- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.521
Amin canımHerkese iyi yıllar arkadaşlar. Ülkemiz için hepimiz için hayırlı ve mutlu bir yıl olsun. Biz de sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Gece bulantilari ile başım dertte resmen inleyerek uyuyorum ne zaman gecer kızlar bu altıncı haftadan beri böyle
Gece bulantilari ile başım dertte resmen inleyerek uyuyorum ne zaman gecer kızlar bu altıncı haftadan beri böyle
Hala turşu yiyorum istahim dahada kotu ve miyde bulantim iyi.evet sende de 10.haftadan sonra basladı mide bulantısı değil mi? yoksa tursu falan cok yiyordun ilk zamanlarda
Malesef benim de hala devam ediyor üstelik gece bide tıkanıyorum nefes sorunu yaşıyorumGece bulantilari ile başım dertte resmen inleyerek uyuyorum ne zaman gecer kızlar bu altıncı haftadan beri böyle
Kaç haftaliksiniz ben 12+5 bugün biraz iyi oldum geçen 3_4 gün boyunca çok ağır grip geçirdim ve oksuruyordum bugün hafifçe azaldı . İnşallah birşey olmaz üzülmeKizlar 3 gundur cok oksuyorum yave hamileyim birsey olur mu acaba korkuyorum ?
6+2 ins cnm sagolasinKaç haftaliksiniz ben 12+5 bugün biraz iyi oldum geçen 3_4 gün boyunca çok ağır grip geçirdim ve oksuruyordum bugün hafifçe azaldı . İnşallah birşey olmaz üzülme
Ben yarın gidicem canım bakalım tahminde bulunacak miKızlar doktor cinsiyet tahmininde bulundu mu
Canım ben aldım maalesef iştah olarak değil de mide yanması ve kazınması sonucu özellikle ekmekle bastırmaya çalışıyorum normalde hiç ekmek yemezdim ben:/ bugün söz verdim kendine dikkat etmeye başlıycam yine ama insanın elinde de olmuyor ki kazanınca çok tuhaf hissediyorum. Su içmeme de engel bir durum oluyor su içince daha fena oluyorum.Kızlar benim 2 gundur iştahım yerinde midem kazıniyor içim bayılıyor yemediğim zaman dikkat ediyorum bir öğün salata yemek yapiosam diğer öğün yani akşam peynirli makarna yiyorum .çok kilo almak istemiyorum nasıl engelleyecegim yardım edin.
Cinsiyeti konusunda tahminde bulundu muMide bulantısı tam gaz devam. Bugün decavit verdi doktor bir de demir ilacı.. Kan değerlerim iyi ama içmen gerekli dedi. İlk hamileliğimde vitamin yüzünden bayılmıştım. Korkuyorum açıkçası. Umarım bir şey olmaz.hayatımda ilk defa demir ilacı içeceğim.. Bakalım ne olacak
Bulunamadı çünkü ayağını büküp oturmuş diğerini de uzatmış. Kapatmıştı orayıCinsiyeti konusunda tahminde bulundu mu
Canım karından da görülmesi muhtemel ama kesin değil,ama vajinal olarak kesinliklere çok net görünür çünkü gayet yükselmiş değerin :)Kızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi? Korktum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?