- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.581
Ah canım toparlanamadın bir türlüSorma canım iki haftadır raporluydum evde yatıyordum. Evde de kusmalarım oluyordu ama idare ederim belki die düşündüm bugün işe başladım. işe gittiğim gibi resmen tuvaletten çıkamadım kusmaktan. Bir saat sonra eve geri geldim. Akşam tekrar doktora gidicem rapor alıcam tekrarallah hepimize yardım etsin çok zor
geçmiş olsun çok. pıhtılaşma iğnesi neden kullanıyorsun kan değerlerinde mi bir sorun çıkmıştı cnm ?Kizlar merhaba coktandir giremiyorum herkes iyidir insallah..
ben de surekli kusuyorum diye ailemin yanina geldim. Gelmeden once idrar yolu iltihabi vardi ilk aylar oldugu icin antibiyotik kullanmaya da korktum ama kullandim maalesef.
Tekrar bel agrilarim artti sanirim iltihap var yine :/ ne yapicam bilemiyorum kizlar ya bebegime zarar verir mi acaba. Pihtilasma icin igne de vuruluyorum onumuzde ki hafta ignelerimi yazdirmaya hastaneye gidicem o zaman da bi idrara baktiricam insallah hepimiz cok iyi oluruz :) dogsunlarda popolarından ısıralım biii :) :)
geçmiş olsun çok. pıhtılaşma iğnesi neden kullanıyorsun kan değerlerinde mi bir sorun çıkmıştı cnm ?
merhaba..iğneye kaçıncı haftada başladınız. benimde iki düşüğüm var. çok az miktarda pıhtılaşma olduğu için üç aydır coraspin kullanıyorum. şuan 5 haftalık hamileyim iğneyi kullanıp kullanmayacağım cuma günü belli olur diye düşünüyorumTesekkur ederim canim..
ilk gebeligimde 8. Ayda bebegimin kalbi durmustu. Testler yapildi kanimda pihtilasma cikti ve 9 ay boyunca hergun igne vurulmam gerekiyor
merhaba..iğneye kaçıncı haftada başladınız. benimde iki düşüğüm var. çok az miktarda pıhtılaşma olduğu için üç aydır coraspin kullanıyorum. şuan 5 haftalık hamileyim iğneyi kullanıp kullanmayacağım cuma günü belli olur diye düşünüyorum
9.haftadayimSizinki kaç aylik
İnşallah herşey yolunda ve pit pitları duyarsın.bence erken degilmerhaba arkadaşlar. yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. eskişehirden katılıyorum aranıza. hamilelik takvimini oluşturdum ama henüz çok mu erken sizce?
İnşallah herşey yolunda ve pit pitları duyarsın.bence erken degil
merhaba bende femivite başladım. doktorunuzun zorda kalırsan iç dediği femivit mi başka ilaç mıAnladım canım bana da femivit die bir ilaç verdi vitamin folikasit bulantı ilacı birlikte dedi. Ayrıca da bunu verdi zorda kalırsan iç hamilelikte içilebilir dedi. Ben de sorayım salı günü kontrolüm var. Yarın da seruma gidicem sorarım ben de. Çok sağol canım
Biten kimmiş yaKızlar ben de mide bulantıları neden geç başladı ya herkesin biterken benimki yeni başladı :/
Hiç öyle dusunme Allah dilerse var eder dilerse yok eder.her birimizinki Allaha emanet sen dua et öyle şeyler düşünmeteşekkür ederim. inşallah duyarız. dünden beri burayı okuyorumi kiminin hemen duyulmuş, bazılarınınkine doktor henüz çok erken düşebilir 11-12 haftalık olsun öyle dinleyelim demiş. ben de hiç bir belirti yok bulantı kusma vs, düştü düşecek diye kafayı yicem sanırım.
Canım herkesin durumu farklı arkadaşımın 3.aydan sonra baslamistiKızlar ben de mide bulantıları neden geç başladı ya herkesin biterken benimki yeni başladı :/
Yok canım dramamine gibi bişeydi tam hatırlayamıyorum ama onun için demişti. Femiviti ben gece yatarken içiyorum açıkcası mide bulantısı anlamında çok bir faydasını görmedim. Biraz faydası olur demişti doktorum değiştirirken ama inşallah sende işe yarar canımmerhaba bende femivite başladım. doktorunuzun zorda kalırsan iç dediği femivit mi başka ilaç mı
bir de bulantınıza iyi geldi mi femivit?
ben dün ilk kez içtm pek bulantım olmadıYok canım dramamine gibi bişeydi tam hatırlayamıyorum ama onun için demişti. Femiviti ben gece yatarken içiyorum açıkcası mide bulantısı anlamında çok bir faydasını görmedim. Biraz faydası olur demişti doktorum değiştirirken ama inşallah sende işe yarar canım
Henuz benim de baslamadi canimKızlar ben de mide bulantıları neden geç başladı ya herkesin biterken benimki yeni başladı :/
merhaba bende femivite başladım. doktorunuzun zorda kalırsan iç dediği femivit mi başka ilaç mı
bir de bulantınıza iyi geldi mi femivit?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?