- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.761
Tamam canım.bi an korktum vallaYok canım sen gebelik öncesi kullanmışsin.gebelige hazırlık değerlere bakılıyor zaten .korkma yani
Midem bulanıyor başım sanki damarlarım patlayacakmış gibi ağrıyor parol minoset hiç fayda etmiyor erkekse de kızsa da çıkınca çekeceği var elimden dua edin lütfen başımın Ağrı'sı biraz azalsın da bu gece bari uyuyayımBence kendi doktoruna git haftaya çok merak ediyorsan canım. Özelde söylüyorlar. Devlette 16.haftada falan diyorlarmis
Midem bulanıyor başım sanki damarlarım patlayacakmış gibi ağrıyor parol minoset hiç fayda etmiyor erkekse de kızsa da çıkınca çekeceği var elimden dua edin lütfen başımın Ağrı'sı biraz azalsın da bu gece bari uyuyayım
Yaaa öyle mi diyorsunuz bak şimdi daha çok merak ettim evet devlet hastanesine gittim. Erkek çocuğu yumurtlama günlerine göre ilişkiye girersen belirli bir kaç günde ve diğer günlerde korunursan olur Dedi Y kromozomları daha hızlı ama çabuk ölüyorlarya o yüzden açıkçası çokta ilgilenmedim böyle de dediniz ya 2 hafta ancak beklerim nub teorisini sordum tamamen hurafe şehir efsanesi gibi bişey bildiğin saçmalık dedi. Nuba göre kıza benzettiler diyemedim bende :)
Hüseyin beyde yoğun ama asıl endişelendiren kadın doğumun acilin olmaması. Birde benim ilk bebeğim sezaryen ama bunda normal doğumu istiyorum. Hüseyin beyde deneriz dedi.Ben de çukurambar koru da ümit hocaya gidiyorum ama hastaneden ayrıldı muayenehaneye geçti orda devam edeceğiz doğumu koru da yaptıracakmış ama aşırı yoğun Hüseyin bey Nasıl?
hemen hemen aynı dönemiz cnm ve söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum. Bi gün çok iyiysem bigün dipteyim :/ huzursuzluk falan da ekleniyor. Farkettiğim şey muhtemelen hazım problemi yaşıyorum bu da uyurken falan sıkıntı veriyor. ayrıca o batmalar da oluyor cumartesi randevum var görelim bakalım bebişi :)Kizlar gece uyumadan önce kasığımın sağ tarafına ince ince iğne batması bıçak saplanması gibi bisi oldu.(bebek sağ da) 5 6 defa olmustur. Uyudum bi sekilde gece kalktım bi ara o zaman da yine aynı yerde aynı şeyi yaşadım. Yasayan var mi acaba bu tarz bisi. Gebeligim de 9+4
Bir de kizlar uyumakta zorlaniyorm yaa. Yüz üstü yatılmıyo zaten. Sırt üstü yatınca nefesim kesiliyo. Saga sola dönünce de tam nefes alamiyorum sanki. bacagimi kaldiriyorum göbeğim yatağa degiyo aciyo falan :)))))))) kalbim skisir gibi oluyo. Bu gece 4ten beri uyuyamadm. Ne yapicam ben boyle yaaaa :/
Ben bu cumartesi rutin kontrole gidicem canim, birdaha da 3 hafta sonra falan giderim herhalde :) İkili test yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden es gecerim o zamaniamin canım seni ne zaman cagırdı 2li test için beni 15-20 arası cagırdı belki denk geliriz belli mi olur
Vallahi ben hala yuz ustu gayet rahat yatiyorum :) Hatta uykuya oyle daliyorum, o batmalar arada bana da oluyor kasik degil de daha cok bobrek agrisi gibi oluyor bende 5 dk ya falan geciyor, sakinligi her durumda korumak lazim :)Kizlar gece uyumadan önce kasığımın sağ tarafına ince ince iğne batması bıçak saplanması gibi bisi oldu.(bebek sağ da) 5 6 defa olmustur. Uyudum bi sekilde gece kalktım bi ara o zaman da yine aynı yerde aynı şeyi yaşadım. Yasayan var mi acaba bu tarz bisi. Gebeligim de 9+4
Bir de kizlar uyumakta zorlaniyorm yaa. Yüz üstü yatılmıyo zaten. Sırt üstü yatınca nefesim kesiliyo. Saga sola dönünce de tam nefes alamiyorum sanki. bacagimi kaldiriyorum göbeğim yatağa degiyo aciyo falan :)))))))) kalbim skisir gibi oluyo. Bu gece 4ten beri uyuyamadm. Ne yapicam ben boyle yaaaa :/
hemen hemen aynı dönemiz cnm ve söylediğin şeyleri ben de yaşıyorum. Bi gün çok iyiysem bigün dipteyim :/ huzursuzluk falan da ekleniyor. Farkettiğim şey muhtemelen hazım problemi yaşıyorum bu da uyurken falan sıkıntı veriyor. ayrıca o batmalar da oluyor cumartesi randevum var görelim bakalım bebişi :)
Vallahi ben hala yuz ustu gayet rahat yatiyorum :) Hatta uykuya oyle daliyorum, o batmalar arada bana da oluyor kasik degil de daha cok bobrek agrisi gibi oluyor bende 5 dk ya falan geciyor, sakinligi her durumda korumak lazim :)
Canım bol su iç kullandığın tuvaletin temiz olmasına dikkat et iç çamaşırını sık değiştir kendini sıcak tut özellikle ayaklarını idrar yolu iltihabı için başka ne iyi gelir bilemiyorum aşırıya kaçmamak üzere antiseptik bitki çaylarını deneyebilirsin geçmiş olsun popolarını da ısıralım memişlerini de eşşek sıpalarının
Buradaki arkadaşlara sordum tüm yorumlar kızdıCanım nuba göre nerde baktirdin
arkadaşlar bende baş ağrısı başladı 2 gündür var mı benim gibisi?
Kizlar 3 gundur cok oksuyorum yave hamileyim birsey olur mu acaba korkuyorum ?
Ben bu cumartesi rutin kontrole gidicem canim, birdaha da 3 hafta sonra falan giderim herhalde :) İkili test yaptirmayi dusunmuyorum o yuzden es gecerim o zamani
Buradaki arkadaşlara sordum tüm yorumlar kızdı
Günümüz aynı. Bana da kalp atışı icin 13 ocakta gel dedi. Kese boyutu 9ml di ama birşey demedi haftasiyla ilgili sağolsun. Belki fikir verir diye söyledimSelam kizlar bugun ilk muaneme gittim sat a gore 6+1 haftalikti ama ultrasonda 5 haftalik kese gorundu sadece dr olabilir dedi.Daha once kurtaj yasadigim icinde oksapar karindan igne verdi vurcakmisim kendim.Bide progestan hap verdi.Bu ilaclardan igneden kullanan var mi?Ve benim gibi son adet tarihine uymayip 1 hafta geride olan var mi?15 gun sonraya gun verdi kalp atisi icin.
Benim de gobegimin altına ve rahimime ıhl batması oluyordu canım. Pztesi doktora gidince sordum normal olabilir dedi. Şiddetli adet agrin yoksa sorun yok dediKizlar gece uyumadan önce kasığımın sağ tarafına ince ince iğne batması bıçak saplanması gibi bisi oldu.(bebek sağ da) 5 6 defa olmustur. Uyudum bi sekilde gece kalktım bi ara o zaman da yine aynı yerde aynı şeyi yaşadım. Yasayan var mi acaba bu tarz bisi. Gebeligim de 9+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?