- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.941
Hem çin hem de Rus takvimi kız diyor bana da bakalım artık 14 ünde kontrolümüz varÇin takvimi ile biyolojik takvime baktım ikisinde de kız diyo) ben de kız istiyorum hayırlısı öncelikle tabi. Siz baktınız mi kızlar. Cinsiyetleri öğrendikten sonra tutup tutmadigini kontrol edelim burdan
Bence hiç aklıma bile getirme eminim önemsiz bir durumdur aksi halde dr risk almak istemez Hakkında en çok dava açılan alan kadın doğum. Hiç gerilme canımKizlar selam,
Bugun doktora kontrole gittim, plesantanin arkasinda iki yerde kanama var dedi. Bebegi etkilemiyor dedi, goruntude de bebekten uzakti ama aklıma takildi. Normalde hic lekelenmem, kanamam olmamisti. Doktor bazilarinda boyle olabiliyor dedi ama ilac falan da vermedi, vucut emer dedi. Böyle bir durum yaşayan var mi, doktorum rahat birisi biraz o yuzden tedirgin oldum
Tebrik ederimkızlar bende hamileyim 12 haftalk
Hayırlı olsun canımGünaydınnnnnbende 7+5 hamileyim. 7yaşında bir oğluşum var. İkincisi tam bir süpriz yumurta oldu. Tahmini doğum tarihim 21 ağustos. Fakat ilki sezaryen olduğu için bir hafta on gün erken olabilirmiş. Bekleyelim görelim
Ah tatlım nolur üzülmeyin zayıfladık diye zaten siz ne yerseniz yeyin ilk üç ay sizin depolardan besleniyor sizin yediklerinizle hiç alakası yok bebişlerinizin. 12 haftadan sonra düzelecek bulantılarınız içinizi rahat tutun vücut ihtiyacı olanı istyecek içiniz rahat olsunBende 49 la hamile kaldim suan 46 yım
Istahim yok az bisey yiyip doyuyorum. Hic iyi beslenmedim ilk 3 ay rahatligina dayanarak.
Istahim duzelirmi acaba kilo alabilirmiyim bilmiyorum cok zayifladim
Bulantilarim 6 hafta gibi baslayip 10.haftada bitti sukur mide bulantim vs yok yalnizca bisey yiyemiyorum insallah oda duzelirde eskisi gibi yerim bol bolAh tatlım nolur üzülmeyin zayıfladık diye zaten siz ne yerseniz yeyin ilk üç ay sizin depolardan besleniyor sizin yediklerinizle hiç alakası yok bebişlerinizin. 12 haftadan sonra düzelecek bulantılarınız içinizi rahat tutun vücut ihtiyacı olanı istyecek içiniz rahat olsun
Bilmiyorum canim benim de ikiz ama hicbisey kestiremiyorumKızlar ikiz gebelikler de Çin takvimi doğru olur mu sizce
Çok bilmiyorum canım ama düşük risk yazıyor. Çok şükür sıkıntı yok gibi gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)İkili testten anlayan varmı kızlar internetten baktım bugun cıkmıs sonuc.normal gibi geldi banada insallah öyledir
Ay insallah canım hepimiz saglikla kucagımıza alırız yavruslarımızı,Çok bilmiyorum canım ama düşük risk yazıyor. Çok şükür sıkıntı yok gibi gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Aynı kiloda hamile kalmışiz ben 45 kadar düştüm inşallah geri alırız bir an önce hamile olduğumu bilmeyenler hastamisin diyor üzülüyorum elden bişey gelmiyoBende 49 la hamile kaldim suan 46 yım
Istahim yok az bisey yiyip doyuyorum. Hic iyi beslenmedim ilk 3 ay rahatligina dayanarak.
Istahim duzelirmi acaba kilo alabilirmiyim bilmiyorum cok zayifladim
Canim benimde kanama gözüktü kendi doktorum progesteran yazdı 3 gün sonra yan etkilerden dolayi yakınındaki hastaneye gittim doktor herşey ilaç değil vücut emer dedi kanaman olmadığı sürece gelmeye gerek yok tekrar dedi başka bir doktora daha gidebilirsinKizlar selam,
Bugun doktora kontrole gittim, plesantanin arkasinda iki yerde kanama var dedi. Bebegi etkilemiyor dedi, goruntude de bebekten uzakti ama aklıma takildi. Normalde hic lekelenmem, kanamam olmamisti. Doktor bazilarinda boyle olabiliyor dedi ama ilac falan da vermedi, vucut emer dedi. Böyle bir durum yaşayan var mi, doktorum rahat birisi biraz o yuzden tedirgin oldum
Tesekkur ederim canim cevabın için. Peki senin sonradan gecti kanaman? Yani vucut emdi mi yoksa dışarıya kanama oldu mu?Canim benimde kanama gözüktü kendi doktorum progesteran yazdı 3 gün sonra yan etkilerden dolayi yakınındaki hastaneye gittim doktor herşey ilaç değil vücut emer dedi kanaman olmadığı sürece gelmeye gerek yok tekrar dedi başka bir doktora daha gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?