temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynı kiloda hamile kalmışiz ben 45 kadar düştüm inşallah geri alırız bir an önce hamile olduğumu bilmeyenler hastamisin diyor üzülüyorum elden bişey gelmiyo
Ay insallah canim banada senin kilo alman gerekiyor ne bu hal fln diyorlar ama napalim hersey sirayla once verdik simdi almaya baslariz Allahin izniyle. Bel agrin varmi hic

Tesekkur ederim canim cevabın için. Peki senin sonradan gecti kanaman? Yani vucut emdi mi yoksa dışarıya kanama oldu mu?
Suan hiç bilmiyorum perşembe randevum var canım fitil olarak kullaniyorum yan etkiler geçsin diye kendi doktorum kullan dediği icin o bırak diyene kadar kulanicam

Ay insallah canim banada senin kilo alman gerekiyor ne bu hal fln diyorlar ama napalim hersey sirayla once verdik simdi almaya baslariz Allahin izniyle. Bel agrin varmi hic
Ben agrisindan çok kasik ağrısı oluyor benim bide sabah hafif bi bayılma hissi oldu ama bayilmadim çok şükür araştırdım olabiliyormus hamilelikte güçsüz düştüm biraz sanırım inşallah üç ay bitince rahatlariz biraz

Kizlar gobüşler ne alende
Benim cikmaya basladi hafiften nerdeyse tum gebelik belirtilerim bitti gogus uclarim hala deli gibi aciyor iştahimda ehh iste 4kilo verdikten sonra 200gr almisim bu arada 4gundur bebisin oynamasini hissediyorum bagirsak hareketi deyil eminin 2bebeklerde cabuk hissediyomusuzya ondan sanirim ama cok hareketli yaramaz olucak sanirim :) sizde durumlar ne hee bu arada sali randevum var cinsiyeti kesinleşcek ama ikili testin sonucu cikmadan gitcem sadece boynunu ölçucek bisey demez umarim yoksa obur aya gidersem zamni gecicek :)boyun olcumunun.

Benim zaten hafif gobusum vardı hala var midem şiş bu sıralar ama 3.5 kilo vermişim almaya geçmedim henüz sanırım zaten kusmalar da tam gaz devam benim de geçer inşallah en kısa zamanda

Benim de göbüş çıkmaya başladı

Kizlar bebislerinize düşündüğünüz erkek ve kiz isimleri neler ? Hadi yazın hepimize fikir olsun.
Ben erkek için; Ayaz, Çağan, Çınar, Bartu, Batuhan, Eymen isimlerini düşünüyorum. Yani sadece kendim düşünüyorum. Eşimle ortak karar veremedik henüz. Eşim alpaslan ismini begeniyor şimdilik.
Kız için aklımda olan tek isim Tuana idi. Ama onu da eşim istemiyor. Başka da kiz için aklımda yok

kizlar birsey sormak istiyorum, aramizda hamileligini sorunsuz geciren varmi benim gibi? 7+4 haftaligim daha ne bir mide bulantisi ne bir halsizlik ne bir agri sanci hicbirsey yok,sadece goguslerimde sislik ve agri var o kadar. acaba bebegime bisey mi oldu neden hissetmiyorum hicbisey diye dusunmekten kafayi yiycem.benim gibi olan varmi yada mide bulantilari gec baslayan belirtileri az olan falan?

Benimde ikinci bebeğim dönüyor hissediyorum diyorum eşim dalga geçiyo gazdir gaz diye sma ben arada hissediyorum yanlız degilmisim sevindim

Bende öyleyim canım hamile olduğumu unutuyorum diyordum sonra bi başladı 8 haftada yaptığım yemeği yiyemiyorum başkası yapıp getirirse biraz yiyorum baş dönmesi falan herşey tavan yaptı şu an ne zaman geçecek bilmiyorum inşallah senin hiç başlamaz herkes aynı değil bünyeler farklı

cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda duzelir bulantilarin eminim coook cook zordur o bulantilarla basetmek, gercekten cok zor bir surecmis midemiz bulansa baska dert bulanmaza acaba bisey mi oldu diye dusunmek baska dert hep bir stres hali. allah bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin hepimizin

Cinsiyet suanda belli oluyor mu

Kız için ; Derin, Kumsal, Damla düşünüyoruz abisiyle..
Erkek için; Ayas, Koray, Mustafa ve Barış..

Biz abicikle böyle düşündük bakalım..babamız beğendi de.. Bakalım salı gideceğim bende..

Zehna67 canım benim de ikinci ya arada bende hissediyorum hareketlerini.. Geçen sanki takla attı öyle garipti Ruzgarinsultani yalnız değilsin ben de varım hissediyorum canım.. Sanki içimde baloncuk var gibi.. Çok garip.. Gaz değil o kesin

Bilmiyorum canim benim de ikiz ama hicbisey kestiremiyorum
canım ben de aynıyım senin gibi ama 7. Haftadan sonra başlayanlar da olabiliyormuş herkese göre değişiyor sıkıntı yapma bence

Benim mide bulantilarim 8. Haftada başladı canım. Toplasan bu zamana kadar 4-5 defa istifra etmişimdir. Annem bize hamileyken mide bulantısı istifra hicbisey yaşamamış. Bunyeyle alakalı canım o. Kötü düşünme iyidir bebis Allah in izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…