- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.901
Kızların hep daha fazla çekiciliği var dimi? bende hep ilk çocuğum kiz olacak diye hissediyordum o kadar inanmıştım ki hislerime doktor muhtemelen erkek diyince dondum kaldımsağlıklı olsun da erkek olsun kiz olsun farketmez. Eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunlar. Bizim canımız bizim kanımız ne de olsa
Canım hamilelikte ciğer yemek tehlikeli diye biliyorum. Bence araştırın.canım bol ciğer yemeni tavsiye ederim yiyebiliyorsan bide yesil mercimek tüket.
Canım hamilelikte ciğer yemek tehlikeli diye biliyorum. Bence araştırın.sweetwitch01
Toksoplazma açısından değil de içerisindeki yüksek A vitamini ve bir maddeden dolayı çok tüketilmesi tavsiye edilmiyor diye okumuştum. Benim doktorum da yeme dedi. Ama tabi herkesin kendi tercihi ben sadece zararlı olabileceğini düşündüğüm için uyarma ihtiyacı hissettim. Herkesin kendi takdiricanım iyi pişmiş ve emin oldugun yerse yiyebilirsiniz. doktorum bana öyle soylemişti. örneğin iyi fırınlanmıs yenebilir.etin mantıgı iyi pişmesi. ilk cocugumdada yedim şimdi de guvenilir yerden alıp yiyorum.dısarıdan yenmemeli. çiğ et yemek sakıncalı.tabi bu benim tercihim bir sorun yasamadım kan degerlerim yukseldi
Canım hamilelikte ciğer yemek tehlikeli diye biliyorum. Bence araştırın.sweetwitch01
Toksoplazma açısından değil de içerisindeki yüksek A vitamini ve bir maddeden dolayı çok tüketilmesi tavsiye edilmiyor diye okumuştum. Benim doktorum da yeme dedi. Ama tabi herkesin kendi tercihi ben sadece zararlı olabileceğini düşündüğüm için uyarma ihtiyacı hissettim. Herkesin kendi takdiri
Bol ciğer ye diyince söyleme gereği hissettim canım :) ki bence haftada bir 2-3 parça yenen ciğer de kan değerini çok etkilemez. O yüzden şahsen benim de kan değerim 40 larda ama ben tercih edip yemem. Hamilelik olmasa evet çok yararlı bu konuda ama doktor kesinlikle yeme dedi bana :)canım tabii herseyin bir kararı var oturupta 1 kilo yenmemsi lazımzaten ciğerin zararındaki mantık içinde asırı A vitamini olması retinoid içermesi. yoksa haftada 1 2-3 parca yeneblir. mesela ben normalde yemem ciğer ama gebelikte canım istio
canım bol ciğer yemeni tavsiye ederim yiyebiliyorsan bide yesil mercimek tüket.
ben 9 ay boyunca göbekten vurdum.kalcadan da vurabilirsin ama göbek daha rahat bence.koldan vurman cok zor olur canın daha cok acır. sezaryanla dogum yaptım doğumdan 2 gun önce kestik ilacı zaten iğneyı 1gun onceden kessen oluyor. ben dogumdan sonra hiç kullanmadım iğne direk kesti doktor. ttabi ki istedigin kadar soru sorabilirsin nedemek tecrubeliyim iğne konusunda :)yrdımcı ola bildiysem de ne mutlu bana
Kızlar nescafe yada Türk Kahvesi tuketiyormusunuz
Ben tüketiyorum canım. 2 günde bir türk kahvesi iciyorum. Doktorum öyle söyledi. Bazen canım cok istediğinde günde 1 kez iciyorumKızlar nescafe yada Türk Kahvesi tuketiyormusunuz
Kızlar bende hergün göbekten igne yapiyorum onceleri cok yakip morariyordu ama bir formül buldum :) igneyi yapmadan önce elimde 5 dakika ısıtıyorum vucut ısısına gelince yapiyorum bide tam dik degil 10 derece açıyla yapıyorum deneyin gercekten farki goreceksinizEvet canim cok aciyan yerler oluyor ben de oraya batirmiyorum baska yer ariyorum vurmak icin. Havasini aliyorum igneyi vuruyorum ama kaniyor mu diye ignenin ucunu hafif karnimdan cekiyorum kan geliyor mu diye demekki siringayi cekmem gerekiyormus. Tesekkur ederim canim..
bir de sen ilk hamileliginde de vurulmustun o nasildi 9 ay boyunca gobekten mi? Kol ve bacaktan denedin mi? Ne kadar once igneyi kestiniz ve sezaryen mi oldun? Dogumdan sonra da kisa bi sure vuruluyo sanirim. Ay cok soru sordum ama :)
Hamileliğimden beri hiç ağzıma almadım.kafein içerdiği için çayı bile yeni limonlu açık iciyorumKızlar nescafe yada Türk Kahvesi tuketiyormusunuz
Karnin cok buyukken batirmak skinti olmadi yaa :/ ben son aylar saglik ocagina giderim diye dusundum biraz ben biraz onlar :) :)
peki canim epidural yada spinal anestezi aldin mi? Bir yerde okumustum belden asagi uyusturulmasi skinti diye ama arkadasim spinal oldu senin ki Nasildi?
Sen neden igneye baslamistin canim kayibin falan var mi?
Merhaba..bende uc gundur kullaniyorum igneyi..bugun ozelde bir doktora gittim prolutonda baslayim hafta da bir dedi..pihtilasma ignesinide hergun yapma bir gun durup bir gun yap dedi..tamamen kafam karisti..kanama alanim devam ediyor ama lekelenme yokKızlar bende hergün göbekten igne yapiyorum onceleri cok yakip morariyordu ama bir formül buldum :) igneyi yapmadan önce elimde 5 dakika ısıtıyorum vucut ısısına gelince yapiyorum bide tam dik degil 10 derece açıyla yapıyorum deneyin gercekten farki goreceksiniz
Geçmiş olsun doktorun durumu daha iyi degerlendirir muhtemelen. benimde kanama alanım oldu hemde oldukca fazlaca kanamam da oldu 3 hafta prolutan kullandım hep yattim cok şükür cok azaldı tavsiyem hic kalkmadan yatman canım kan sulandiriciyida kanaman olmasin diye azaltti muhtemelenMerhaba..bende uc gundur kullaniyorum igneyi..bugun ozelde bir doktora gittim prolutonda baslayim hafta da bir dedi..pihtilasma ignesinide hergun yapma bir gun durup bir gun yap dedi..tamamen kafam karisti..kanama alanim devam ediyor ama lekelenme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?