- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.661
Arkadaş gayet nazik bi şekilde kendi fikrini beyan etmiş.herkes burda fikrini beyan etmekte özgür neden tersliyorsun anlamadım.hepimiz hamileyim ve hassasız kiricı konuşmaya gerek yok.Kötü sonuç çıksa da kimsenin aldırma gibi niyeti yok merak etme. Sen yaptirmazsin ben yaptırırım elimde böyle bir imkan varken neden yaptirmayayim.o zaman cinsiyette ogrenmeyelim önceden doktor yüzü görmeden evde doguruyorlarmis. Ne cinsiyet öğrenme ne bişey teknoloji gelişti tip gelişti tabi ki ogrenecegim. Ki baktirmayan rahat mı olacak sürekli soru işaretiyle yaşayacak
Hoşgeldinbende varım
kuzum kaç kilo aldın sen aynı zamana geliyo yaklaşık. bide mide bulantıların bitti miCanım femiviti bulantı ilacı olarak vermedi bana folik asiti kesti onu verdi folik asit vitamin birlikte dedi bulantına da iyi gelir dedi.
Canım yaklaşık dört kilo verdim ben.kuzum kaç kilo aldın sen aynı zamana geliyo yaklaşık. bide mide bulantıların bitti mi
benim de bulantı çok oluyor, kusma fobim var kusmamak için direniyorum, midem boşken daha çok bulantım olduğundan açlık hissetmesem bile yiyorum. yarım kilo aldım bende. 2 li testi yaptıracak mısın?Canım yaklaşık dört kilo verdim ben.bulantılardan kokudan hiçbirşey yiyemiyorum uzun zamandır. Bulantılar 14. Haftaya kadar sürebilir dedi doktorum. Sende durumlar nasıl canım?
Bulantının çaresini bulduysan ne güzel :)benim de bulantı çok oluyor, kusma fobim var kusmamak için direniyorum, midem boşken daha çok bulantım olduğundan açlık hissetmesem bile yiyorum. yarım kilo aldım bende. 2 li testi yaptıracak mısın?
bana da 17 ocakta gel dedi. ondan da korkuyom, ablama down dediler haamileliği boyunca üzüldü durdu, şimdi 2 buçuk yaşında sağlıklı bir yeğenim var.Bulantının çaresini bulduysan ne güzel :)
Evet canım. Haftaya 12 ocakta randevum var. Sen?
Evet canım böyle durumlar olabiliyor. Az yukarda bir arkadaşımız da bahsetti bu durumdan. Ona örnek oldu ablanın durumu. Doktorunla konuş içine sinmiyorsa yaptırmazsın. Zorunlu bir test değil. İstemezsen doktorun da zorlamayacaktır.bana da 17 ocakta gel dedi. ondan da korkuyom, ablama down dediler haamileliği boyunca üzüldü durdu, şimdi 2 buçuk yaşında sağlıklı bir yeğenim var.
2 liyi yaptırıp diğerlerini yaptırmıycam olumsuz bir şey söylese de, aldıracak değilim ya yavrumuEvet canım böyle durumlar olabiliyor. Az yukarda bir arkadaşımız da bahsetti bu durumdan. Ona örnek oldu ablanın durumu. Doktorunla konuş içine sinmiyorsa yaptırmazsın. Zorunlu bir test değil. İstemezsen doktorun da zorlamayacaktır.
Gözünaydın canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah oğluşuna da sana da :)merhaba arkadaşlar.bende şimdi doktordan geldim.12 + 2 deymişiz.ikili testimizi yaptık.ölçümler iyi çıktı.kan tahlilleri verdik 5 gün sonra çıkacak sonuçları veee bebeğimin erkek olduğunu gördük.gördük diyorum doktorum baya emindi ve hatta banada gösterdi.oğlumuz oluyor inşallah arkadaşlar.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.Okadar mutluyum ki şimdi işyerimde pasta kesmek suretiyle baya bir kutlama bile yaptıkkk :))
Bana doktorum pzt anlattı zaten çok kesin sonuçlar vermiyor. Risk çıksa bile bu çok önemli değil dedi. Risk çıktığında yapılan %95 kesin sonuç veren kan testi varmış. Gerek görülürse onla da bakılır dedi. Ablanda hangi teste göre down demişlerdi canım?2 liyi yaptırıp diğerlerini yaptırmıycam olumsuz bir şey söylese de, aldıracak değilim ya yavrumu
Cok isteyince olmaması bendede varİlk çocuğumuz kız olsun çok istiyoruz canım ama hayırlısı :) ben birşeyi çok isteyince genelde olmaz o yüzden erkek olacakmış gibi hissediyorum içten içe :) aynen dedğin gibi ikisi de can erkek olursa da hiç üzülmem sağlıklı olsun yanımda olsun hepsi evlat :)
2li dede dedi 3 lü dede dedi. bi arkadaşımın ablasına da demişler yengemede dediler. inan üçü de sağlıklıBana doktorum pzt anlattı zaten çok kesin sonuçlar vermiyor. Risk çıksa bile bu çok önemli değil dedi. Risk çıktığında yapılan %95 kesin sonuç veren kan testi varmış. Gerek görülürse onla da bakılır dedi. Ablanda hangi teste göre down demişlerdi canım?
aynen kafamızı kurcalamaktan başka bir katkısı yokBende bu testlere pek sıcak bakmıyorum. İlk hamileliğimde hiçbiri yapılmadı. Bunda ikili testi doktorum özellikle önemli dedi istedi ama kesin net bie sonuç değil dedi. Şahsen benim için de çok önemli değil. Öyle ya da böyle bebeğimden vazgeçmem. Sonuçta sonradan da insanlara bir şeyler olabiliyor. Öyle düşündüğümden 2li testten sonrasını yaptırmayı istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?