temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de deniycem isitmayi canim tesekkur ederim. Ama 10 derece tamamen yan oluyo bi skinti olmuyor mu? Cunku 90 derece aciyla vurun deniyor ya. Bir de oyle deniyeyim bakalim :)

Hadi bakalim insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Tesekkur ederim bilgiler icin :) ben de belden asagi istiyorum kismet olursa :)

Ben de deniycem isitmayi canim tesekkur ederim. Ama 10 derece tamamen yan oluyo bi skinti olmuyor mu? Cunku 90 derece aciyla vurun deniyor ya. Bir de oyle deniyeyim bakalim :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-06-23-12-46.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39

Bu cok iyi oldu canim ya tesekkur ederimmm.. ben kaslara mı yapıyorum acaba :))))) bu arada igneyi sona kadar sokuyorum ben gerek yok mu acaba?

Yok canım keşke kiz olsaydı demem zaten. Benimki sadece evlenmeden önceden beri hissettiğim biseydi. Hep derdim ilk çocuğum kiz olacak diye. Hissedememisim demek ki hislerime de cok guvenirim oysaki ama bu sefer tutmadi demek. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil .

Ben oğlum olacak gibi hissediyorum yine bakalım hislerimde yanilacakmiyim

11+2 olduk biz de teyzesifolik asite gebelikten önce başladım ve bitti sonrasında bana da multivitamin verdi ancak içmiyorum kan değerlerim çok iyiydi yememde de sıkıntı yok. Bio oili ben de aldım bugün ilk defa sürdüm hatta arkadaşlar önerdi. Ben güneş kreminde kararsız kaldım ne kullanmalıyız acaba?

Canım benim de bulantılar 10. Haftadan sonra olmaya başladı kusmadım henüz ama yatınca artıyor. Biraz yüksekte yatmaya çalış miden de yanar. Lekelere gelince o da başladı bende ama o da çok normal aslında leke değil onlar kılcal damarlar derimize yaklaştı onun kızarıklıkları. Birkaç haftaya kadar geçecek için rahat olsun

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…