temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim de keseyi ilk gördüğümde adet tarihime göre 1 hafta gerideydi. Şu an adet tarihimden 3 gun önde canım. Olabiliyor yani geri yada ileri. Canını sıkma

canım nefes daralması daha erken degil mi ? acaba gaz mı var sende asırı gaz nefes almanı zorlaştırıyor ya da psikolojik bile olabilir. bence doktordan destek almalısın. soru işaretlerinden de kurtulmus olursun canım .gecmiş olsun tekrardan

evet progestan kullandım 8.haftada bıraktım yanlız hap olarak degil fitil olarak kullanmayı tercih ettim. iğne de oluyorum ilk gebeliğimde de oldum 9 ay şimdide oluyrum kendim göbekten yapıyorım .

Ay çok iyi oldu öğrendiğim bende acil olunca 12. Caddeye gidiyorum. Artık lokman A giderim
Ben hiç 12. Caddeye gitmedim hep çok kalabalık oluyor, kapidan dönüyoruz.

Kızım lokman hekimde doğmuştu nasip bakalım bu sefer ne olacak.

Eryaman dayım
Sen hangi doktora gidiyordun?

Acil kalabalık olmuyo gece benim kuzenim 12. Cad çalıştığı için o sıramı alıyo hemen giriyorum. 2 hastane birden götürüyorum ben muayeneleri

Ben hiç 12. Caddeye gitmedim hep çok kalabalık oluyor, kapidan dönüyoruz.

Kızım lokman hekimde doğmuştu nasip bakalım bu sefer ne olacak.

Eryaman dayım
Sen hangi doktora gidiyordun?
Lokman hekimden memnun kaldınız mi sincandakine gidiyorum bende. Hangi hekim acaba.çok merak ediyorum şartlarını imkanlarını. Normal doğum mu yaptın. Dr un mu yaptırdı. Dr kendim giriyorum dedi ama inanmadım. Çünkü o an iki kişiyi nöbetçi dr a yönlendirmişti

evet progestan kullandım 8.haftada bıraktım yanlız hap olarak degil fitil olarak kullanmayı tercih ettim. iğne de oluyorum ilk gebeliğimde de oldum 9 ay şimdide oluyrum kendim göbekten yapıyorım .
Progestan alttan alinam ilaci farkli mi yoksa hepsi ayni mi?Birde karindan vururken cok acitiyor mu iljkez vurulcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…