- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.841
selam, bence bu kadar kafana takma, neden sürekli yaptırıyorsun ki? bırakta bebişin rahat rahat büyüsün. Ben gebeliğimi 6.haftada öğrendim, sadece o gün beta hcg değerime baktım o kadar. bir daha da bakmadım. senden doktorun mu istiyor yoksa sen mi fazla önemsiyorsun?kizlar birsey sormak istiyorum, beta hcg degerlerinize kac haftaliga kadar bakildi? ben 7+3 gunlugum gecen hafta kalp atislarini da duyduk hersey cok normal ilerliyor. bugune kadar hcg'lerim hep iki kat artis gosterdi, ama bugun ilk defa artis azdi, pazartesi 32000 di bugun 40186 cikti. doktor buhaftalarda normal bu kadar artis panik yapma hersey normal dedi ama yurtdisindayim kizlar o yuzden cok panik yapiyorum,sizlerde kalp atislari duyulduktan sonra artis nasildi?
selam canim, doktorum her gittigimde mutlaka kan aliyor benim ozel bir talebim olmadi bugune kadar, ben cok erken ogrendim hamileligimi 4 haftalik falandi o gunden beri 3 gunde bir cagiriyor doktor kan veriyorum. kalp atislarinida duyduk gecen hafta.bende anlamiyorum neden bu kadar cok cagiriyorlar diye, oyuzden soruyorum sizlerinde doktorlari hala hcg takibi yapiyor mu?selam, bence bu kadar kafana takma, neden sürekli yaptırıyorsun ki? bırakta bebişin rahat rahat büyüsün. Ben gebeliğimi 6.haftada öğrendim, sadece o gün beta hcg değerime baktım o kadar. bir daha da bakmadım. senden doktorun mu istiyor yoksa sen mi fazla önemsiyorsun?
yurtdışında olduğunu söylemişsin, belki orada prosedürler bu şekilde işliyordur. Doktorun normal diyor sende kendini üzme artık. bebişin hisseder seni, o da üzülür sonra :) merak etme o seninle ve büyümeye çalışıyor, zaman ver ona :)selam canim, doktorum her gittigimde mutlaka kan aliyor benim ozel bir talebim olmadi bugune kadar, ben cok erken ogrendim hamileligimi 4 haftalik falandi o gunden beri 3 gunde bir cagiriyor doktor kan veriyorum. kalp atislarinida duyduk gecen hafta.bende anlamiyorum neden bu kadar cok cagiriyorlar diye, oyuzden soruyorum sizlerinde doktorlari hala hcg takibi yapiyor mu?
kizlar birsey sormak istiyorum, beta hcg degerlerinize kac haftaliga kadar bakildi? ben 7+3 gunlugum gecen hafta kalp atislarini da duyduk hersey cok normal ilerliyor. bugune kadar hcg'lerim hep iki kat artis gosterdi, ama bugun ilk defa artis azdi, pazartesi 32000 di bugun 40186 cikti. doktor buhaftalarda normal bu kadar artis panik yapma hersey normal dedi ama yurtdisindayim kizlar o yuzden cok panik yapiyorum,sizlerde kalp atislari duyulduktan sonra artis nasildi?
cook tesekkur ederim canim boyle paylastikca olumlu seyler duydukca biraz rahatliyo insan aman o minikler uzulmesinde onlarin sagligi icin bizler herseyi yapariz. hepimiz saglikla alalim insallah kucaklarimizayurtdışında olduğunu söylemişsin, belki orada prosedürler bu şekilde işliyordur. Doktorun normal diyor sende kendini üzme artık. bebişin hisseder seni, o da üzülür sonra :) merak etme o seninle ve büyümeye çalışıyor, zaman ver ona :)
canim cook tesekkur ederim cevabin icin icimi rahatlattin,banada 16 ocaga ultrason icin gun verdi doktor insallah hersey yolunda gider hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimizeCanım hayırlı olsun öncelikle. Benim artışa hiç bakılmadı. Gebeliği öğrenmek adına bakıldı 1000 çıktı sonrasında hcg hiç yapılmadı. Usg den takip edildi hep. İlkindeyse doktor belli zaman sonra düşer değer gerek yok demişti. Sanırım ilk zamanlar artıyor sonra normale dönüyor değer.
6 da basladi benim 11.haftamdayim hala bulaniyor ama sanki bir iki gundur siddeti daha azaldi gibi ama asla bitti diyemem yine hala bulaniyorKizlar miyde bulantilariniz ne zaman basladi hangi haftada
Tesekkur ederim6 da basladi benim 11.haftamdayim hala bulaniyor ama sanki bir iki gundur siddeti daha azaldi gibi ama asla bitti diyemem yine hala bulaniyor
Benim adetim geçti hemen başladı hala da devam ediyor :-(Kizlar miyde bulantilariniz ne zaman basladi hangi haftada
Benim 2 defa bakıldı artış 2 kat oluyor mu diye bir daha da bakilmadi. Kalp atışı duyulduktan sonra hele hiç bakilmadikizlar birsey sormak istiyorum, beta hcg degerlerinize kac haftaliga kadar bakildi? ben 7+3 gunlugum gecen hafta kalp atislarini da duyduk hersey cok normal ilerliyor. bugune kadar hcg'lerim hep iki kat artis gosterdi, ama bugun ilk defa artis azdi, pazartesi 32000 di bugun 40186 cikti. doktor buhaftalarda normal bu kadar artis panik yapma hersey normal dedi ama yurtdisindayim kizlar o yuzden cok panik yapiyorum,sizlerde kalp atislari duyulduktan sonra artis nasildi?
Canım kişisel bilgilerine giriyorsun doğum yapacağın tarihi aralarında - bırakarak yazıp en alttan da kaydet diyorsunya ben hamilelik günlüğü imzasını yapamadım nasıl yapcaz :) biri yardımcı olabilir mi
Profilinden kisisel bilgilerine gir.. orda hamilelik dogum tarihi kismi var.. orayi doldur degiaiklikleri kaydet de.. bende simdi yaptim :)ya ben hamilelik günlüğü imzasını yapamadım nasıl yapcaz :) biri yardımcı olabilir mi
Kizlar miyde bulantilariniz ne zaman basladi hangi haftada[/QUOTE
ben 7.haftadayim hala baslamadi,cok hafif bulaniyor gibi hissediyorum ama cok rahatsiz edici boyutlarda degil henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?