temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Femivit hiç kullanmadım, Zofran,Zofer,Metpamid hepsini denedim ama hiçbiri kesmedi hatta azalttı bile denilmez o yüzden artık almıyorum başa gelen çekilir diyorum :)
Canım femiviti bulantı ilacı olarak vermedi bana folik asiti kesti onu verdi folik asit vitamin birlikte dedi bulantına da iyi gelir dedi.

Kizlar benim psikolojim cok bozuldu her gun agliyorum hem de hungur hungur. Surekli birilerinin dediklerine aliniyorum, kafamda kuruyorum, su soyle dedi bu boyle yaptı diye üzülüyorum. Her gun bu kadar kendimi yipratmak bebegime zarar verir diye ustune bir daha ağlıyorum. Sizde de var mi boyle durumlar? Esim ne dese alinip agliyorum o da artik beni sallamiyo, ustume dusup ilgilenmiyo. Nasil gecicek bilmiyorum

Hee şu B6 eksikliği meselesi, bende folik asiti bırakınca premesisle elevite başladım yaklaşık 15 gündür kullanıyorum, ama değişen bişey olmadı bulantıda :)

Canım femiviti bulantı ilacı olarak vermedi bana folik asiti kesti onu verdi folik asit vitamin birlikte dedi bulantına da iyi gelir dedi.
Hee şu B6 eksikliği meselesi, bende folik asiti bırakınca premesisle elevite başladım yaklaşık 15 gündür kullanıyorum, ama değişen bişey olmadı bulantıda :)

Canım ya kıyamam bi dönem ben de aynı oldum bi hafta kadar sürdü sürekli ağlayasım geliyodu herşeyi düşünmekten bide bulantidan uyuyamiyodum şimdi geçti çok şükür tabi bulantı hiç bitmeyecek gibi yapıştı yakama

görünebilir değer normal benim değerim 1 aylıkken 4817 çıkmıştı

Bayanlar bişey sorucam. Benim sat a göre 10.haftaya girmiş olmam lazım. USG ye göre ise bugün 9.haftaya girdim. Arada 8 gunluk bir fark var.Bebeğim 8 gün geriden mi geliyor yoksa normal bir durum mu. Sizde durumlar nasıl ya. Sat a göre ileride giden hamilelikler de varmış. Ben ogrendigimde sigara içiyodum. Bir hafta on gün daha içtim ancak sonra bırakabildim çok şükür. Ondan mi acaba diye geliyo aklıma.

Merhaba kızlar
Ben de 6+3 hamileyim heycanla bekliyorum bebeğimi inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip eder :) benim mide bulantıları aldı başını gidiyo

Krkma ondan değil geç döllenme
Benimde adetlerin hep düzensiz ondan yumurtlama günüm sanırım adete çok yakınken olmuş usgde sata göre 2 haftaya yakın geriden . Geç döllenme olmuş yani. Korkular ak birşey yok inşallah. Ama mesela 10 haftaljksiniz 3 hafta sonra doktora gittiğinde 11 haftalık çıktın o zaman belki bir sorun olabilir Allah korusun ama sanırım o zaman bile sorun değil diyorlar sanırım çünkü KU haftasını yakalıyormus genelde

Çünkü ilk 3 ayda uyumsuzluk olabiliyormus gayet normal. Bir de mmlik hatalar bile geride yada ilerde gösterebilir. Olcuyor ya ultrasondan

Insallah benimki de seninki gibi geçicidir. Ayy canim ya Allah sana sabir versin bulantilarin gecer umarim en kisa zamanda. Ben hasta oldugum zaman 1 hafta kadar bisey yiyemedim yedigimi de cikardim cok zor gercekten, sen haftalardir cekiyorsun. Tez zamanda sona erer de hamileligin keyfini surersin insallah..

Kızlar yardim lütfen
Dun agir posetler taşıdım. Bugun bel agrisindan nasil akşam ettim bilmiyorum. Bu bel agrisi dunki posetlere mi bağlı yoksa bu haftalarda siddetli bel agrisi cekmeye baslayan varmi ???
Ozele gittim aksam . Doktor yoktu geri geldim

Canim iki gun benimde asiri bel agrim oldu hatta su gibi akinti geldi doktoruma dun gttin bisey yoktu ama kanaman olmadigi suruce korkma ayaklarini yukari dik yat canim.

Kizlar 3gundur yoktum tlfonum bozuldu hatta esiminkinden giriyorum şuan :)
Bende dun kontrolum vardi ben bisey demeden cinsiyeti kıza benziyor dedi bir hafta sonra yine cagirdi ense kalinigi icin iki testi bugun verdim sonuç 10gun sonra cikcakmiş devlette.

Oğlun vardı zaten bir tane de kizin olsun .tabi önce hayırlısi neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…