- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.921
Benim henüz baslamadi canımKizlar miyde bulantilariniz ne zaman basladi hangi haftada
Kızlar bende hergün göbekten igne yapiyorum onceleri cok yakip morariyordu ama bir formül buldum :) igneyi yapmadan önce elimde 5 dakika ısıtıyorum vucut ısısına gelince yapiyorum bide tam dik degil 10 derece açıyla yapıyorum deneyin gercekten farki goreceksiniz
kımyasal gebelik yasadım 2 defa ondan dolayı genetik testlerimi yaptırdım pıhtılşama cıktı. epidural-spinal oldum ikisi karısık cokta memnun kaldım hi agrım sızım olmadı omurilik zararı olmadı yani .etimden tutup göbegimden yapmaya devam ettim yanak sıkar gibi dusun
10 diye yanlış yazmışım bende farkettim 45 derece imisBen de deniycem isitmayi canim tesekkur ederim. Ama 10 derece tamamen yan oluyo bi skinti olmuyor mu? Cunku 90 derece aciyla vurun deniyor ya. Bir de oyle deniyeyim bakalim :)
Ben de deniycem isitmayi canim tesekkur ederim. Ama 10 derece tamamen yan oluyo bi skinti olmuyor mu? Cunku 90 derece aciyla vurun deniyor ya. Bir de oyle deniyeyim bakalim :)
Ben de deniycem isitmayi canim tesekkur ederim. Ama 10 derece tamamen yan oluyo bi skinti olmuyor mu? Cunku 90 derece aciyla vurun deniyor ya. Bir de oyle deniyeyim bakalim :)
Bu cok iyi oldu canim ya tesekkur
Kısa igne ya kasa yetismezBu cok iyi oldu canim ya tesekkur ederimmm.. ben kaslara mı yapıyorum acaba :))))) bu arada igneyi sona kadar sokuyorum ben gerek yok mu acaba?
Yok canım keşke kiz olsaydı demem zaten. Benimki sadece evlenmeden önceden beri hissettiğim biseydi. Hep derdim ilk çocuğum kiz olacak diye. Hissedememisim demek kicanım bende ilk cocugumda kız olsun diye beklerken erkek dedi doktor, iyi ki oğlumolmus erkek anası olmak bambaska bişey benim için . şimdi yine oğlum olsa keşke kız olsaydı demem değişik bir duygu ya yasadıgında anlayacaksın.
Ben oğlum olacak gibi hissediyorum yine bakalım hislerimde yanilacakmiyimYok canım keşke kiz olsaydı demem zaten. Benimki sadece evlenmeden önceden beri hissettiğim biseydi. Hep derdim ilk çocuğum kiz olacak diye. Hissedememisim demek kihislerime de cok guvenirim oysaki ama bu sefer tutmadi demek. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil .
kizlar birsey sormak istiyorum, beta hcg degerlerinize kac haftaliga kadar bakildi? ben 7+3 gunlugum gecen hafta kalp atislarini da duyduk hersey cok normal ilerliyor. bugune kadar hcg'lerim hep iki kat artis gosterdi, ama bugun ilk defa artis azdi, pazartesi 32000 di bugun 40186 cikti. doktor buhaftalarda normal bu kadar artis panik yapma hersey normal dedi ama yurtdisindayim kizlar o yuzden cok panik yapiyorum,sizlerde kalp atislari duyulduktan sonra artis nasildi?
11+2 olduk biz de teyzesiBiz 13+2 olduk allahimin izniyle.. folik asidi bitince birakabilecegimi soyledi doktorumuz.. 3 hafta sonra cinsiyetimizi ögrencez..kis ayinda hamişlik gecirceg icin devit 3 damla verdi... birde decavit multivitamin.. birde catlak kremine baslayalim dedi bio oil verdi.. bakalim hayirlisi sizler ne alemdesiniz kizlar
Canım benim de bulantılar 10. Haftadan sonra olmaya başladı kusmadım henüz ama yatınca artıyor. Biraz yüksekte yatmaya çalış miden de yanar. Lekelere gelince o da başladı bende ama o da çok normal aslında leke değil onlar kılcal damarlar derimize yaklaştı onun kızarıklıkları. Birkaç haftaya kadar geçecek için rahat olsunKızlar bişey sorcam benim normalde hiç bu zamana kadar mide bulantım kusmam hiç bişeyim yoktu 10.haftama girdim bugün dün gece uyurken birden uyandım durup dururken kusmaya başladım sabah bi kalktım suratımın her yerinde kırmızı kırmızı noktalar lekeler çıkmış aşırı çirkin bi haldeyim aranızda böyle suratında lekeler çıkan varmı
Bana da dr um iç organ yeme Dedi oysa hamilelik haberini ciğercide kutlamıştıkCanım hamilelikte ciğer yemek tehlikeli diye biliyorum. Bence araştırın. @sweetwitch01
Ben günde 1 Türk kahvesi içiyorum canım dr da 1 tane içebilirsin demiştiİlk zamanlarda canım istedi birkaç kez içtim.. Şimdi içemiyorum canım istemiyor.
Hayırlısı olsun inşallahBen oğlum olacak gibi hissediyorum yine bakalım hislerimde yanilacakmiyim
Sağol canımCanım benim de bulantılar 10. Haftadan sonra olmaya başladı kusmadım henüz ama yatınca artıyor. Biraz yüksekte yatmaya çalış miden de yanar. Lekelere gelince o da başladı bende ama o da çok normal aslında leke değil onlar kılcal damarlar derimize yaklaştı onun kızarıklıkları. Birkaç haftaya kadar geçecek için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?