temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canım bunlar tatlı güzel şeyler tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun yeter

Gozunaydin canim ne guzel erkenden tahminde bulunmuş doktorun dogrudur erkek dediyse yanilma payi pek olmuyor allah sagsalim kucaginda gostersin ins

Gozunaydin canim saglikli oldugunu görmek nasilda mutlu ediyor insani maşallah kuzucuga bir daha gittiginde cinsiyetinide ogrenirsiniz ins sagsalim kucaginda gostersin rabbim

Kizlar cok fena grip oldum ya hapsirmaktan icim cikti kasiklarim aciyo hapsirirken nasil gecicek bu grip ya zaten bisi yiyemiyodum simdi agzimin hic tadi yok yatiyorum hep

Çok sevindim canım. Gözün aydın :) inşallah pozisyon bulur da söyler.. Benim ki hep kapattı göstermedi bugün desene yeni bir dansçı çekirdekten yetişiyor

kızlar bugun fetal doppler siparişi verdim yarın elime gecicek insallah. istedgimde bebeğimin kalp atıslarını dinleyecegim .Rabbim saglıkla dogmalarını nasip eylesin

Merhabalar..Aramıza yeni katıldım.en son adet tarihinin 24 kasım..23 Aralık tarihinde kan testi yaptım bhcg 823 çıktı. 30 Aralık'ta doktora gittim keseyi gördü. Kese etrafında kanama alanı var gibi dedi..İkiz olabilir mı değerim yüksek deyince bazen ikinci kese kanama alanı olarak görünebilir haftaya bakalım dedi..Kanama yok..Fakat çok şiddetli olmasa da kasık ağrım ve çatı ağrım oluyor arada. Hapsurunca çok şiddetli batma oluyor. Haziran ayında da bir düşüğün oldu..Cuma gününü bekleyemiycem çarşamba günü tekrar gidicem korkuyorum..Aynı durumda olan arkadaşımız var mi

Çok sevindim canım. Gözün aydın :) inşallah pozisyon bulur da söyler.. Benim ki hep kapattı göstermedi bugün desene yeni bir dansçı çekirdekten yetişiyor
Sorma canım çok güldük :) ay inşallah gösterirler yaa ben çok merak ediyorum cinsiyetini :) sen de görürsün inş bir dahakine

Bilmiyorum canim insallah bi problem yoktur ama hapşırma olunca bende de çok fena bir sancı oluyor

Gözün aydın canım :) konuyla ilgili pek bilgim yok ama tek diyebileceğim kesinlikle stres yapma. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine

Ah kızlar kus kus sonra tam yaticam limon dilimleyip yiyorum midem sabah çok yanacak ama engel olamıyorum

Canım bu konuda bir çözüm bulursan bana da söyle lütfen iştah konusunda kendimi aştım bu arada 3-4 akşamdır bulantı ve mide yanmaları başladı benim hamilelik ters işliyor galiba

Kızlar benim sat 11 Kasım Cumartesi günü ilk randevum vardı SAT a göre 7+1 dim keseyi gördü Dr 14 mm dedi ama bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi böyle bişey yaşayan var mı?
Bende de oldu hiç kötü düşünme bebeği de görürsünüz inşallah sat a göre hesap tutmuyor canım muhtemelen çok daha küçük o yüzden görünmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…