temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım bende ilk cocugumda kız olsun diye beklerken erkek dedi doktor, iyi ki oğlumolmus erkek anası olmak bambaska bişey benim için . şimdi yine oğlum olsa keşke kız olsaydı demem değişik bir duygu ya yasadıgında anlayacaksın.

Canım hamilelikte ciğer yemek tehlikeli diye biliyorum. Bence araştırın. sweetwitch01

canım iyi pişmiş ve emin oldugun yerse yiyebilirsiniz. doktorum bana öyle soylemişti. örneğin iyi fırınlanmıs yenebilir.etin mantıgı iyi pişmesi. ilk cocugumdada yedim şimdi de guvenilir yerden alıp yiyorum.dısarıdan yenmemeli. çiğ et yemek sakıncalı.tabi bu benim tercihim bir sorun yasamadım kan degerlerim yukseldi

Toksoplazma açısından değil de içerisindeki yüksek A vitamini ve bir maddeden dolayı çok tüketilmesi tavsiye edilmiyor diye okumuştum. Benim doktorum da yeme dedi. Ama tabi herkesin kendi tercihi ben sadece zararlı olabileceğini düşündüğüm için uyarma ihtiyacı hissettim. Herkesin kendi takdiri

Canım hamilelikte ciğer yemek tehlikeli diye biliyorum. Bence araştırın. sweetwitch01

canım tabii herseyin bir kararı var oturupta 1 kilo yenmemsi lazım zaten ciğerin zararındaki mantık içinde asırı A vitamini olması retinoid içermesi. yoksa haftada 1 2-3 parca yeneblir. mesela ben normalde yemem ciğer ama gebelikte canım istio

aynı anda aynı seyi yazmısız

Bol ciğer ye diyince söyleme gereği hissettim canım :) ki bence haftada bir 2-3 parça yenen ciğer de kan değerini çok etkilemez. O yüzden şahsen benim de kan değerim 40 larda ama ben tercih edip yemem. Hamilelik olmasa evet çok yararlı bu konuda ama doktor kesinlikle yeme dedi bana :)

canım bol ciğer yemeni tavsiye ederim yiyebiliyorsan bide yesil mercimek tüket.

Teşekkür ederim kızlar.. Yeşil mercimek yiyorum sıkıntım yok onunla.. Ciğere gelince Adanalıyım buralarda sabah kahvaltıda yenir ciğer bende yılda 1 kez yerim ama çokta sevmem açıkçası. Doktorum bana bu tarz yiyecekleri ve dışarıda yemek yemeyi yasakladı. Yoksa güvendiğim bir yerden az da olsa yerdim. Ama asla yemeyeceksin dedi. Ciğer demir için çok zengin ama ceviz kuru üzüm vs. ile toparlamaya çalışacağım

Arkadaslar 6 haftadır kusuyorum ve hic bişey yiyemiyorum 13 haftalık hamileyim halada gecmedi bulantı ve kusma aceba kacıncı haftada geçiyor tamamen benim gibi olan varmı

Karnin cok buyukken batirmak skinti olmadi yaa :/ ben son aylar saglik ocagina giderim diye dusundum biraz ben biraz onlar :) :)

peki canim epidural yada spinal anestezi aldin mi? Bir yerde okumustum belden asagi uyusturulmasi skinti diye ama arkadasim spinal oldu senin ki Nasildi?

Sen neden igneye baslamistin canim kayibin falan var mi?

Kızlar bende hergün göbekten igne yapiyorum onceleri cok yakip morariyordu ama bir formül buldum :) igneyi yapmadan önce elimde 5 dakika ısıtıyorum vucut ısısına gelince yapiyorum bide tam dik degil 10 derece açıyla yapıyorum deneyin gercekten farki goreceksiniz

kımyasal gebelik yasadım 2 defa ondan dolayı genetik testlerimi yaptırdım pıhtılşama cıktı. epidural-spinal oldum ikisi karısık cokta memnun kaldım hi agrım sızım olmadı omurilik zararı olmadı yani .etimden tutup göbegimden yapmaya devam ettim yanak sıkar gibi dusun

Merhaba..bende uc gundur kullaniyorum igneyi..bugun ozelde bir doktora gittim prolutonda baslayim hafta da bir dedi..pihtilasma ignesinide hergun yapma bir gun durup bir gun yap dedi..tamamen kafam karisti..kanama alanim devam ediyor ama lekelenme yok

Bende kullanıyorum canım. Evet bazen çok yakıyor biraz kanıyor ama olabildiğince yavaş ver ilacı daha az yakıyor. Göbeğin 3 parmak sağ sol aşağı kısmı (özellikle sağ taraf bana göre) daha az acıyor. Başta bende biraz daha hızlı veriyordum ilacı daha çok morarma oluyordu. Şimdi Yok denecek kadar az.

Geçmiş olsun doktorun durumu daha iyi degerlendirir muhtemelen. benimde kanama alanım oldu hemde oldukca fazlaca kanamam da oldu 3 hafta prolutan kullandım hep yattim cok şükür cok azaldı tavsiyem hic kalkmadan yatman canım kan sulandiriciyida kanaman olmasin diye azaltti muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…