temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar yaa 9+3 hamileyim ikiz bebekler ve buğun acayip belim agriyor normal mi sizce

Ben mide bulantısı hiç yaşamadım baş dönmeside öyle sadece bi hafta yemeklerden tiksindim ama hiç kusmadım ayrıca sadece bir kere aşerdim galiba sanırsam sadece dudaklarımı ısıracak kadar canım birşey çekti o kadar ben de anlamadım bu nasıl hamilelik

Bende ayniyim canim

canım ben de aynıyım senin gibi ama 7. Haftadan sonra başlayanlar da olabiliyormuş herkese göre değişiyor sıkıntı yapma bence
canim cok tesekkurler insan elinde degil panik oluyor boyle ama guzel yorumlar duyunca rahatliyor tabiki biraz. allahin izniyle hepimiz insallah alalim bebislerimizi kucagimiza

insallaaah canim allahin izniyle hepimiz kavusuruz bebeklerimize saglikli bir sekilde.demekki dediginiz gibi bunye meselesi, tek dilegimiz hepimizin bebislerinin saglikli olmalari, dualarim hep sizlerle...

ayni durumdayiz canim bende ayni sekilde hic istifra vs yasamadim simdiye kadar sadece bikac kez sevdigim bikac yemek aklima gelince hafif bi bulanti oldu ama kesinlikle tiksinmek degil. demekki bunyeden bunyeye farkediyor canim hamilelikte. insallaah hepimizin hamileligi saglikli bir sekilde devam eder kavusuruz bebeklerimize

Valla ben kullaniyorum üşumem geçti.. bugun kara ciktim esim ben usudum diyo dedim ben usumedim yaniyorum durim az daha diye yalvardim iyiki yazmis :) ben bio oili gunde iki kre suruyorum.. valla bende hic bilmiyorum da güneş yok zatn anca baharda kullanirim.ben onu :) d vitamini vermedi mi sana

Kızlar yardım lutfen !
Bu sabah koyu renkte kanamam oldu hemen gittim düşük riskin var git eve hiç kalkmadan yat dedi 1 de ilac verdi başka napabilirim dua edin nolur bebeğim beni birakmasin

Canim oncelikle panik yapma ne bebişler tutuluyor.. sen canini sikma cok fazla gulme olsurme tuvalet harici ayaga kalkma..birak evi .ok gorursun hicbirsey bebeginden degerli degil..

Kızlar yardım lutfen !
Bu sabah koyu renkte kanamam oldu hemen gittim düşük riskin var git eve hiç kalkmadan yat dedi 1 de ilac verdi başka napabilirim dua edin nolur bebeğim beni birakmasin
canim cok gecmis olsun allahim izniyle hicbisey olmayacak bebisine dualarimiz seninle herzaman yat dinlen kalkma gerekmedikce. kacinci haftandasin canim?kalp atislarini duymusmuydun bebeginin? kalp atislari duyulduktan sonra dusuk riski cok azaliyomus oyle yaziyor heryerde. insallaah hersey yoluna girecek canim

Doktor bebek yerinde duruyor kalp atışları pozitif dedi ama ben duymadım eve geldiğimden beri de yatıyorum Allah razı olsun sizden

Bio oil ne canım ne icin kullanıyorsun

Kızlar bendeki uyku durumunda bir değişiklik Yok hala çok uyumak istiyorum ve sanki herşeyden soğuyorum çalışmak istemiyorum böyle bütün gün kitap okuyarak yatarak falan geçirebilirim ben hiç böyle değildim :/ kış da etkilemiş olabilir tabi ki ama enerjik değilim yani sizlerde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…