirşeyi dedi. Tiksinme olursa dokuz ay geçmiyormuş. İlk üç ayda bebek kandan her türlü beslenir dedi. Bebeğin yediklerimizden beslendiği dönem üçüncü aydan sonrasıymış. Önemli olan o zaman yemek sakın tiksindirme kendini dedi. Ben bir kere zorla balık yedim öyle şimdi duyunca bile kötü oluyorum. Zorlama bence kendiniİştahsızlık bende de var ama ama özellikle balık fındık fıstık gibi özellikle 3.ayda bebeğin beyin gelişimi için kusacağım bilsem yiyorum dayanıp yarım saat sonra cikariyorum
Ayy iyi olmana çok sevindim canım. Çok şükür. Sağ salim kavuşuruz inşallah bebişlerimize. Sende de olduysa belki de akıntının azaldığı döneme girdik :) inşallah mide bulantıları da azalıp gider böyle böyle :)Canım benimde öle oldu, biliosun kanama yaşadım 10 gün önce 5-6 gün öncede normale döndüm bi kaç gündürde akıntım yok denecek kadar azaldı. Dün kontrole gittim hatta, progestanı kullanmama gerek yoktur artık diye, kese içinde hareket eden bebişi bile gördümhiç dert etme sakın, çok akıntı gibi hiç akıntıda normal demekki
Eşim zorluyor benimkiler 2 tane bide oncanım uğraşın sonunda gelince adam iyice bunaltıyor beniCanım sen bilirsin ama bence yapma öyle. Doktorum bana bulantıların geçene kadar zorla yeme hiçbirşeyi dedi. Tiksinme olursa dokuz ay geçmiyormuş. İlk üç ayda bebek kandan her türlü beslenir dedi. Bebeğin yediklerimizden beslendiği dönem üçüncü aydan sonrasıymış. Önemli olan o zaman yemek sakın tiksindirme kendini dedi. Ben bir kere zorla balık yedim öyle şimdi duyunca bile kötü oluyorum. Zorlama bence kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?