- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.781
Benim de keseyi ilk gördüğümde adet tarihime göre 1 hafta gerideydi. Şu an adet tarihimden 3 gun önde canım. Olabiliyor yani geri yada ileri. Canını sıkmaSelam kizlar bugun ilk muaneme gittim sat a gore 6+1 haftalikti ama ultrasonda 5 haftalik kese gorundu sadece dr olabilir dedi.Daha once kurtaj yasadigim icinde oksapar karindan igne verdi vurcakmisim kendim.Bide progestan hap verdi.Bu ilaclardan igneden kullanan var mi?Ve benim gibi son adet tarihine uymayip 1 hafta geride olan var mi?15 gun sonraya gun verdi kalp atisi icin.
Sagolasin canim benimdr kese 12mm yaziyor.Sizinde mi uymuyor adet tarhnzle ultrason?Günümüz aynı. Bana da kalp atışı icin 13 ocakta gel dedi. Kese boyutu 9ml di ama birşey demedi haftasiyla ilgili sağolsun. Belki fikir verir diye söyledim
Gece Sincan lokman hekim de kadın doğum oluyomu canımSincan koru dan Hüseyin pehlivan a gidiyorum.
Gece acil durumda da sincan likman hekime
Allah razi olsun canim insallah hersey guzel ilerler.Nebilim pek belirtimde yok o yzden korktum.Gogsm bile sismedi dahaBenim de keseyi ilk gördüğümde adet tarihime göre 1 hafta gerideydi. Şu an adet tarihimden 3 gun önde canım. Olabiliyor yani geri yada ileri. Canını sıkma
Dr bir açıklama yapmadı ama normal boyutta dedi. Başka şey demedi. Bence içini ferah tutu.zamanla bu gel isimler haftalar değişiyor. Rayına oturuyorSagolasin canim benimdr kese 12mm yaziyor.Sizinde mi uymuyor adet tarhnzle ultrason?
İnsallah canim yeterki gelissin buyusun goreyim bende bebegimiDr bir açıklama yapmadı ama normal boyutta dedi. Başka şey demedi. Bence içini ferah tutu.zamanla bu gel isimler haftalar değişiyor. Rayına oturuyor
Evet canim orda 24 saat kadin doğum var.Gece Sincan lokman hekim de kadın doğum oluyomu canım
Ay çok iyi oldu öğrendiğim bende acil olunca 12. Caddeye gidiyorum. Artık lokman A giderimEvet canim orda 24 saat kadin doğum var.
Kizlar gece uyumadan önce kasığımın sağ tarafına ince ince iğne batması bıçak saplanması gibi bisi oldu.(bebek sağ da) 5 6 defa olmustur. Uyudum bi sekilde gece kalktım bi ara o zaman da yine aynı yerde aynı şeyi yaşadım. Yasayan var mi acaba bu tarz bisi. Gebeligim de 9+4
Bir de kizlar uyumakta zorlaniyorm yaa. Yüz üstü yatılmıyo zaten. Sırt üstü yatınca nefesim kesiliyo. Saga sola dönünce de tam nefes alamiyorum sanki. bacagimi kaldiriyorum göbeğim yatağa degiyo aciyo falan :)))))))) kalbim skisir gibi oluyo. Bu gece 4ten beri uyuyamadm. Ne yapicam ben boyle yaaaa :/
Bu arada sen nerde oturuyorsun. Sincan lokman hekim e gidiyom deyince demekki buralardasın demiEvet canim orda 24 saat kadin doğum var.
Selam kizlar bugun ilk muaneme gittim sat a gore 6+1 haftalikti ama ultrasonda 5 haftalik kese gorundu sadece dr olabilir dedi.Daha once kurtaj yasadigim icinde oksapar karindan igne verdi vurcakmisim kendim.Bide progestan hap verdi.Bu ilaclardan igneden kullanan var mi?Ve benim gibi son adet tarihine uymayip 1 hafta geride olan var mi?15 gun sonraya gun verdi kalp atisi icin.
Ben hiç 12. Caddeye gitmedim hep çok kalabalık oluyor, kapidan dönüyoruz.Ay çok iyi oldu öğrendiğim bende acil olunca 12. Caddeye gidiyorum. Artık lokman A giderim
Bende eryamandayım şueda ya gidiyorum lokmandaBen hiç 12. Caddeye gitmedim hep çok kalabalık oluyor, kapidan dönüyoruz.
Kızım lokman hekimde doğmuştu nasip bakalım bu sefer ne olacak.
Eryaman dayım
Sen hangi doktora gidiyordun?
Lokman hekimde kime gidiyorsunuz. Bende yeni aysun hanıma başladım.Gece Sincan lokman hekim de kadın doğum oluyomu canım
Şueda hanıma memnunum çok ilgili olmasada fena degilL
Lokman hekimde kime gidiyorsunuz. Bende yeni aysun hanıma başladım.
Lokman hekimden memnun kaldınız mi sincandakine gidiyorum bende. Hangi hekim acaba.çok merak ediyorum şartlarını imkanlarını. Normal doğum mu yaptın. Dr un mu yaptırdı. Dr kendim giriyorum dedi ama inanmadım. Çünkü o an iki kişiyi nöbetçi dr a yönlendirmiştiBen hiç 12. Caddeye gitmedim hep çok kalabalık oluyor, kapidan dönüyoruz.
Kızım lokman hekimde doğmuştu nasip bakalım bu sefer ne olacak.
Eryaman dayım
Sen hangi doktora gidiyordun?
Bahar hanima gitmiştim gebelik başlangıcında o da çok tatlıydı. Normal doğum yanlısı ben ona da devam edebilirim belli değil daha.Bende eryamandayım şueda ya gidiyorum lokmanda
Progestan alttan alinam ilaci farkli mi yoksa hepsi ayni mi?Birde karindan vururken cok acitiyor mu iljkez vurulcam benevet progestan kullandım 8.haftada bıraktım yanlız hap olarak degil fitil olarak kullanmayı tercih ettim. iğne de oluyorum ilk gebeliğimde de oldum 9 ay şimdide oluyrum kendim göbekten yapıyorım .
Aysun hanımı çok ovuyorlarmis ama ben pek bi ilgi göremedim acikcasiŞueda hanıma memnunum çok ilgili olmasada fena degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?