temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

O zaman riskli bir durumum vardi.(plesenta previa) normal doğum
imkansızdı aylin totan la zor bir sezeryan yaşadık ama sonucu iyi oldu.

Ben ilgiden memnundum ama açıkçası benim pek beklentim de yok. Fazla beklemeyim yeter bana.

Progestan alttan alinam ilaci farkli mi yoksa hepsi ayni mi?Birde karindan vururken cok acitiyor mu iljkez vurulcam ben

yok aynı progestan degil mi hapın adı? hapı yuttugunda mide bulantısı bas dönmesi kusma daha cok oluyor. gece yatarken iyice ittirmen lazım ileri dogru. iğneyi basta saglık kurumuna yaptır nasıl yapıldıgına bak zaten basit yapması, ben cok tırsarım ben yaptıysam iğne herkes yapar

Bende çok beklenti içinde değilim ama herşeyi açık açık sormadan anlatıyor mu rahatlatıyor mu o konularda soru işaretlerin var.tabiki mahremiyet de onemli

Bende çok beklenti içinde değilim ama herşeyi açık açık sormadan anlatıyor mu rahatlatıyor mu o konularda soru işaretlerin var.tabiki mahremiyet de onemli
Anlatma konusunda sıkıntı yok. Ben daha önce mantar şikayeti ile gittim abartısız 10 dakika evde yapmam gerekenleri anlattı. Mahremiyetten kastın ne?

Öyle özel muayenehane gibi olmuyo tabi özel hastaneler. Fena değil lokmandakilerin ilgisi çok tecrübeli gelmiyo açıkcası şueda ilk ona gittiğim için öyle devam ediyorum. Sanırım doğumu devlette yapıcam tanıdık olduğuiçin

Ben ilkinde yaptırmadım. İkili üçlü yaptırmadan 20. -25. Hafta ayrintiliya girmeyi düşünüyorum.tabi dr unuza danisin
Bende yaptırmak istemiyorum sadece burun kemiği ve ense kalınlığı nı öğrensem yeter önemli olan bunlar sanırım yaşımdan dolayı sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum 35 den sonra çıkıyo diyolar stres yapmak istemiyorum

canim merak etme benim sat'a gore nerdeyse 2 hafta geriden geliyordu gec dollenme olmus, ben 4,5 haftalik civari keseyi gormustuk 5,5 haftalikken yolk sac 6+2 de de kalp atislarini duyduk cok sukur. insallah sende bir sonraki muaynende duyarsin miniginin kalp atislarini, huzurlu ol en onemlisi o

Sagol canim

Ilk başlarda bende yaşadım canim aniden sıtma tutuyordu ateş gibiydim göğüslerim sizliyordu filan zamanla gecti ama

Kizlar ben bugun dr a gitmistim 5+0 haftalik kesr gorundu hersey normal dedi dr ama daha once kurtaj yasadigim icin tedbir amacli progestan hap ve karindan igne verdi.Ama bugun biraz once akinti hissettim gttm lavaboya kivamli acik kahve rengi leke gelmis peceteye silnce anladim.Sizce napmaliym dha bugun gttm dr a herseyn guzel oldgnnu soyledi 15 gun sonraya cagrdi kalp atisi icn.Bugun sdce keseyi gormustum.

Ay çok heyecanlı :) inş cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla :) batmaya birşey söyledi mi doktorun

Ben kızında sadece burun kemiği ve ense kalinligina baktirmistim. Daha doğrusu dr kendi baktı söyledi. İyiydi çok şükür. Bazen. İkili üçlü test sonuçlar i gereksiz stres yaptiryor.

Titreme değil ama sıcak basması oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…