temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ah canım toparlanamadın bir türlü

Kizlar merhaba coktandir giremiyorum herkes iyidir insallah..

ben de surekli kusuyorum diye ailemin yanina geldim. Gelmeden once idrar yolu iltihabi vardi ilk aylar oldugu icin antibiyotik kullanmaya da korktum ama kullandim maalesef.

Tekrar bel agrilarim artti sanirim iltihap var yine :/ ne yapicam bilemiyorum kizlar ya bebegime zarar verir mi acaba. Pihtilasma icin igne de vuruluyorum onumuzde ki hafta ignelerimi yazdirmaya hastaneye gidicem o zaman da bi idrara baktiricam insallah hepimiz cok iyi oluruz :) dogsunlarda popolarından ısıralım biii :) :)

geçmiş olsun çok. pıhtılaşma iğnesi neden kullanıyorsun kan değerlerinde mi bir sorun çıkmıştı cnm ?

Tesekkur ederim canim..

ilk gebeligimde 8. Ayda bebegimin kalbi durmustu. Testler yapildi kanimda pihtilasma cikti ve 9 ay boyunca hergun igne vurulmam gerekiyor
merhaba..iğneye kaçıncı haftada başladınız. benimde iki düşüğüm var. çok az miktarda pıhtılaşma olduğu için üç aydır coraspin kullanıyorum. şuan 5 haftalık hamileyim iğneyi kullanıp kullanmayacağım cuma günü belli olur diye düşünüyorum

Merhaba. Ben de coraspin kullaniyorum ignenin yaninda. Neye gore belli olacak igne vurulup vurulmaman? Simdiye kadar drun buna karar vermis olmasi gerekirdi.. ben hamileligimj ogrenince hemen basladim ve doguma kadar devam edicem Allah izin verirse

merhaba arkadaşlar. yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. eskişehirden katılıyorum aranıza. hamilelik takvimini oluşturdum ama henüz çok mu erken sizce?

merhaba arkadaşlar. yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. eskişehirden katılıyorum aranıza. hamilelik takvimini oluşturdum ama henüz çok mu erken sizce?
İnşallah herşey yolunda ve pit pitları duyarsın.bence erken degil

İnşallah herşey yolunda ve pit pitları duyarsın.bence erken degil

teşekkür ederim. inşallah duyarız. dünden beri burayı okuyorumi kiminin hemen duyulmuş, bazılarınınkine doktor henüz çok erken düşebilir 11-12 haftalık olsun öyle dinleyelim demiş. ben de hiç bir belirti yok bulantı kusma vs, düştü düşecek diye kafayı yicem sanırım.

Benim kan pihtilasmasi yok denecek kadar az duzeydeymis ondan dolayi sadece coraspin yeterli olabilir..kalp atisini gormeden baslamiyo..butun doktorlar farkli hangisi dogru tek bir dogrulari yok kafam cok karisti

merhaba bende femivite başladım. doktorunuzun zorda kalırsan iç dediği femivit mi başka ilaç mı
bir de bulantınıza iyi geldi mi femivit?

Hiç öyle dusunme Allah dilerse var eder dilerse yok eder.her birimizinki Allaha emanet sen dua et öyle şeyler düşünme

merhaba bende femivite başladım. doktorunuzun zorda kalırsan iç dediği femivit mi başka ilaç mı
Yok canım dramamine gibi bişeydi tam hatırlayamıyorum ama onun için demişti. Femiviti ben gece yatarken içiyorum açıkcası mide bulantısı anlamında çok bir faydasını görmedim. Biraz faydası olur demişti doktorum değiştirirken ama inşallah sende işe yarar canım

ben dün ilk kez içtm pek bulantım olmadı
inşallah işe yaradı

Femivit hiç kullanmadım, Zofran,Zofer,Metpamid hepsini denedim ama hiçbiri kesmedi hatta azalttı bile denilmez o yüzden artık almıyorum başa gelen çekilir diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…