- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.601
Canım femiviti bulantı ilacı olarak vermedi bana folik asiti kesti onu verdi folik asit vitamin birlikte dedi bulantına da iyi gelir dedi.Femivit hiç kullanmadım, Zofran,Zofer,Metpamid hepsini denedim ama hiçbiri kesmedi hatta azalttı bile denilmez o yüzden artık almıyorum başa gelen çekilir diyorum :)
Benimde 8. - 9. Haftada başladı canım. Bunyeden bünyeye değişiyorKızlar ben de mide bulantıları neden geç başladı ya herkesin biterken benimki yeni başladı :/
Hee şu B6 eksikliği meselesi, bende folik asiti bırakınca premesisle elevite başladım yaklaşık 15 gündür kullanıyorum, ama değişen bişey olmadı bulantıda :)Canım femiviti bulantı ilacı olarak vermedi bana folik asiti kesti onu verdi folik asit vitamin birlikte dedi bulantına da iyi gelir dedi.
teşekkürler yarın kontrolüm var kalp atışını dinlicezHayırlı olsun
Canım ya kıyamam bi dönem ben de aynı oldum bi hafta kadar sürdü sürekli ağlayasım geliyodu herşeyi düşünmekten bide bulantidan uyuyamiyodum şimdi geçti çok şükür tabi bulantı hiç bitmeyecek gibi yapıştı yakamaKizlar benim psikolojim cok bozuldu her gun agliyorum hem de hungur hungur. Surekli birilerinin dediklerine aliniyorum, kafamda kuruyorum, su soyle dedi bu boyle yaptı diye üzülüyorum. Her gun bu kadar kendimi yipratmak bebegime zarar verir diye ustune bir daha ağlıyorum. Sizde de var mi boyle durumlar? Esim ne dese alinip agliyorum o da artik beni sallamiyo, ustume dusup ilgilenmiyo. Nasil gecicek bilmiyorum
görünebilir değer normal benim değerim 1 aylıkken 4817 çıkmıştıKızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi? Korktum biraz
Evet kan verdim ama sonucu almadımIkili testini yaptirdin mi sen ?
Krkma ondan değil geç döllenmeBayanlar bişey sorucam. Benim sat a göre 10.haftaya girmiş olmam lazım. USG ye göre ise bugün 9.haftaya girdim. Arada 8 gunluk bir fark var.Bebeğim 8 gün geriden mi geliyor yoksa normal bir durum mu. Sizde durumlar nasıl ya. Sat a göre ileride giden hamilelikler de varmış. Ben ogrendigimde sigara içiyodum. Bir hafta on gün daha içtim ancak sonra bırakabildim çok şükür. Ondan mi acaba diye geliyo aklıma.
Insallah benimki de seninki gibi geçicidir. Ayy canim ya Allah sana sabir versin bulantilarin gecer umarim en kisa zamanda. Ben hasta oldugum zaman 1 hafta kadar bisey yiyemedim yedigimi de cikardim cok zor gercekten, sen haftalardir cekiyorsun. Tez zamanda sona erer de hamileligin keyfini surersin insallah..Canım ya kıyamam bi dönem ben de aynı oldum bi hafta kadar sürdü sürekli ağlayasım geliyodu herşeyi düşünmekten bide bulantidan uyuyamiyodum şimdi geçti çok şükür tabi bulantı hiç bitmeyecek gibi yapıştı yakama
Canim iki gun benimde asiri bel agrim oldu hatta su gibi akinti geldi doktoruma dun gttin bisey yoktu ama kanaman olmadigi suruce korkma ayaklarini yukari dik yat canim.Kızlar yardim lütfen
Dun agir posetler taşıdım. Bugun bel agrisindan nasil akşam ettim bilmiyorum. Bu bel agrisi dunki posetlere mi bağlı yoksa bu haftalarda siddetli bel agrisi cekmeye baslayan varmi ???
Ozele gittim aksam . Doktor yoktu geri geldim
Oğlun vardı zaten bir tane de kizin olsun .tabi önce hayırlısi neyse o olsunKizlar 3gundur yoktum tlfonum bozuldu hatta esiminkinden giriyorum şuan :)
Bende dun kontrolum vardi ben bisey demeden cinsiyeti kıza benziyor dedi bir hafta sonra yine cagirdi ense kalinigi icin iki testi bugun verdim sonuç 10gun sonra cikcakmiş devlette.
Canım merhaba. Doktorum bana aç gelmene gerek yok dedi.Kızlar Merhaba ikili tarama testi için aç mı gitmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?