- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.541
inşallah karından görebilirim canım, dğer yüksek çıkınca ikiz olma ihtimali de geldi aslında aklıma :)Canım karından da görülmesi muhtemel ama kesin değil,ama vajinal olarak kesinliklere çok net görünür çünkü gayet yükselmiş değerin :)
Kızlar sürekli patates aseriyorum patatesli her şey yiyorum yakında patates gibi olcam bir de makarna diğer şeylerden tiksiniyorum
Kızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi? Korktum biraz
Sorma canım iki haftadır raporluydum evde yatıyordum. Evde de kusmalarım oluyordu ama idare ederim belki die düşündüm bugün işe başladım. işe gittiğim gibi resmen tuvaletten çıkamadım kusmaktan. Bir saat sonra eve geri geldim. Akşam tekrar doktora gidicem rapor alıcam tekrarBu mide bulantilarindan nerdeyse hepimiz cekiyoruz gorunen o ki :) Ben evde olup dinlendigim zaman daha az bulandigini hissediyorum hatta bazen yok gibi pluyor ne zaman ki isr gidiyorum bir mide bulantisi furyasi basliyor resmen hafta boyunca, Allah hepimize kolayliklar versin vallahi
oyy kuzumm naptin sen :/ Ben gunde bikere falan kusuyorum ama bulanti hissi hep var malesef, 13. Hafta falan gecsin diye gun sayiyorum resmenSorma canım iki haftadır raporluydum evde yatıyordum. Evde de kusmalarım oluyordu ama idare ederim belki die düşündüm bugün işe başladım. işe gittiğim gibi resmen tuvaletten çıkamadım kusmaktan. Bir saat sonra eve geri geldim. Akşam tekrar doktora gidicem rapor alıcam tekrarallah hepimize yardım etsin çok zor
Canim hayirlisi olsun insallah, peki bulanti durumlarin ne alemdeKizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrrdoktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma
Valla çok aşırı değil canım. Ama bugün doktora gitmeden önce deli gibi istifra ettim.Canim hayirlisi olsun insallah, peki bulanti durumlarin ne alemde
Hala istifra ediyosan bizim daha çok yolumuz varValla çok aşırı değil canım. Ama bugün doktora gitmeden önce deli gibi istifra ettim.
Herkeste farklı oluyor canım ya. Benim öyle günde 2-3 defa istifra etmem olmadi mesela. Ama mide bulantim oluyordu. Toplasan bu zamana kadar 4-5 defa istifra ettimHala istifra ediyosan bizim daha çok yolumuz var
Kizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrrdoktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma
Ne dedi ve Kaç haftalıkBen yarın gidicem canım bakalım tahminde bulunacak mi
Benimde öyleydi o haftada pıtı pıtı oynuyordu çok şaşırdık ben ve eşim erkekse futbolcu kızsa bokscu olacak benim bebişKızlar doktordan geliyorum :) çok mutluyum çok şükür allahıma çok sağlıklıymış hatta 4 gün öne geçmiş haftasından dedi 10+6 olmuş sıpammide bulantılarımdan bundan kaynaklanıyormuş. Hızlı büyüyor dedi. Ellerini ayaklarını gördük burun kemiğini gördü o önemliymiş ikili testte buna da bakıyoruz şimdiden gördük bu iyi dedi. on gün sonra ikili test için çağırdı Pozisyonu uygun olursa cinsiyet tahmini yaparız dedi çok heyecanlıyız. :) bir de size şov yapıyor bakın normalde çok hareketli olmaz bu haftalarda dedi resmen dans etti biz izlerken kollar bacaklar oynadı bişeyler bişeyler artis olcak benim çocuk kesin
Selam canım kaç haftalık dibinde birde devlete mı gidiyorsun 10 haftalıkken özelden doktorum cinsiyeti bir haftaya belli olur dedi. Sonra ikili test için devlete gittim 11 haftalıkken cinsiyet 4. Aydan sonra söylüyor dediHerkeste farklı oluyor canım ya. Benim öyle günde 2-3 defa istifra etmem olmadi mesela. Ama mide bulantim oluyordu. Toplasan bu zamana kadar 4-5 defa istifra ettim
Sağol canım :)Hadi hayırlısı canım... Maşallah bıdığa :)
Canım bizim ki de resmen dans ediyor bütün vücut oynuyor:) çok mükemmel bi duyguydu izlemek. Bu dansa kız olur kesin dedik ama bakalım hayırlısıBenimde öyleydi o haftada pıtı pıtı oynuyordu çok şaşırdık ben ve eşim erkekse futbolcu kızsa bokscu olacak benim bebiş
Canim devlet 16. Haftadan önce pek söylemiyor sanırım. Ben ozel e gidiyorum. Bebeğim 4 gun öne geçmiş bugün 13+3 olmuş. Cinsiyetine muhtemelen erkek dedi doktorum. Secde pozisyonundaydi yavrum benimSelam canım kaç haftalık dibinde birde devlete mı gidiyorsun 10 haftalıkken özelden doktorum cinsiyeti bir haftaya belli olur dedi. Sonra ikili test için devlete gittim 11 haftalıkken cinsiyet 4. Aydan sonra söylüyor dedi
Canım bizim ki de resmen dans ediyor bütün vücut oynuyor:) çok mükemmel bi duyguydu izlemek. Bu dansa kız olur kesin dedik ama bakalım hayırlısı
Maşallah canım o zaman geç bile söylemiş :) kesin erkektir. 10 haftalıkken özeldeki doktorum Cinsiyet bir haftaya belli olur demisti. Ama bir ay sonrasına gün aldım yani 14 haftalıkkene. O zaman söylerim dedi cinsiyeti o zamanCanim devlet 16. Haftadan önce pek söyleniyor sanırım. Ben ozel e gidiyorum. Bebeğim 4 gun öne geçmiş bugün 13+3 olmuş. Cinsiyetine muhtemelen erkek dedi doktorum. Secde pozisyonundaydi yavrum benim
Valla erkekler erken , kizlar gec belli ediyor kendini diyorlar canim ne kadar dogru bilmiyorum. Hep ilk cocugum kiz olacak diye hissediyordum ama yanilmisimMaşallah canım o zaman geç bile söylemiş :) kesin erkektir. 10 haftalıkken özeldeki doktorum Cinsiyet bir haftaya belli olur demisti. Ama bir ay sonrasına gün aldım yani 14 haftalıkkene. O zaman söylerim dedi cinsiyeti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?