temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gece bulantilari ile başım dertte resmen inleyerek uyuyorum ne zaman gecer kızlar bu altıncı haftadan beri böyle

Ben 5+4 ten beri mide bulantısı yaşadım 24 saat hemde günde en az 7 kere cikariyordum. Yemek yiyemiodum zorla yesem 5 dakka midemde durmuodu su içsem çıkıyordu. Şu an 11.haftada yim 2 gundur iyiyim. İnşallah böyle dewam eder.

Gece bulantilari ile başım dertte resmen inleyerek uyuyorum ne zaman gecer kızlar bu altıncı haftadan beri böyle

Başından beri berimde bulantım var canım. 10. Haftada geçmeye başlamıştı kii salı günü gece boyu çıkardım şimdi peynir ekmek dışında bir şey yiyemiyorum. İnşallah geçer diyorum ilaç alıyorum ama iştah gitti tiksinmeler başladı.. Allah yardımcımız olsun valla mahvolduk

Kızlar benim 2 gundur iştahım yerinde midem kazıniyor içim bayılıyor yemediğim zaman dikkat ediyorum bir öğün salata yemek yapiosam diğer öğün yani akşam peynirli makarna yiyorum .çok kilo almak istemiyorum nasıl engelleyecegim yardım edin.

Canım ben aldım maalesef iştah olarak değil de mide yanması ve kazınması sonucu özellikle ekmekle bastırmaya çalışıyorum normalde hiç ekmek yemezdim ben:/ bugün söz verdim kendine dikkat etmeye başlıycam yine ama insanın elinde de olmuyor ki kazanınca çok tuhaf hissediyorum. Su içmeme de engel bir durum oluyor su içince daha fena oluyorum.

Bu mide bulantilarindan nerdeyse hepimiz cekiyoruz gorunen o ki :) Ben evde olup dinlendigim zaman daha az bulandigini hissediyorum hatta bazen yok gibi pluyor ne zaman ki isr gidiyorum bir mide bulantisi furyasi basliyor resmen hafta boyunca, Allah hepimize kolayliklar versin vallahi

Mide bulantısı tam gaz devam. Bugün decavit verdi doktor bir de demir ilacı.. Kan değerlerim iyi ama içmen gerekli dedi. İlk hamileliğimde vitamin yüzünden bayılmıştım. Korkuyorum açıkçası. Umarım bir şey olmaz. hayatımda ilk defa demir ilacı içeceğim.. Bakalım ne olacak

Cinsiyeti konusunda tahminde bulundu mu

Kızlar sürekli patates aseriyorum patatesli her şey yiyorum yakında patates gibi olcam bir de makarna diğer şeylerden tiksiniyorum

Kızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi? Korktum biraz

Merhaba,kızlar allah nasip ederse benimde takvim hesaplamasına göre beklenen doğum tarihim 30 Temmuz tabi sezaryen olursa 15 gün erken olabiliyor herneyse Temmuz annesi sayılıyorum :)) suanda 10+2 günlük hamileyim çok şükür benim mide bulantım geçti sadece bazen ağzımın tadı olmuyor en büyük belirtim göğüs uçlarımınçok büyümüş ve kahverengileşmeye başlamış olması birde idrara fazla çıkıyorum özellikle geceleri
Bolca su içmeye çalışın çok önemli ben cinsiyetini çok merak ediyorum sürekli ekşi tuzlu yiyorum tatlı hiç canım çekmiyor tatlıyı meyveden yemiş oluyorum.allah isteyen herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben 8 aylık evliyim 6. ayımda hamile kalabildim çok şükür tiroit ve hafif bir polikistik over görünümü olduğunu söylemişti dr'um ilaçla hamile kaldım ve isteyen arkadaşlar bol bol dua edin..

Kızlar benim sat 11 Kasım Cumartesi günü ilk randevum vardı SAT a göre 7+1 dim keseyi gördü Dr 14 mm dedi ama bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi böyle bişey yaşayan var mı?

Canım karından da görülmesi muhtemel ama kesin değil,ama vajinal olarak kesinliklere çok net görünür çünkü gayet yükselmiş değerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…