- 21 Kasım 2016
- 43
- 50
- 18
- 41
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.801
O zaman riskli bir durumum vardi.(plesenta previa) normal doğumLokman hekimden memnun kaldınız mi sincandakine gidiyorum bende. Hangi hekim acaba.çok merak ediyorum şartlarını imkanlarını. Normal doğum mu yaptın. Dr un mu yaptırdı. Dr kendim giriyorum dedi ama inanmadım. Çünkü o an iki kişiyi nöbetçi dr a yönlendirmişti
Progestan alttan alinam ilaci farkli mi yoksa hepsi ayni mi?Birde karindan vururken cok acitiyor mu iljkez vurulcam ben
Bende çok beklenti içinde değilim ama herşeyi açık açık sormadan anlatıyor mu rahatlatıyor mu o konularda soru işaretlerin var.tabiki mahremiyet de onemliO zaman riskli bir durumum vardi.(plesenta previa) normal doğum
imkansızdı aylin totan la zor bir sezeryan yaşadık ama sonucu iyi oldu.
Ben ilgiden memnundum ama açıkçası benim pek beklentim de yok. Fazla beklemeyim yeter bana.
Anlatma konusunda sıkıntı yok. Ben daha önce mantar şikayeti ile gittim abartısız 10 dakika evde yapmam gerekenleri anlattı. Mahremiyetten kastın ne?Bende çok beklenti içinde değilim ama herşeyi açık açık sormadan anlatıyor mu rahatlatıyor mu o konularda soru işaretlerin var.tabiki mahremiyet de onemli
Doğuma erkek girmemesi canmAnlatma konusunda sıkıntı yok. Ben daha önce mantar şikayeti ile gittim abartısız 10 dakika evde yapmam gerekenleri anlattı. Mahremiyetten kastın ne?
İkili test yaptırcakmısınızDoğuma erkek girmemesi canm
Ben ilkinde yaptırmadım. İkili üçlü yaptırmadan 20. -25. Hafta ayrintiliya girmeyi düşünüyorum.tabi dr unuza danisinİkili test yaptırcakmısınız
Bende yaptırmak istemiyorum sadece burun kemiği ve ense kalınlığı nı öğrensem yeter önemli olan bunlar sanırım yaşımdan dolayı sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum 35 den sonra çıkıyo diyolar stres yapmak istemiyorumBen ilkinde yaptırmadım. İkili üçlü yaptırmadan 20. -25. Hafta ayrintiliya girmeyi düşünüyorum.tabi dr unuza danisin
canim merak etme benim sat'a gore nerdeyse 2 hafta geriden geliyordu gec dollenme olmus, ben 4,5 haftalik civari keseyi gormustuk 5,5 haftalikken yolk sac 6+2 de de kalp atislarini duyduk cok sukur. insallah sende bir sonraki muaynende duyarsin miniginin kalp atislarini, huzurlu ol en onemlisi oSelam kizlar bugun ilk muaneme gittim sat a gore 6+1 haftalikti ama ultrasonda 5 haftalik kese gorundu sadece dr olabilir dedi.Daha once kurtaj yasadigim icinde oksapar karindan igne verdi vurcakmisim kendim.Bide progestan hap verdi.Bu ilaclardan igneden kullanan var mi?Ve benim gibi son adet tarihine uymayip 1 hafta geride olan var mi?15 gun sonraya gun verdi kalp atisi icin.
Sagol canimAyyy çok.kotuu o ya hamileligimin basinda bende fenadim çok.. elma sirkeli su ic.. birde turbun icini oy oydugun yere bal koy bol bol cay bardagi yada su bargasinin ustune koy ince ince suzilsun o bi gece.. sabah ac karnina ic.. oksuruk filn kalmiyor.. ki ben kronik bronsitim.. cok korkmustim..
Doktor erkek olmasa bile ameliyat ekibinde erkek vardı diye hatırlıyorum. Ama özellikle böyle bir talebimde olmamıştı benim. Gidip konuşmak lazim.Doğuma erkek girmemesi canm
Talepte bulununca oluyormuş sadece bayan ekip dendi. Bakalım ınş öyle olurDoktor erkek olmasa bile ameliyat ekibinde erkek vardı diye hatırlıyorum. Ama özellikle böyle bir talebimde olmamıştı benim. Gidip konuşmak lazim.
Ilk başlarda bende yaşadım canim aniden sıtma tutuyordu ateş gibiydim göğüslerim sizliyordu filan zamanla gecti amaMerhaba güzel hamişler
Ben de Ağustos annesiyim hayırlısıyla...
Gece titreme ve sıcak basması yaşayan var mı aranızda ya da bu konuda bilgisi olan
Dün gecem böyle geçti anlamadim biraz da korktum açıkçası ..
Ilk başlarda bende yaşadım canim aniden sıtma tutuyordu ateş gibiydim göğüslerim sizliyordu filan zamanla gecti ama
Ay çok heyecanlı :) inş cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla :) batmaya birşey söyledi mi doktorunEvet canim kesinlikle hazim problemi var :) :) ben daha dun gittim hastaneye ama bebegin oldugu yerde batmalar olunca tuhaf hissettim. Elden bisi gelmez gerci bol dua ile kavusucaz insallah minnoslara.. minnoşun artik tam bi bebek gorunumunde :) elini ayagini rahatca goreceksin ins:)
Ben kızında sadece burun kemiği ve ense kalinligina baktirmistim. Daha doğrusu dr kendi baktı söyledi. İyiydi çok şükür. Bazen. İkili üçlü test sonuçlar i gereksiz stres yaptiryor.Bende yaptırmak istemiyorum sadece burun kemiği ve ense kalınlığı nı öğrensem yeter önemli olan bunlar sanırım yaşımdan dolayı sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum 35 den sonra çıkıyo diyolar stres yapmak istemiyorum
Titreme değil ama sıcak basması oluyorMerhaba güzel hamişler
Ben de Ağustos annesiyim hayırlısıyla...
Gece titreme ve sıcak basması yaşayan var mı aranızda ya da bu konuda bilgisi olan
Dün gecem böyle geçti anlamadim biraz da korktum açıkçası ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?