temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben sadece keseyi gördüm şuan çok merak ediyorum acaba Nasıl olmuştur

Sincan koru dan Hüseyin pehlivan a gidiyorum.
Gece acil durumda da sincan likman hekime
Ben de çukurambar koru da ümit hocaya gidiyorum ama hastaneden ayrıldı muayenehaneye geçti orda devam edeceğiz doğumu koru da yaptıracakmış ama aşırı yoğun Hüseyin bey Nasıl?

Bir de dr folikasitten sonra multivitamin verdi ben kullanmak istemiyorum tüm değerlerim zaten iyi çıktı çok şükür gerek yok diye düşünüyorum ama eşim çok ısrar ediyor içmem için vitamin kullanan var mı aranızda hanımlar?

Niye öyle yapıyorsun canım ?
İlk gebeligimde doktorum 12.haftadan sonra öyle yaptirdi. Nöral tüp zaten 8.hafta sonunda doluyor ve folik asite gerek kalmıyor. Boşuna vitamin yüklemeyi gereksiz buluyorum. Zaten bol yeşillikle gerekli folikasiti alıyorum. Sadece demir içiyorum decavit vermişti doktor kullanıyorum. Gereksiz kilo ve vitamin yüklemesi yapıyor bi de bağırsak tembelliği de cabası. Ben besinlerden alıyorum vitaminlarimi

Decaviti kullanmıyorum yazacaktım canım

sormadın mı göremedi mi?
Sormaz mıyım sordum tabi bu haftada ultrasonda belli olmaz deyip kestirip attı. Sen ne olmasını isterdin dedi. İki oğlum olduğunu söyledim. Erkek çocuğu tutturmanın bilimsel tariflerini olduğunu söyleyip anlattı ama kız çocuğu denk getirmek mümkün değil Dedi hayırlısı olsun 2 hafta sonra kendi doktoruma gitsem belli olur mu acaba yoksa netleşmesi için 4 hafta beklemeli miyim

Allah gönlüne göre versin canım :) bence doktorun bir tahminde bulunur iki hafta sonra. Erkek çocuk tutturmanın yolu neymiş çok merak ettim :) anlattı mı? :)

Tatlim sen devlete gittiysen soylemiyorlar. Yada doktor gördü erkek olduğunu solemedi yoksa neden kız çocuğu tuttutmak zor desin. Walla tanıdıklarım erkeği tutturamiyor hep kiz çocuk. Bence sana erkek olduğunu ima etmis.sonucu alınca mutlaka haber ver bana doğru tahmin mı ettim merak ederim

Allah gönlüne göre versin canım :) bence doktorun bir tahminde bulunur iki hafta sonra. Erkek çocuk tutturmanın yolu neymiş çok merak ettim :) anlattı mı? :)

Yumurtlama gunu ilişkin olursa erkek oluyor tabi ondan once rahimde bekleyen sperm olmamasi lazim .eğer 2 gün önceden iliskin olduysa bir daha olmazsa büyük ihtimal kiz oluyor.ďisi sperm 72 saate kadar yaşıyor erkek sperm 24 saat kısa yaşar ondan dolayı söylemiş doktor .dişi sperm yavaş hareket eder erkek sperm hızli hareket eder.

Yaaa öyle mi diyorsunuz bak şimdi daha çok merak ettim evet devlet hastanesine gittim. Erkek çocuğu yumurtlama günlerine göre ilişkiye girersen belirli bir kaç günde ve diğer günlerde korunursan olur Dedi Y kromozomları daha hızlı ama çabuk ölüyorlarya o yüzden açıkçası çokta ilgilenmedim böyle de dediniz ya 2 hafta ancak beklerim nub teorisini sordum tamamen hurafe şehir efsanesi gibi bişey bildiğin saçmalık dedi. Nuba göre kıza benzettiler diyemedim bende :)

Anladim canım

Bence kendi doktoruna git haftaya çok merak ediyorsan canım. Özelde söylüyorlar. Devlette 16.haftada falan diyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…