- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.881
Canım ben de aynı durumdayım. Doktorum en geç 14. Haftada miden düzelir o zamana kadar ne yersen ye bebek zaten senin vucüdundan gerekli besini alır dedi. Önemli olan daha sonra yiyebilmen yiyemediğin hiçbirşeyi zorla yiyip tiksinme hamileliğin devamında yiyebilmen çok daha önemli demişti. Bence zorlama kendini. Tiksinirsen dokuz ay yiyemeyebilirsin o büyük sorun. Ben balıktan tiksindim öyle şimdi adını yazınca bile kötü oluyorumKizlar benim bu zamana kadar cok fazla bulantim olmadi ama simdi sut ve sut urunlerinden tiksinmis durumdayim. Gorunce bile oguruyorum. Gunlerdir sut icemiyorum, yumurta, peynir yiyemiyorum. Doktor yumurta ve sut cok önemli demisti. Ayni durumda olanlar var mi nasil alabilirim bu gıdaları tiksinmeden?
Kızların hep daha fazla çekiciliği var dimi? bende hep ilk çocuğum kiz olacak diye hissediyordum o kadar inanmıştım ki hislerime doktor muhtemelen erkek diyince dondum kaldımKız olsun çok istiyoruz o yüzden de erkekmiş gibi hissediyorum arada ama hayırlısıisim konusu daha doğana kadar çok değişir canım :) mete yi de beğeniyorum ben ama çınarda kararlı bizimki de :)
Canım eğer hamile olmak istiyorsan adet bitiminden sonra gün asiri ilişki öneriyor doktorlar buna dikkat et bu birincisi.ikincisi ise hemen hamilelik belirtisi olmuyor zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı hiçbir farkı yok kimisinde farklı şeyler çıkar bence belirti arama ve önce çocuk düşüncesini kafandan atarak ilişki çocuk için değil kendiniz için yapınMrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Ya bende çok beğeniyorum. Isyerinde bi arkadaş vardı kısa süre yanımızda çalışmıştı. Oğlunu tlfla aradığı zaman Çağan oglum nasilsin dedikçe çağan ismi kalbime işledi resmen. Daha o zaman diyordum geçen sene yazın, erkek olursa senin oğlunun ismini koycam çok hoşuma gidiyor çağan ismi diye. Bakalım şimdilik aklımda var eşimi ikna etmenin bi yolunu bulurum inşallah. Olmadi iki isim koyarımAa ben de erkek olursa Çağan istiyorum ama benim de esim istemiyor o Alperen istiyor. Biz koyamazsak siz koyun bari cok guzel isim Çağan bence :))
sağol canımCanim 10. Hafta bulantilarin rn tavan yaptigi haftadir derler, yuzundeki kizarikliga gelirse asiri kusmaya zorlamaya bagli kilcal damarlarda catlama oluyor o yuzden oluyor, ablamda yasamisti aynisini, bulanti gectikce oda gecer hayirlisiyla
Aynen öyle canım :) biz de ilki kız olsun diyoruz. Son bir hafta ümitliyiz bakalım ne olacakKızların hep daha fazla çekiciliği var dimi? bende hep ilk çocuğum kiz olacak diye hissediyordum o kadar inanmıştım ki hislerime doktor muhtemelen erkek diyince dondum kaldımsağlıklı olsun da erkek olsun kiz olsun farketmez. Eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar. Bizim canımız bizim kanımız ne de olsa
Slm kızlar ense ölçümü yapıldı 11 hafta 4 gün NT kalınlığı 1,5 çıktı iyi değil mi?burun kemiği ile ilgili birşey söylemedi çok önemli değil galiba. Bakalım inşallah sonuçlar iyi gelir sizce ense kalınlığı bu hafta da iyimi?
Evet canım oluyorum gobegimden. Göbek deliğinin 2 parmak yantarafindan yap bide çok acıyan yerler oluyor ama ben oralara vurmuyorum. İğne ucunu degdiriyorum aciyorsa acimayan yer buluyorum. Bide önce ignenin havasını alıyorsun değil mi az ilaç fiskirtiyorsun.iğneyi batırinca da şırıngayi çekio sun kan gelio mu die . Bunlara dikkat et arkadaşım
hayirli olsun canim insallah saglikla kavusursun bebegineMerhaba arkadaşlar herkese Allah sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 5 haftalık hamileyim 2.cocuguma . doğum tarihi ağustos sonu gibi olacak. Bu gebelik tamamen süpriz oldu planladığım beklediğim bişey değildi. Son adet tarihim kasım ın 10-15 arası ama Dr söylediğine göre aralık ilk haftaları hamile kalmışım dün Dr gittim ultrason da kese göründü ama bebek yok 2 hafta sonra gel dedi .bakalım 2 hafta nasıl geçicek.
Amin canım inşallah3 ün altı normal diye biliyorum. Umarim herşey yolunda gider hepimiz için.
Evet canim cok aciyan yerler oluyor ben de oraya batirmiyorum baska yer ariyorum vurmak icin. Havasini aliyorum igneyi vuruyorum ama kaniyor mu diye ignenin ucunu hafif karnimdan cekiyorum kan geliyor mu diye demekki siringayi cekmem gerekiyormus. Tesekkur ederim canim..
bir de sen ilk hamileliginde de vurulmustun o nasildi 9 ay boyunca gobekten mi? Kol ve bacaktan denedin mi? Ne kadar once igneyi kestiniz ve sezaryen mi oldun? Dogumdan sonra da kisa bi sure vuruluyo sanirim. Ay cok soru sordum ama :)
Kızlar yaa kan testi sonucunu aldım.. Demirim 127den 50ye düşmüş.. Demir ilacı kullanmaya başlayacağım yarın. Resmen bütün demiri sömürmüş sıpadeğerin 1 ayda bu kadar düşeceğini tahmin etmemiştim.. 6 aylık falan olunca düşer değer diye düşünmüştüm ama baya baya stoksuz kaldım.. Vitamini de değiştireceğim içmem lazım belli ki..
Evet canim cok aciyan yerler oluyor ben de oraya batirmiyorum baska yer ariyorum vurmak icin. Havasini aliyorum igneyi vuruyorum ama kaniyor mu diye ignenin ucunu hafif karnimdan cekiyorum kan geliyor mu diye demekki siringayi cekmem gerekiyormus. Tesekkur ederim canim..
bir de sen ilk hamileliginde de vurulmustun o nasildi 9 ay boyunca gobekten mi? Kol ve bacaktan denedin mi? Ne kadar once igneyi kestiniz ve sezaryen mi oldun? Dogumdan sonra da kisa bi sure vuruluyo sanirim. Ay cok soru sordum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?