temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar sürekli patates aseriyorum patatesli her şey yiyorum yakında patates gibi olcam bir de makarna diğer şeylerden tiksiniyorum

Geçen haftadan beri bende peynir ekmek dışında bir şey yiyemiyorum bir de meyve yiyebiliyorum. Yemek adına yiyebildiğim bir şey yok. Doktor psikolojik dedi ama bence değil. Geçen haftaya kadar yiyen ben
Şuan yiyemez durumdayım. Açıkçası tiksinmeler başladı. Patates yanında yoğurt yemeye çalış kabızlık sorunu olur çünkü. Makarnanın da sosu çok kalorili olmadığı sürece abartmadan yiyebilirsin

Değerin çok normal canım. Kese karından büyük ihtimalle görünür. Alttan bana bakılmadı bilmiyorum görünüyor mu diye..

Sorma canım iki haftadır raporluydum evde yatıyordum. Evde de kusmalarım oluyordu ama idare ederim belki die düşündüm bugün işe başladım. işe gittiğim gibi resmen tuvaletten çıkamadım kusmaktan. Bir saat sonra eve geri geldim. Akşam tekrar doktora gidicem rapor alıcam tekrar allah hepimize yardım etsin çok zor

oyy kuzumm naptin sen :/ Ben gunde bikere falan kusuyorum ama bulanti hissi hep var malesef, 13. Hafta falan gecsin diye gun sayiyorum resmen

Kizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrr doktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma

Canim hayirlisi olsun insallah, peki bulanti durumlarin ne alemde

Hadi hayırlısı canım... Maşallah bıdığa :)

Kızlar doktordan geliyorum :) çok mutluyum çok şükür allahıma çok sağlıklıymış hatta 4 gün öne geçmiş haftasından dedi 10+6 olmuş sıpam mide bulantılarımdan bundan kaynaklanıyormuş. Hızlı büyüyor dedi. Ellerini ayaklarını gördük burun kemiğini gördü o önemliymiş ikili testte buna da bakıyoruz şimdiden gördük bu iyi dedi. on gün sonra ikili test için çağırdı Pozisyonu uygun olursa cinsiyet tahmini yaparız dedi çok heyecanlıyız. :) bir de size şov yapıyor bakın normalde çok hareketli olmaz bu haftalarda dedi resmen dans etti biz izlerken kollar bacaklar oynadı bişeyler bişeyler artis olcak benim çocuk kesin

Benimde öyleydi o haftada pıtı pıtı oynuyordu çok şaşırdık ben ve eşim erkekse futbolcu kızsa bokscu olacak benim bebiş

Herkeste farklı oluyor canım ya. Benim öyle günde 2-3 defa istifra etmem olmadi mesela. Ama mide bulantim oluyordu. Toplasan bu zamana kadar 4-5 defa istifra ettim
Selam canım kaç haftalık dibinde birde devlete mı gidiyorsun 10 haftalıkken özelden doktorum cinsiyeti bir haftaya belli olur dedi. Sonra ikili test için devlete gittim 11 haftalıkken cinsiyet 4. Aydan sonra söylüyor dedi

Benimde öyleydi o haftada pıtı pıtı oynuyordu çok şaşırdık ben ve eşim erkekse futbolcu kızsa bokscu olacak benim bebiş
Canım bizim ki de resmen dans ediyor bütün vücut oynuyor:) çok mükemmel bi duyguydu izlemek. Bu dansa kız olur kesin dedik ama bakalım hayırlısı

Canim devlet 16. Haftadan önce pek söylemiyor sanırım. Ben ozel e gidiyorum. Bebeğim 4 gun öne geçmiş bugün 13+3 olmuş. Cinsiyetine muhtemelen erkek dedi doktorum. Secde pozisyonundaydi yavrum benim

Canım bizim ki de resmen dans ediyor bütün vücut oynuyor:) çok mükemmel bi duyguydu izlemek. Bu dansa kız olur kesin dedik ama bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun inşallah:)

Bizde gördüğümüz an senin gibiydim ben a ayy çok tatliiiii diyirdum doktorda bana şaşkın şaşkın baktı şimdide tabiki çok mutluyum şimdide gaz bile olsa acaba hareket mı ediyor diyorum eğlenceli çok şükür

Canim devlet 16. Haftadan önce pek söyleniyor sanırım. Ben ozel e gidiyorum. Bebeğim 4 gun öne geçmiş bugün 13+3 olmuş. Cinsiyetine muhtemelen erkek dedi doktorum. Secde pozisyonundaydi yavrum benim
Maşallah canım o zaman geç bile söylemiş :) kesin erkektir. 10 haftalıkken özeldeki doktorum Cinsiyet bir haftaya belli olur demisti. Ama bir ay sonrasına gün aldım yani 14 haftalıkkene. O zaman söylerim dedi cinsiyeti o zaman

Valla erkekler erken , kizlar gec belli ediyor kendini diyorlar canim ne kadar dogru bilmiyorum. Hep ilk cocugum kiz olacak diye hissediyordum ama yanilmisim bi an inanamadım bile kiz diyecek diye bekliyordum. O derece yani :) Allah im sağ salim kucsgima almayı nasip etsin de başka bisey istemiyorum. Hayırlı evlat olduktan sonra kiz erkek hiç farketmiyor. Sadece merakimi gidermiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…