temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çin takvimi ile biyolojik takvime baktım ikisinde de kız diyo) ben de kız istiyorum hayırlısı öncelikle tabi. Siz baktınız mi kızlar. Cinsiyetleri öğrendikten sonra tutup tutmadigini kontrol edelim burdan

Kızlar bu haftadır midem şişti kilo almaya geçtim sandım ama az önce tartıldım -3,5 kiloyla devam ediyorum zaten kilolu hamile kaldım çok almaktan korkuyorum

Kizlar selam,
Bugun doktora kontrole gittim, plesantanin arkasinda iki yerde kanama var dedi. Bebegi etkilemiyor dedi, goruntude de bebekten uzakti ama aklıma takildi. Normalde hic lekelenmem, kanamam olmamisti. Doktor bazilarinda boyle olabiliyor dedi ama ilac falan da vermedi, vucut emer dedi. Böyle bir durum yaşayan var mi, doktorum rahat birisi biraz o yuzden tedirgin oldum

Çin takvimi ile biyolojik takvime baktım ikisinde de kız diyo) ben de kız istiyorum hayırlısı öncelikle tabi. Siz baktınız mi kızlar. Cinsiyetleri öğrendikten sonra tutup tutmadigini kontrol edelim burdan
Hem çin hem de Rus takvimi kız diyor bana da bakalım artık 14 ünde kontrolümüz var

Bence hiç aklıma bile getirme eminim önemsiz bir durumdur aksi halde dr risk almak istemez Hakkında en çok dava açılan alan kadın doğum. Hiç gerilme canım

Hayırlı olsun canım

Bende 49 la hamile kaldim suan 46 yım
Istahim yok az bisey yiyip doyuyorum. Hic iyi beslenmedim ilk 3 ay rahatligina dayanarak.
Istahim duzelirmi acaba kilo alabilirmiyim bilmiyorum cok zayifladim
Ah tatlım nolur üzülmeyin zayıfladık diye zaten siz ne yerseniz yeyin ilk üç ay sizin depolardan besleniyor sizin yediklerinizle hiç alakası yok bebişlerinizin. 12 haftadan sonra düzelecek bulantılarınız içinizi rahat tutun vücut ihtiyacı olanı istyecek içiniz rahat olsun

Bulantilarim 6 hafta gibi baslayip 10.haftada bitti sukur mide bulantim vs yok yalnizca bisey yiyemiyorum insallah oda duzelirde eskisi gibi yerim bol bol

Decavit ve gyno ferro sanol kullananlar sizde durumlar ne ? Ben 2 gündür deli gibi istifra ediyorum. Sanırım bunların etkisi var. Çünkü hiç bu kadar istifra etmedim bu zamana kadar. Yediğim herşey çıkıyor. Zaten düzenli yiyemiyorum

İkili testten anlayan varmı kızlar internetten baktım bugun cıkmıs sonuc.normal gibi geldi banada insallah öyledir

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-07-15-04-06-1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 101
İkili testten anlayan varmı kızlar internetten baktım bugun cıkmıs sonuc.normal gibi geldi banada insallah öyledir
Çok bilmiyorum canım ama düşük risk yazıyor. Çok şükür sıkıntı yok gibi gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bende 49 la hamile kaldim suan 46 yım
Istahim yok az bisey yiyip doyuyorum. Hic iyi beslenmedim ilk 3 ay rahatligina dayanarak.
Istahim duzelirmi acaba kilo alabilirmiyim bilmiyorum cok zayifladim
Aynı kiloda hamile kalmışiz ben 45 kadar düştüm inşallah geri alırız bir an önce hamile olduğumu bilmeyenler hastamisin diyor üzülüyorum elden bişey gelmiyo

Canim benimde kanama gözüktü kendi doktorum progesteran yazdı 3 gün sonra yan etkilerden dolayi yakınındaki hastaneye gittim doktor herşey ilaç değil vücut emer dedi kanaman olmadığı sürece gelmeye gerek yok tekrar dedi başka bir doktora daha gidebilirsin

Tesekkur ederim canim cevabın için. Peki senin sonradan gecti kanaman? Yani vucut emdi mi yoksa dışarıya kanama oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…