- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.821
Ümit hoca sezeryandan sonra normal yaptırıyormuş senin ilk doğum ne kadar önceydi? Bizim doğumlar yaza geliyor malum ben de dr tatile giderse diye korkuyorumHüseyin beyde yoğun ama asıl endişelendiren kadın doğumun acilin olmaması. Birde benim ilk bebeğim sezaryen ama bunda normal doğumu istiyorum. Hüseyin beyde deneriz dedi.
canım nefes daralması daha erken degil mi ? acaba gaz mı var sende asırı gaz nefes almanı zorlaştırıyor ya da psikolojik bile olabilir. bence doktordan destek almalısın. soru işaretlerinden de kurtulmus olursun canım .gecmiş olsun tekrardan
Allah razi olsun canim insallah hersey guzel ilerler.Nebilim pek belirtimde yok o yzden korktum.Gogsm bile sismedi daha
Acil doğum olursa doktorun gelmeyecek mi? Benim ümit hoca da doğum yapan arkadaşlara ben tatilde olursam Bi şekilde gelemezsem aydan hoca girer demiş ama ben daha bişey sormadımEvet canim orda 24 saat kadin doğum var.
tebrik ederim ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ama burdaki kızlardan öğrendiğim kadarıyla herkes farklı bişey yaşıyor umarım en kısa sürede atlatırsınMerhaba güzel hamişler
Ben de Ağustos annesiyim hayırlısıyla...
Gece titreme ve sıcak basması yaşayan var mı aranızda ya da bu konuda bilgisi olan
Dün gecem böyle geçti anlamadim biraz da korktum açıkçası ..
Ay çok heyecanlı :) inş cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla :) batmaya birşey söyledi mi doktorun
Geçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsen iyi gelir ballı limonu da tavsiye ederim hem uyutur hem terletirKızlar ben yine grip oldum.. Burnum tıkalı ve öksürüyorum. Oğlum hastaydı eşim de.. Onlardan bulaştı yüksek ihtimalle. İlk gribimde çay vs. atlatmıştm. Şimdi içim almıyor onları içemiyorum. Çorba falan da içemiyorum bu kez. Boğazım ve burnum için sıcak buhar yapıyorum. Başka ne yapabilirim.. Parol içsem faydası olur mu bilmiyorum ama içmek istemiyorum korkuyorum.. Kışın hamilelik çok zoor
Geçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsen iyi gelir ballı limonu da tavsiye ederim hem uyutur hem terletir
Vermez bence yine de uzun süre tutma istersen damarların genişlemesin. Parol al istersen zorlama kendini yaşadığın stres bence daha zararlıSağol canım.. Ihlamuru da içemiyorum midem bulanıyor hemen. Zencefil bal da şekersiz içiyorum diye hep tatlı geldi. Tek içemedim onda da bulandı. Göğsüme sıcak havlu falan koysam bebeğe zarar verir mi
Sağol canım.. Ihlamuru da içemiyorum midem bulanıyor hemen. Zencefil bal da şekersiz içiyorum diye hep tatlı geldi. Tek içemedim onda da bulandı. Göğsüme sıcak havlu falan koysam bebeğe zarar verir mi
Vermez bence yine de uzun süre tutma istersen damarların genişlemesin. Parol al istersen zorlama kendini yaşadığın stres bence daha zararlı
Sarmisakli süt kaynat çok iyi geliyor yada bütün tavuk hasla suyunu limon sıkıp iç bak hiçbişeyin kalmayacak
Ilk doğum 2013 ocak aralari 4.5 sene oluyor.Ümit hoca sezeryandan sonra normal yaptırıyormuş senin ilk doğum ne kadar önceydi? Bizim doğumlar yaza geliyor malum ben de dr tatile giderse diye korkuyorum
Daha doğumu pek düşünmedim bu gebeligimde problemlu ilerler ve sezaryene karar verirse doktorlar hiç fark etmez nerde olduğu.Acil doğum olursa doktorun gelmeyecek mi? Benim ümit hoca da doğum yapan arkadaşlara ben tatilde olursam Bi şekilde gelemezsem aydan hoca girer demiş ama ben daha bişey sormadım
Bugün ilk doğumundan 2.5 yıl sonda normal doğum yapanı duydum çok rahat yaparsınIlk doğum 2013 ocak aralari 4.5 sene oluyor.
Umarım korktuğun gibi olmaz canım zor doğum yapmana çok üzüldüm bu kez herşeyin yolunda gitmesi için dua edelim.Daha doğumu pek düşünmedim bu gebeligimde problemlu ilerler ve sezaryene karar verirse doktorlar hiç fark etmez nerde olduğu.
Şu an sadece plesentanin yerleşimini merak ediyorum. Yine çok aşağıda olursa büyük bir hastanede zor bir sezeryan olabilir.
İnsallah canim saglikli olsun hayirlisiyla kavusayimda gerisi hic onemli degil:)Saglikli olsunda sanki senin oğluşun olucak canımmm :) :)
İnsallah canim saglikli olsun hayirlisiyla kavusayimda gerisi hic onemli degilSaglikli olsunda sanki senin oğluşun olucak canımmm :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?