temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benimde son adet tarihim 24 kasım ben 31 aralık da gittim doktora ama keseyi göremedik henüz. Doktor ters rahimim olduğunu ve alttan bakması gerektiğini söyledi. Bende biraz daha beklemek istediğimden kabul etmedim. 31 aralıkta kan testim 2028 çıktı.

Canim benim de ilk kese görüldüğünde adete göre 5+5 olması gerekirken ultrasona göre 4+5 ti. 1 hafta geriydi yani. Sonraki randevum da adete göre 2 gun gerideydi arayi kapatmaya başlamıştı. Dün gittiğimde ise adet tarihimden 3 gun öne geçmişti. Çok takılma bunlara yani öne de geçebiliyor geride de kalıyor. Sağlıklı olduktan sonra bi önemi yok canim

Günaydın hanımlar dün akşam eltimleri yemeğe çıkardık önceden beri gittiğimiz lüks bir mekan. Söylemesi ayıptır et yemeği söyledik et geldiğinde gayet güzel ızgarada pişmiş görünüyordu bir anda dikkat etmeden bir lokma yedim ama değişik bir tat geldi baktım ki kestiğim kısmının içi kıpkırmızı yutuvermiştim zaten lokmamı kimseye de bişey diyemedim eşim hassastır söyleseydim dr da alırdık soluğu. 11 gün sonra ikili teste gideceğim. Toksoplazmam negatif çıkmıştı. Sizce bekleyim mi ikili testi yoksa kan tahlili mi yaptırsam biran evvel?

Leke ya da kanama yoksa bence endişelenme canım eski kadınlar neler taşıyordu dikkat et yat dinlen dr um yukarıya uzanmak ağır kaldırmaktan daha tehlikeli demişti yine de için rahat etsin Bi görün istersen

Bence hafif rahatlatıcı müzikler dinlemek iyi gelebilir ya da doğa seslerini Bi dene istersen

Canım bol su iç kullandığın tuvaletin temiz olmasına dikkat et iç çamaşırını sık değiştir kendini sıcak tut özellikle ayaklarını idrar yolu iltihabı için başka ne iyi gelir bilemiyorum aşırıya kaçmamak üzere antiseptik bitki çaylarını deneyebilirsin geçmiş olsun popolarını da ısıralım memişlerini de eşşek sıpalarının

Ah kızlar kus kus sonra tam yaticam limon dilimleyip yiyorum midem sabah çok yanacak ama engel olamıyorum
Canım iyi misin? Ekmek ye bari üstüne bastırdın en azından ya da yoğurt yemeye çalış. Benim süt ürünlerine alerjim var hergün yum da yiyemiyorum ama bari sen yapmaya çalış

Tesekkur ederim canim..

ilk gebeligimde 8. Ayda bebegimin kalbi durmustu. Testler yapildi kanimda pihtilasma cikti ve 9 ay boyunca hergun igne vurulmam gerekiyor
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına alırsın her şerde bir hayır vardır yaşadığın şey kolay değil ama hemen farkedilmiş en azından. Hep birlikte güzel haberler alırız umarım

Hayırlı olsun canım Tatlı Bi kız demek ben de heyecanla bekliyorum 15 inde kontrol bir önceki ultrason resimlerine bakıp duruyorum özledim sıpayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…