- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.861
Allah yardımcın olsun canım. Birşey çıkmayacaktır ama bu testlerin hata payının olduğunu unutma. Stres yapma lütfenKızlar kontrole gidiyorum ense kalınlığı ve burun kemiği bakılacak ne olur dua edin bana
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah dualar seninle..Kızlar kontrole gidiyorum ense kalınlığı ve burun kemiği bakılacak ne olur dua edin bana
Canım günaydın :) hamilelik günlüğünü okuyordum da ali galip önermişler sana isim için :) sanırım vakti gelince hepimize aynısını önereceklerBenim 2 defa bakıldı artış 2 kat oluyor mu diye bir daha da bakilmadi. Kalp atışı duyulduktan sonra hele hiç bakilmadi
tesekkur ederim canim bende bundan sonra ultrason takibi istiycem sadece 3 gunde bir kan veriyorum 3 haftadir sonuclarini beklemek bile yeterince stres panik yaptiriyor insana. saglikla kucagimiza alalim insallaahhhBenim 2 defa bakıldı artış 2 kat oluyor mu diye bir daha da bakilmadi. Kalp atışı duyulduktan sonra hele hiç bakilmadi
Nasıl canım anlamadım. Nerde onermisler?Canım günaydın :) hamilelik günlüğünü okuyordum da ali galip önermişler sana isim için :) sanırım vakti gelince hepimize aynısını önereceklerisim düşündün mü sen?
Hiç gerek yok canım. Hatta kardeşim 1 kere kan verdi 2. Kan vermeye gittiginde doktor ultrasonla bakıp keseyi gormus. Keseyi gördüğümüz için kana bakmaya gerek yok demiş. 2. Kanı bile vermedi canımtesekkur ederim canim bende bundan sonra ultrason takibi istiycem sadece 3 gunde bir kan veriyorum 3 haftadir sonuclarini beklemek bile yeterince stres panik yaptiriyor insana. saglikla kucagimiza alalim insallaahhh
Allah razı olsun canım çok saolhayirli haberlerini bekliyoruz insallah dualar seninle..
Allah razı olsun canım hepinizden. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tün anne adaylarına evlatlarımızla sınamasın rabbimAllah yardımcın olsun canım. Birşey çıkmayacaktır ama bu testlerin hata payının olduğunu unutma. Stres yapma lütfen
Heeee şimdi gördüm canımCanım günaydın :) hamilelik günlüğünü okuyordum da ali galip önermişler sana isim için :) sanırım vakti gelince hepimize aynısını önereceklerisim düşündün mü sen?
masallaah ne guzel yaa , canim bende burda 3 haftada 7 kere hcg icin 3 kerede progesteron icin kan verdim, bugunde ultrasonla bakarlar artik nasil olsa kalp atislarinida duyduk artik ultrason takibi devam eder diye giittim yine kan verip dondum bir anda moralim bozuldu tabi, allahtan burdasinizda yazisip icimizi rahatlatabiliyoruz birbirimizin:) cook saolasin canim dualarim hep sizlerleHiç gerek yok canım. Hatta kardeşim 1 kere kan verdi 2. Kan vermeye gittiginde doktor ultrasonla bakıp keseyi gormus. Keseyi gördüğümüz için kana bakmaya gerek yok demiş. 2. Kanı bile vermedi canım
Ne demek canım yardımcı olabiliyorsak ne mutlu. Benimde hep dualarimdasiniz. Sağ salim alalım inşallah bebislerimizi kucaklarimizamasallaah ne guzel yaa , canim bende burda 3 haftada 7 kere hcg icin 3 kerede progesteron icin kan verdim, bugunde ultrasonla bakarlar artik nasil olsa kalp atislarinida duyduk artik ultrason takibi devam eder diye giittim yine kan verip dondum bir anda moralim bozuldu tabi, allahtan burdasinizda yazisip icimizi rahatlatabiliyoruz birbirimizin:) cook saolasin canim dualarim hep sizlerle
Yazdığın mesajların altında hamilelik günlüğü çıkıyor ya canım orda yazıyor. Kendi yazdığım mesajın altında yazanları oku bak :) ben hergün okuyorum onları :)Nasıl canım anlamadım. Nerde onermisler?
Bizim cinsiyette haftaya belli olacak inşalah. :) erkek olursa biz de çınara karar verdik :) kız olursa da nehir düşünüyoruz ama ona tam karar veremedik :) hayırlısı bakalım güzel isimler seçmişsiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :)Heeee şimdi gördüm canımhiç dikkat etmemiştim. Bu arada sana da günaydın canım valla aklımda var bikac isim. Ayaz, çınar , çağan , aras , eymen benim begendiklerim. Eşim cok ısrarcı olmasa da henüz buğra , alpaslan, hakan olabilir diyor. Çok zor bu isim olayı
Içinden ne geçiyor peki,var mi hissettigin ? Biz daha eşimle ortak karar veremedik canım :) Ben ayaz çağan olsun diyorsam o buğra çağan olsun diyor. Bazen de çağan ismini hiç istemiyorBizim cinsiyette haftaya belli olacak inşalah. :) erkek olursa biz de çınara karar verdik :) kız olursa da nehir düşünüyoruz ama ona tam karar veremedik :) hayırlısı bakalım güzel isimler seçmişsiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :)
Canim 10. Hafta bulantilarin rn tavan yaptigi haftadir derler, yuzundeki kizarikliga gelirse asiri kusmaya zorlamaya bagli kilcal damarlarda catlama oluyor o yuzden oluyor, ablamda yasamisti aynisini, bulanti gectikce oda gecer hayirlisiylaKızlar bişey sorcam benim normalde hiç bu zamana kadar mide bulantım kusmam hiç bişeyim yoktu 10.haftama girdim bugün dün gece uyurken birden uyandım durup dururken kusmaya başladım sabah bi kalktım suratımın her yerinde kırmızı kırmızı noktalar lekeler çıkmış aşırı çirkin bi haldeyim aranızda böyle suratında lekeler çıkan varmı
Kız olsun çok istiyoruz o yüzden de erkekmiş gibi hissediyorum arada ama hayırlısıIçinden ne geçiyor peki,var mi hissettigin ? Biz daha eşimle ortak karar veremedik canım :) Ben ayaz çağan olsun diyorsam o buğra çağan olsun diyor. Bazen de çağan ismini hiç istemiyor
Aa ben de erkek olursa Çağan istiyorum ama benim de esim istemiyor o Alperen istiyor. Biz koyamazsak siz koyun bari cok guzel isim Çağan bence :))Içinden ne geçiyor peki,var mi hissettigin ? Biz daha eşimle ortak karar veremedik canım :) Ben ayaz çağan olsun diyorsam o buğra çağan olsun diyor. Bazen de çağan ismini hiç istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?