temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah razi olsun canim benim.. evet cok zor Rabbim kimseye yasatmasin saglikla bebislerimize kavusalim insallah. Hersey bizim icin insallah guzel seylerle karsilasiriz hepimizzz

B bibikatun size cvp vermeyişim sizi haklı gördüğümden ve azarlama tarzındaki ilk mesajınızı görmezden geldiğimden değildir. Sadece konuyu gereksiz uzatmak istemeyip buradaki tatlı telaşımızı tatsızlaştırmak istemeyişimdendir. Ama benim beyan ettiğim fikir üzerinden bana yorum bildiren arkadaşlara karşı, konu hakkındaki ilk yormunuzla birlikte tüm karşı cevaplarınızda bi tersleme hali ve agresif konuşma biçimi görüyorum.

Belkide niyetiniz amacınız gerçekten bu değildir ama cümlelerinizi emir kipleriyle bitirmeniz direk terslermişcesine konuştuğunuz izlenimini veriyor. Bu gibi ortamlarda yazışarak anlaşmak çok zordur. Mimik ve hareketler olmadığından yanlış anlaşılmak çok kolaydır. Heleki birde düz sert ve net kelimelerle yanlış anlaşılmak dahada kolaydır. Bence birbirimizi hiç kırmayalım. Belkide tanısak çok seveceğimiz insanlara karşı olur olmaz cümleler kurmayalım. Konuyu kapatalım gitsin. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

iyi bir doktor normal dogum dusunuosan arkadasım memnun kaldı. ben ilkinde sezeryan oldugundan bu seklde devam eder diye dusunuyorum. rahim yırtılabiliyormus o rıskı alamam sanırım
biliyorum doktorun iyi olusundan hic suphem yok ablamda dogumunu numan beyde yapmisti cok memnun kalmisti oda, hayirlisi olsun bakalim bizler icin artik

kızlar facete buldum ben kova burcuyum sizlerinki neler

Eklentiler

• burcl.webp
    24 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar aranizda decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mi ?

Ben decavit kullanıyorun 3 gündür canım. Demir olarak bana maltofer Fol verdi. Hem demir hem folik. Ama onu kullanmadım henüz. Hayatımda ilk defa demir ilacı verildi bana. Kan değerlerim normal. Korkuyorum kullanmaya. Kullanacaksın dedi ama bilemedim. Yarın başlarım aksi durumda derhal bırakırım zaten

Bende dün başladım kullanmaya az önce büyük tuvaletimi yaptım. Afedersiniz ama yeşil di rengi. Bu hapların bu etkisi mi acaba? Korktum da

Maalesef ondan kaynaklı canım. Demir ilacı da yapıyor. Oğlumdan biliyorum. Dışkı rengini değiştiriyor. Korkmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…