temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Eşim zorluyor benimkiler 2 tane bide oncanım uğraşın sonunda gelince adam iyice bunaltıyor beni
Haklısın canım benimki de doktor kendiliğinden bunu diyene kadar aynı davranıyordu doktor onun yanında söyleyince hiç üstelemiyor. İşin zor allah yardımcın olsun.

Ben de proluton depot iğne kullanıyorum canım benim de kanama alanı varmış. Hatta beşinci haftada iken çok az kanamam olmustu

Aynen belirtileri olmayan arkadaşlar kaygilanmasin bosuna.
Bende kotuyum hep aç geziyorum iştahim gunden güne gidiyor iyice süzüldüm ama hersey onlar için napalim.

evet sende de 10.haftadan sonra basladı mide bulantısı değil mi? yoksa tursu falan cok yiyordun ilk zamanlarda

Şükür güzel canim kese de gorundu sadece 2gundur bel agrim var ama bulantim filan hic yok bugun biraz ev isi yaptim az karnim agriyo yatıyorum sen napiyosun
Çok şükür iyiyiz bizde canım bel karın ağrıları çok şiddetli değilse normal alış canım dinlen ama bol bol canım hafi inşallah kalp atışlarını da dinlersin bu hafta :)

Çok şükür iyiyiz bizde canım bel karın ağrıları çok şiddetli değilse normal alış canım dinlen ama bol bol canım hafi inşallah kalp atışlarını da dinlersin bu hafta :)
12ocak a randevu verdi canim doktorum cok heycanliyim duyacagim sey icin

12ocak a randevu verdi canim doktorum cok heycanliyim duyacagim sey icin
Ay ne güzel bişey o bi tat canım o duyguyu kulağından gitmeyecek benim gözümden yaş indi istemsiz şekilde :) bu arada ben de 12 ocakta 2 li teste gidicem güzel haberlerle dönelim inşallah

Ay ne güzel bişey o bi tat canım o duyguyu kulağından gitmeyecek benim gözümden yaş indi istemsiz şekilde :) bu arada ben de 12 ocakta 2 li teste gidicem güzel haberlerle dönelim inşallah
İnşallah canim benimm :)

Kizlar 7 haftalik hamileyim bugune kadar bulantim vardi bugun yok sizin bu haftalarda hergun oluyomuydu yoksa arada kesildigi oluyomuydu

Gece bulantilari ile başım dertte resmen inleyerek uyuyorum ne zaman gecer kızlar bu altıncı haftadan beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…