- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.561
Evet canım bunlar tatlı güzel şeyler tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun yeterValla erkekler erken , kizlar gec belli ediyor kendini diyorlar canim ne kadar dogru bilmiyorum. Hep ilk cocugum kiz olacak diye hissediyordum ama yanilmisimbi an inanamadım bile kiz diyecek diye bekliyordum. O derece yani :) Allah im sağ salim kucsgima almayı nasip etsin de başka bisey istemiyorum. Hayırlı evlat olduktan sonra kiz erkek hiç farketmiyor. Sadece merakimi gidermiş oldum
Sen haftaya mi gidiceksin ?Evet canım bunlar tatlı güzel şeyler tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun yeter
Canım bizim ki de resmen dans ediyor bütün vücut oynuyor:) çok mükemmel bi duyguydu izlemek. Bu dansa kız olur kesin dedik ama bakalım hayırlısı
Ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hem cinsiyet için hemde ayda bir gitmiş olmak için daha iki hafta önce gitmişti. Ama 3-4 gündür hep bebisimi özledim görmek istiyorum erkenden gidebilirim.Sen haftaya mi gidiceksin ?
Gozunaydin canim ne guzel erkenden tahminde bulunmuş doktorun dogrudur erkek dediyse yanilma payi pek olmuyor allah sagsalim kucaginda gostersin insKizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrrdoktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma
Gozunaydin canim saglikli oldugunu görmek nasilda mutlu ediyor insani maşallah kuzucugaKızlar doktordan geliyorum :) çok mutluyum çok şükür allahıma çok sağlıklıymış hatta 4 gün öne geçmiş haftasından dedi 10+6 olmuş sıpammide bulantılarımdan bundan kaynaklanıyormuş. Hızlı büyüyor dedi. Ellerini ayaklarını gördük burun kemiğini gördü o önemliymiş ikili testte buna da bakıyoruz şimdiden gördük bu iyi dedi. on gün sonra ikili test için çağırdı Pozisyonu uygun olursa cinsiyet tahmini yaparız dedi çok heyecanlıyız. :) bir de size şov yapıyor bakın normalde çok hareketli olmaz bu haftalarda dedi resmen dans etti biz izlerken kollar bacaklar oynadı bişeyler bişeyler artis olcak benim çocuk kesin
Kızlar doktordan geliyorum :) çok mutluyum çok şükür allahıma çok sağlıklıymış hatta 4 gün öne geçmiş haftasından dedi 10+6 olmuş sıpammide bulantılarımdan bundan kaynaklanıyormuş. Hızlı büyüyor dedi. Ellerini ayaklarını gördük burun kemiğini gördü o önemliymiş ikili testte buna da bakıyoruz şimdiden gördük bu iyi dedi. on gün sonra ikili test için çağırdı Pozisyonu uygun olursa cinsiyet tahmini yaparız dedi çok heyecanlıyız. :) bir de size şov yapıyor bakın normalde çok hareketli olmaz bu haftalarda dedi resmen dans etti biz izlerken kollar bacaklar oynadı bişeyler bişeyler artis olcak benim çocuk kesin
Sorma canım çok güldük :) ay inşallah gösterirler yaa ben çok merak ediyorum cinsiyetini :) sen de görürsün inş bir dahakineÇok sevindim canım. Gözün aydın :) inşallah pozisyon bulur da söyler.. Benim ki hep kapattı göstermedi bugündesene yeni bir dansçı çekirdekten yetişiyor
Bilmiyorum canim insallah bi problem yoktur ama hapşırma olunca bende de çok fena bir sancı oluyorMerhabalar..Aramıza yeni katıldım.en son adet tarihinin 24 kasım..23 Aralık tarihinde kan testi yaptım bhcg 823 çıktı. 30 Aralık'ta doktora gittim keseyi gördü. Kese etrafında kanama alanı var gibi dedi..İkiz olabilir mı değerim yüksek deyince bazen ikinci kese kanama alanı olarak görünebilir haftaya bakalım dedi..Kanama yok..Fakat çok şiddetli olmasa da kasık ağrım ve çatı ağrım oluyor arada. Hapsurunca çok şiddetli batma oluyor. Haziran ayında da bir düşüğün oldu..Cuma gününü bekleyemiycem çarşamba günü tekrar gidicem korkuyorum..Aynı durumda olan arkadaşımız var mi
Ikili testini yaptirdin mi sen ?Ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum hem cinsiyet için hemde ayda bir gitmiş olmak için daha iki hafta önce gitmişti. Ama 3-4 gündür hep bebisimi özledim görmek istiyorum erkenden gidebilirim.
Gözün aydın canım :) konuyla ilgili pek bilgim yok ama tek diyebileceğim kesinlikle stres yapma. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişineMerhabalar..Aramıza yeni katıldım.en son adet tarihinin 24 kasım..23 Aralık tarihinde kan testi yaptım bhcg 823 çıktı. 30 Aralık'ta doktora gittim keseyi gördü. Kese etrafında kanama alanı var gibi dedi..İkiz olabilir mı değerim yüksek deyince bazen ikinci kese kanama alanı olarak görünebilir haftaya bakalım dedi..Kanama yok..Fakat çok şiddetli olmasa da kasık ağrım ve çatı ağrım oluyor arada. Hapsurunca çok şiddetli batma oluyor. Haziran ayında da bir düşüğün oldu..Cuma gününü bekleyemiycem çarşamba günü tekrar gidicem korkuyorum..Aynı durumda olan arkadaşımız var mi
Inşallah canım. Sağ salim alalım bebislerimizi kucaklarimiza. Bakalım sizin cinsiyetler ne olacak :)Gozunaydin canim ne guzel erkenden tahminde bulunmuş doktorun dogrudur erkek dediyse yanilma payi pek olmuyor allah sagsalim kucaginda gostersin ins
Tşk ederim.amin inşallah hepimizinGözün aydın canım :) konuyla ilgili pek bilgim yok ama tek diyebileceğim kesinlikle stres yapma. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine
Sizinki kaç aylikBilmiyorum canim insallah bi problem yoktur ama hapşırma olunca bende de çok fena bir sancı oluyor
Canım bu konuda bir çözüm bulursan bana da söyle lütfenKızlar benim 2 gundur iştahım yerinde midem kazıniyor içim bayılıyor yemediğim zaman dikkat ediyorum bir öğün salata yemek yapiosam diğer öğün yani akşam peynirli makarna yiyorum .çok kilo almak istemiyorum nasıl engelleyecegim yardım edin.
Bende de oldu hiç kötü düşünme bebeği de görürsünüz inşallah sat a göre hesap tutmuyor canım muhtemelen çok daha küçük o yüzden görünmemiştirKızlar benim sat 11 Kasım Cumartesi günü ilk randevum vardı SAT a göre 7+1 dim keseyi gördü Dr 14 mm dedi ama bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?