temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arkadaş gayet nazik bi şekilde kendi fikrini beyan etmiş.herkes burda fikrini beyan etmekte özgür neden tersliyorsun anlamadım.hepimiz hamileyim ve hassasız kiricı konuşmaya gerek yok.

kuzum kaç kilo aldın sen aynı zamana geliyo yaklaşık. bide mide bulantıların bitti mi
Canım yaklaşık dört kilo verdim ben. bulantılardan kokudan hiçbirşey yiyemiyorum uzun zamandır. Bulantılar 14. Haftaya kadar sürebilir dedi doktorum. Sende durumlar nasıl canım?

Canım yaklaşık dört kilo verdim ben. bulantılardan kokudan hiçbirşey yiyemiyorum uzun zamandır. Bulantılar 14. Haftaya kadar sürebilir dedi doktorum. Sende durumlar nasıl canım?
benim de bulantı çok oluyor, kusma fobim var kusmamak için direniyorum, midem boşken daha çok bulantım olduğundan açlık hissetmesem bile yiyorum. yarım kilo aldım bende. 2 li testi yaptıracak mısın?

benim de bulantı çok oluyor, kusma fobim var kusmamak için direniyorum, midem boşken daha çok bulantım olduğundan açlık hissetmesem bile yiyorum. yarım kilo aldım bende. 2 li testi yaptıracak mısın?
Bulantının çaresini bulduysan ne güzel :)
Evet canım. Haftaya 12 ocakta randevum var. Sen?

hamileliğimin 38. haftasında kpss öabt sınavım var benim gibi olan var mı ? sizce sınava girebilir miyim??

merhaba arkadaşlar.bende şimdi doktordan geldim.12 + 2 deymişiz.ikili testimizi yaptık.ölçümler iyi çıktı.kan tahlilleri verdik 5 gün sonra çıkacak sonuçları veee bebeğimin erkek olduğunu gördük.gördük diyorum doktorum baya emindi ve hatta banada gösterdi.oğlumuz oluyor inşallah arkadaşlar.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.Okadar mutluyum ki şimdi işyerimde pasta kesmek suretiyle baya bir kutlama bile yaptıkkk :))

bana da 17 ocakta gel dedi. ondan da korkuyom, ablama down dediler haamileliği boyunca üzüldü durdu, şimdi 2 buçuk yaşında sağlıklı bir yeğenim var.
Evet canım böyle durumlar olabiliyor. Az yukarda bir arkadaşımız da bahsetti bu durumdan. Ona örnek oldu ablanın durumu. Doktorunla konuş içine sinmiyorsa yaptırmazsın. Zorunlu bir test değil. İstemezsen doktorun da zorlamayacaktır.

2 liyi yaptırıp diğerlerini yaptırmıycam olumsuz bir şey söylese de, aldıracak değilim ya yavrumu

Gözünaydın canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah oğluşuna da sana da :)

2 liyi yaptırıp diğerlerini yaptırmıycam olumsuz bir şey söylese de, aldıracak değilim ya yavrumu
Bana doktorum pzt anlattı zaten çok kesin sonuçlar vermiyor. Risk çıksa bile bu çok önemli değil dedi. Risk çıktığında yapılan %95 kesin sonuç veren kan testi varmış. Gerek görülürse onla da bakılır dedi. Ablanda hangi teste göre down demişlerdi canım?

Cok isteyince olmaması bendede var kız cocuklarına cok ımrendım o yuzden erkek doguyor ıcıme hayırlısı hepimize

Bende bu testlere pek sıcak bakmıyorum. İlk hamileliğimde hiçbiri yapılmadı. Bunda ikili testi doktorum özellikle önemli dedi istedi ama kesin net bie sonuç değil dedi. Şahsen benim için de çok önemli değil. Öyle ya da böyle bebeğimden vazgeçmem. Sonuçta sonradan da insanlara bir şeyler olabiliyor. Öyle düşündüğümden 2li testten sonrasını yaptırmayı istemiyorum

2li dede dedi 3 lü dede dedi. bi arkadaşımın ablasına da demişler yengemede dediler. inan üçü de sağlıklı

aynen kafamızı kurcalamaktan başka bir katkısı yok

benim doktorumda aynısını söyledi.ikili testte hiç bişey çıkmayıp down sendromlu olabilen çocuklar varmış.yani hiçbirşey kesin değil.arkadaşıma hem down sendrom hem cüce olacak dedi 3 ayrı doktor.ve şuan gayet sağlıklı bir kızı var.çok fazla takılmamak lazım arkadaşlar.kaderimizde ne varsa onu yaşarız.stres yapmak sadece bebeklerimize zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…