- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.741
Tamam o zaman canım. Çok sağolMaalesef ondan kaynaklı canım. Demir ilacı da yapıyor. Oğlumdan biliyorum. Dışkı rengini değiştiriyor. Korkmana gerek yok.
Ben sadece keseyi gördüm şuan çok merak ediyorum acaba Nasıl olmuşturKızlar ense ve burun kemiği kontrolünü doktor zaten rutin kontrolde ultrasonda bu haftalarda yapıyor risk görürse bunu söyler kan testi de isteyebilir yaptırmak tercih meselesi benim de 12 sinde randevum bakalım hayırlısı hakkımızda çok özledim bebisimi :)))
Kizlar aranizda decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mi ?
Ben de çukurambar koru da ümit hocaya gidiyorum ama hastaneden ayrıldı muayenehaneye geçti orda devam edeceğiz doğumu koru da yaptıracakmış ama aşırı yoğun Hüseyin bey Nasıl?Sincan koru dan Hüseyin pehlivan a gidiyorum.
Gece acil durumda da sincan likman hekime
Inşallah gelir bu haftalarda canım her anı çok heyecanlı günler geçmiyor sanki bi bakmışız kucağımızda Allah ın izniyleBen sadece keseyi gördüm şuan çok merak ediyorum acaba Nasıl olmuştur
Niye öyle yapıyorsun canım ?gyno sanol kullanıyorum ama kapsülü acıp içinden folikasiti cıkarıp içiyorum artık.
İlk gebeligimde doktorum 12.haftadan sonra öyle yaptirdi. Nöral tüp zaten 8.hafta sonunda doluyor ve folik asite gerek kalmıyor. Boşuna vitamin yüklemeyi gereksiz buluyorum. Zaten bol yeşillikle gerekli folikasiti alıyorum. Sadece demir içiyorum decavit vermişti doktor kullanıyorum. Gereksiz kilo ve vitamin yüklemesi yapıyor bi de bağırsak tembelliği de cabası. Ben besinlerden alıyorum vitaminlarimiNiye öyle yapıyorsun canım ?
İlk gebeligimde doktorum 12.haftadan sonra öyle yaptirdi. Nöral tüp zaten 8.hafta sonunda doluyor ve folik asite gerek kalmıyor. Boşuna vitamin yüklemeyi gereksiz buluyorum. Zaten bol yeşillikle gerekli folikasiti alıyorum. Sadece demir içiyorum decavit vermişti doktor kullanıyorum. Gereksiz kilo ve vitamin yüklemesi yapıyor bi de bağırsak tembelliği de cabası. Ben besinlerden alıyorum vitaminlarimi
İnşallah :)Inşallah gelir bu haftalarda canım her anı çok heyecanlı günler geçmiyor sanki bi bakmışız kucağımızda Allah ın izniyle
Sormaz mıyım sordum tabi bu haftada ultrasonda belli olmaz deyip kestirip attı. Sen ne olmasını isterdin dedi. İki oğlum olduğunu söyledim. Erkek çocuğu tutturmanın bilimsel tariflerini olduğunu söyleyip anlattı ama kız çocuğu denk getirmek mümkün değil Dedi hayırlısı olsun 2 hafta sonra kendi doktoruma gitsem belli olur mu acaba yoksa netleşmesi için 4 hafta beklemeli miyimsormadın mı göremedi mi?
Allah gönlüne göre versin canım :) bence doktorun bir tahminde bulunur iki hafta sonra. Erkek çocuk tutturmanın yolu neymiş çok merak ettim :) anlattı mı? :)Sormaz mıyım sordum tabi bu haftada ultrasonda belli olmaz deyip kestirip attı. Sen ne olmasını isterdin dedi. İki oğlum olduğunu söyledim. Erkek çocuğu tutturmanın bilimsel tariflerini olduğunu söyleyip anlattı ama kız çocuğu denk getirmek mümkün değil Dedi hayırlısı olsun 2 hafta sonra kendi doktoruma gitsem belli olur mu acaba yoksa netleşmesi için 4 hafta beklemeli miyim
Sormaz mıyım sordum tabi bu haftada ultrasonda belli olmaz deyip kestirip attı. Sen ne olmasını isterdin dedi. İki oğlum olduğunu söyledim. Erkek çocuğu tutturmanın bilimsel tariflerini olduğunu söyleyip anlattı ama kız çocuğu denk getirmek mümkün değil Dedi hayırlısı olsun 2 hafta sonra kendi doktoruma gitsem belli olur mu acaba yoksa netleşmesi için 4 hafta beklemeli miyim
Allah gönlüne göre versin canım :) bence doktorun bir tahminde bulunur iki hafta sonra. Erkek çocuk tutturmanın yolu neymiş çok merak ettim :) anlattı mı? :)
Yaaa öyle mi diyorsunuz bak şimdi daha çok merak ettim evet devlet hastanesine gittim. Erkek çocuğu yumurtlama günlerine göre ilişkiye girersen belirli bir kaç günde ve diğer günlerde korunursan olur Dedi Y kromozomları daha hızlı ama çabuk ölüyorlarya o yüzden açıkçası çokta ilgilenmedim böyle de dediniz ya 2 hafta ancak beklerim nub teorisini sordum tamamen hurafe şehir efsanesi gibi bişey bildiğin saçmalık dedi. Nuba göre kıza benzettiler diyemedim bende :)Tatlim sen devlete gittiysen soylemiyorlar. Yada doktor gördü erkek olduğunu solemedi yoksa neden kız çocuğu tuttutmak zor desin. Walla tanıdıklarım erkeği tutturamiyor hep kiz çocuk. Bence sana erkek olduğunu ima etmis.sonucu alınca mutlaka haber ver bana doğru tahmin mı ettim merak ederim
Anladim canımİlk gebeligimde doktorum 12.haftadan sonra öyle yaptirdi. Nöral tüp zaten 8.hafta sonunda doluyor ve folik asite gerek kalmıyor. Boşuna vitamin yüklemeyi gereksiz buluyorum. Zaten bol yeşillikle gerekli folikasiti alıyorum. Sadece demir içiyorum decavit vermişti doktor kullanıyorum. Gereksiz kilo ve vitamin yüklemesi yapıyor bi de bağırsak tembelliği de cabası. Ben besinlerden alıyorum vitaminlarimi
Folikasiti ben 1 yıl kullandım ya sorun mu ki şimdi bu. Doktoruma sorayim bir dahaki muayene dehttp://www.saglikk.com/gebelikte-asiri-vitamin-cocukta-otizm-riskini-arttiriyor.html
Kizlar okumanızı öneririm. ..
Yaaa öyle mi diyorsunuz bak şimdi daha çok merak ettim evet devlet hastanesine gittim. Erkek çocuğu yumurtlama günlerine göre ilişkiye girersen belirli bir kaç günde ve diğer günlerde korunursan olur Dedi Y kromozomları daha hızlı ama çabuk ölüyorlarya o yüzden açıkçası çokta ilgilenmedim böyle de dediniz ya 2 hafta ancak beklerim nub teorisini sordum tamamen hurafe şehir efsanesi gibi bişey bildiğin saçmalık dedi. Nuba göre kıza benzettiler diyemedim bende :)
Folikasiti ben 1 yıl kullandım ya sorun mu ki şimdi bu. Doktoruma sorayim bir dahaki muayene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?