- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.721
evet dderedeyim
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah bu kez bebeğini sağlıkla kucağına alırsın her şerde bir hayır vardır yaşadığın şey kolay değil ama hemen farkedilmiş en azından. Hep birlikte güzel haberler alırız umarım
Bende bugün ikili testi yaptırdım ama cinsiyeti söylemedi
Ben de derincedeyim Ama golcuk ailekonakta yapicam dogumu kismetse sen nereye kime gidiyorsun?
Ben de numan beye gidiyorum :)gölcük aile konak numan beye gidiyorum .dogumu cok iyi cok hastası var
Canim merhaba. Pihtilasma ignesi di mi? Ben göbekten yapiyorum ignelerimi. Allah yardimcin olsun..
Ilk zamanlar zorlanabilirsin ama inan cok alistim hergun kendim vuruyorum ignemi
Evet pihtilasma ignesi..acimiyor mu gobektenCanim merhaba. Pihtilasma ignesi di mi? Ben göbekten yapiyorum ignelerimi. Allah yardimcin olsun..
Ilk zamanlar zorlanabilirsin ama inan cok alistim hergun kendim vuruyorum ignemi
Ben de numan beye gidiyorum :)
biliyorum doktorun iyi olusundan hic suphem yok ablamda dogumunu numan beyde yapmisti cok memnun kalmisti oda, hayirlisi olsun bakalim bizler icin artikiyi bir doktor normal dogum dusunuosan arkadasım memnun kaldı. ben ilkinde sezeryan oldugundan bu seklde devam eder diye dusunuyorum. rahim yırtılabiliyormus o rıskı alamam sanırım
biliyorum doktorun iyi olusundan hic suphem yok ablamda dogumunu numan beyde yapmisti cok memnun kalmisti oda, hayirlisi olsun bakalim bizler icin artik
Sincan koru dan Hüseyin pehlivan a gidiyorum.Hanımlar Ankara da olan yok mu aranızda? Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Kizlar aranizda decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mi ?
Evet pihtilasma ignesi..acimiyor mu gobekten
Ben decavit kullanıyorun 3 gündür canım. Demir olarak bana maltofer Fol verdi. Hem demir hem folik. Ama onu kullanmadım henüz. Hayatımda ilk defa demir ilacı verildi bana. Kan değerlerim normal. Korkuyorum kullanmaya. Kullanacaksın dedi ama bilemedim. Yarın başlarım aksi durumda derhal bırakırım QUOTE]
Bende dün başladım kullanmaya az önce büyük tuvaletimi yaptım. Afedersiniz ama yeşil di rengi. Bu hapların bu etkisi mi acaba? Korktum da
Bende dün başladım kullanmaya az önce büyük tuvaletimi yaptım. Afedersiniz ama yeşil di rengi. Bu hapların bu etkisi mi acaba? Korktum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?