- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.621
Bebeğin bi engeli var mı onu öğrenecek. Ama sonuçları kesin değil sadece fikri veriyor. Aynı Zaman'da enste kalınlığı da ölçülecekKızlar ikili testte neyi ogrencez
Benimde son adet tarihim 24 kasım ben 31 aralık da gittim doktora ama keseyi göremedik henüz. Doktor ters rahimim olduğunu ve alttan bakması gerektiğini söyledi. Bende biraz daha beklemek istediğimden kabul etmedim. 31 aralıkta kan testim 2028 çıktı.Merhabalar..Aramıza yeni katıldım.en son adet tarihinin 24 kasım..23 Aralık tarihinde kan testi yaptım bhcg 823 çıktı. 30 Aralık'ta doktora gittim keseyi gördü. Kese etrafında kanama alanı var gibi dedi..İkiz olabilir mı değerim yüksek deyince bazen ikinci kese kanama alanı olarak görünebilir haftaya bakalım dedi..Kanama yok..Fakat çok şiddetli olmasa da kasık ağrım ve çatı ağrım oluyor arada. Hapsurunca çok şiddetli batma oluyor. Haziran ayında da bir düşüğün oldu..Cuma gününü bekleyemiycem çarşamba günü tekrar gidicem korkuyorum..Aynı durumda olan arkadaşımız var mi
Ben ogrendim canım. Muhtemelen erkek dedi doktorum 1 ay sonra netlesir dedi ama emin gibi konuştu ben değişeceğini pek düşünmüyorum. Bere örmeye başladım bile bebegimeCinsiyet öğrenen var mı hatunlar
Canim benim de ilk kese görüldüğünde adete göre 5+5 olması gerekirken ultrasona göre 4+5 ti. 1 hafta geriydi yani. Sonraki randevum da adete göre 2 gun gerideydi arayi kapatmaya başlamıştı. Dün gittiğimde ise adet tarihimden 3 gun öne geçmişti. Çok takılma bunlara yani öne de geçebiliyor geride de kalıyor. Sağlıklı olduktan sonra bi önemi yok canimBayanlar bişey sorucam. Benim sat a göre 10.haftaya girmiş olmam lazım. USG ye göre ise bugün 9.haftaya girdim. Arada 8 gunluk bir fark var.Bebeğim 8 gün geriden mi geliyor yoksa normal bir durum mu. Sizde durumlar nasıl ya. Sat a göre ileride giden hamilelikler de varmış. Ben ogrendigimde sigara içiyodum. Bir hafta on gün daha içtim ancak sonra bırakabildim çok şükür. Ondan mi acaba diye geliyo aklıma.
Aç tok farketmiyor canımKızlar Merhaba ikili tarama testi için aç mı gitmek gerekiyor
Hadi inşallah minik pıtpıtları duymak çok keyiflidirteşekkürler yarın kontrolüm var kalp atışını dinlicez
Hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına al aslanınıBen ogrendim canım. Muhtemelen erkek dedi doktorum 1 ay sonra netlesir dedi ama emin gibi konuştu ben değişeceğini pek düşünmüyorum. Bere örmeye başladım bile bebegime
Leke ya da kanama yoksa bence endişelenme canım eski kadınlar neler taşıyordu dikkat et yat dinlen dr um yukarıya uzanmak ağır kaldırmaktan daha tehlikeli demişti yine de için rahat etsin Bi görün istersenKızlar yardim lütfen
Dun agir posetler taşıdım. Bugun bel agrisindan nasil akşam ettim bilmiyorum. Bu bel agrisi dunki posetlere mi bağlı yoksa bu haftalarda siddetli bel agrisi cekmeye baslayan varmi ???
Ozele gittim aksam . Doktor yoktu geri geldim
Ben de aynı durumdayım akşamları bulantı ve mide yanması başladıBenimde 8. - 9. Haftada başladı canım. Bunyeden bünyeye değişiyor
Tebrik ederimMerhaba kızlar
Ben de 6+3 hamileyim heycanla bekliyorum bebeğimi inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip eder :) benim mide bulantıları aldı başını gidiyo
Bence hafif rahatlatıcı müzikler dinlemek iyi gelebilir ya da doğa seslerini Bi dene istersenKizlar benim psikolojim cok bozuldu her gun agliyorum hem de hungur hungur. Surekli birilerinin dediklerine aliniyorum, kafamda kuruyorum, su soyle dedi bu boyle yaptı diye üzülüyorum. Her gun bu kadar kendimi yipratmak bebegime zarar verir diye ustune bir daha ağlıyorum. Sizde de var mi boyle durumlar? Esim ne dese alinip agliyorum o da artik beni sallamiyo, ustume dusup ilgilenmiyo. Nasil gecicek bilmiyorum
Canım bol su iç kullandığın tuvaletin temiz olmasına dikkat et iç çamaşırını sık değiştir kendini sıcak tut özellikle ayaklarını idrar yolu iltihabı için başka ne iyi gelir bilemiyorum aşırıya kaçmamak üzere antiseptik bitki çaylarını deneyebilirsin geçmiş olsun popolarını da ısıralım memişlerini de eşşek sıpalarınınKizlar merhaba coktandir giremiyorum herkes iyidir insallah..
ben de surekli kusuyorum diye ailemin yanina geldim. Gelmeden once idrar yolu iltihabi vardi ilk aylar oldugu icin antibiyotik kullanmaya da korktum ama kullandim maalesef.
Tekrar bel agrilarim artti sanirim iltihap var yine :/ ne yapicam bilemiyorum kizlar ya bebegime zarar verir mi acaba. Pihtilasma icin igne de vuruluyorum onumuzde ki hafta ignelerimi yazdirmaya hastaneye gidicem o zaman da bi idrara baktiricam insallah hepimiz cok iyi oluruz :) dogsunlarda popolarından ısıralım biii :) :)
Canım iyi misin? Ekmek ye bari üstüne bastırdın en azından ya da yoğurt yemeye çalış. Benim süt ürünlerine alerjim var hergün yum da yiyemiyorum ama bari sen yapmaya çalışAh kızlar kus kus sonra tam yaticam limon dilimleyip yiyorum midem sabah çok yanacak ama engel olamıyorum
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına alırsın her şerde bir hayır vardır yaşadığın şey kolay değil ama hemen farkedilmiş en azından. Hep birlikte güzel haberler alırız umarımTesekkur ederim canim..
ilk gebeligimde 8. Ayda bebegimin kalbi durmustu. Testler yapildi kanimda pihtilasma cikti ve 9 ay boyunca hergun igne vurulmam gerekiyor
Cinsiyet öğrenen var mı hatunlar
Hayırlı olsun canımKizlar 3gundur yoktum tlfonum bozuldu hatta esiminkinden giriyorum şuan :)
Bende dun kontrolum vardi ben bisey demeden cinsiyeti kıza benziyor dedi bir hafta sonra yine cagirdi ense kalinigi icin iki testi bugun verdim sonuç 10gun sonra cikcakmiş devlette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?