temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay ben nerdeyse üç hafta olacak görmedim kocaman olmuştur en son 8+5 de gördüm ne zaman dolacak bu 40 hafta ah yavrum bi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

AA bursadan mısın sende :) fiyat cok iyimiş hangi doktora gidiyosun cnm ben aksamları randevu veriyor dıye mutlu beye gidiyorum cokta memnunum tek tek anlatıyor :)
Evet canim bende Bursadayim :) Ben oktay altuna gidiyorum canım. Mutlu bey yeni geldi medicabile rentip taydı daha önce.

O zaman herkes o yazıdan almak istediğini alıyor sanırım ben öyle bişey seznedim.ve diğer arkadaşlarda eğer öyle bişey görmüş olsalardi sizin gibi tepki verirdı.

insanlar tepkilerini kibarca farklı sekilde göstermişler. dedigin gibi 40 turlu ınsan var herkes farklı algıya sahip.ve okadar yazdıgım yazıyada senden baska kimse sert tepki göstermedi yazıyı yazan arkadas bile. ben kötu birsekilde yazdıgımı dusunmuyorum ama birtek sert tepki senden geldi. lütfen artık uzatmaya gerek yok konuyu uzatma .

Ay ben nerdeyse üç hafta olacak görmedim kocaman olmuştur en son 8+5 de gördüm ne zaman dolacak bu 40 hafta ah yavrum bi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

sen bu sefer cinsiyetini de ogrenrsin arkadasım guzel haberlerle gel. ben 15 ocaktan sonra gidicem zaman gecmek bilmiyorda . bebeğimi görmek istiyorum ama inanırmısın cinsiyeti merak etmiyorum .ilkinde cok heyecanlıydm ilk cocuktu ya ısrarla doktora soruyordum.şimdi aklıma gelmio .sadece saglıklı dewam etsin diye dua ediyorum.

Allah yardım etmiş yol göstermiş. onceden insanlar su ciçegi ,kızamık gibi basit asıyla hallelocak önemsiz hastalıklardan olüyordu.tıp o kadar gelişti ki ölümden baska herseye care neredeyse.imkanları sonuna kadar kullanma taraftarıyım.

Kardeşim biz senin niyetini anladık. anlamayanı salla gitsin.burda kırk bin çeşit insan var herkese derdini anlatmaya kalksan oooooo boşver gitsin.herkes almak istediğini alır.

salla gitsin tarzında konusmassın benle sen once konusma uslubunu duzelt sonra ınsanlara akıl ver.

Hadi hayırlı olsun canım bana da başta sıvı görünüyor demişti başka bir dr ama sonra bişey çıkmadı içini rahat tut geçer inşallah

Inşallah öğrenirim canım bu arastirmadaki hocaya gideceğim tarih ozeldeki doktoruma 21 inde gidicem sanırım belki daha da geç giderim o zaman net öğrenirim benim ılk çocuk ikisini de istiyorum sağlıklı olsun tek duam bu arada bulantım baş dönmem devam ediyor ama artık daha az çıkarıyorum yavaştan geçecek gibi inşallah böyle diyorum sonra şiddetle geri geliyo nazar ediyorum ama umut işte geçsin keyfime bakayım istiyorum biraz da

Canım senin hamilelikten önce ülser gastrit falan gibi rahatsızlıkların var mıydı? Doktorum önceden mide rahatsızlığı olanlarda daha ağır geçebiliyor ve 14. Haftaya kadar sürebiliyor dedi. Benm ülserim vardı malesef inşallah 14 e kadar sürmez. Senin var mıydı merak ettim

Olmaz mi geçen sene endoskopi çekildim reflü de var midede bakteri de çıkmıştı zaten normalde çok kusarım mide problemi yaşadığım zaman bana da öyle dediler senin hamileliğin zor geçecek diye öyle de oldu gerçekten

eninde sonunda gecicek canım benimde gecti gibiydi bugun sabah mide bulantısıyla uyandım gun içinde de bir kere cıkardım .iştah yine kesildi sabah kahvaltısıyla duruyorum oda cıktı zaten.ya su sigarayı canım istemeye basladı yoksunluk yapıo bende gunde 1-2 içsem bişey olur mu acaba diyorum sonra kötu bişey olcak die tırsıyorum.cesaret edemedim acıkcası beni en iyi sen anlarsın tabi bi de aramızda içen arkadaslar varsa onlar anlar

Ay canım çok mu strese sokuyor ki seni buda tehlikeli aslında benim de bugünden beri bildiğin adet sancım var belim karnım bacaklarım çok kötü sürekli kontrol ediyorum leke bişey var mı diye hiç böyle olmamıştı

istemeden de olsa stres oluyor tabi ki dun arkadasa gittim sigara yaktı bir ufledi valla kokusu mis geldi

Kizlarr ben de bugun hastaneye gittim. Elhamdulillah bebek seklini almis minnosum :) kollarini oynatirken yakaladik kuzumu :)

Benim adet tarihim 25 ekim. Hesabima gore 10+1 orada ki kadin yanlis mi hesapladi anlamadim 11+1 yazdi.. bir de benim yumurtlama gec oldugu icin en basindan beri sat ile arasinda 1 hafta gibi bi aciklik vardi. Dr da 2 hafta dedi (baska bi doktora geldim ailemin yaninda oldugum icin)
Bebegin dogum tarihi sat a gore 1 agustos sizce kac haftaligim kizlar? Ben normal karsiliyorum aslinda ama yine de sizlerinde fikrini almak istedimm

Bu arada dr um 9+3 dedi.

Benim sat da 26 ekim 10+0 bugun oluyor doktor da oyle soyluyo sende 10+1 oluyorsun, senin hesap dogru doktorlarda bir entersanlik var :)

Merhaba..bugun doktor bebek canlanmis dedi igne ve progestan hap verdi..igneyi nerden yapiyorsunuz

Canim merhaba. Pihtilasma ignesi di mi? Ben göbekten yapiyorum ignelerimi. Allah yardimcin olsun..
Ilk zamanlar zorlanabilirsin ama inan cok alistim hergun kendim vuruyorum ignemi

Benim sat da 26 ekim 10+0 bugun oluyor doktor da oyle soyluyo sende 10+1 oluyorsun, senin hesap dogru doktorlarda bir entersanlik var :)

Aynen canim 10+1 hesabima gore. Kadin 11+1 yazinca dr da 2 hafta geriden dedi. 9+3 gorunuyormus suan.. benim ki gec dollenme oldu galiba en basindan beri 1 haftaya yalin gerideyiz. Saglikla alalim kucagimiza insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…