- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.981
Bende ayniyim canimBen mide bulantısı hiç yaşamadım baş dönmeside öyle sadece bi hafta yemeklerden tiksindim ama hiç kusmadım ayrıca sadece bir kere aşerdim galiba sanırsam sadece dudaklarımı ısıracak kadar canım birşey çekti o kadar ben de anlamadım bu nasıl hamilelik
canim cok tesekkurler insan elinde degil panik oluyor boyle ama guzel yorumlar duyunca rahatliyor tabiki biraz. allahin izniyle hepimiz insallah alalim bebislerimizi kucagimizacanım ben de aynıyım senin gibi ama 7. Haftadan sonra başlayanlar da olabiliyormuş herkese göre değişiyor sıkıntı yapma bence
insallaaah canim allahin izniyle hepimiz kavusuruz bebeklerimize saglikli bir sekilde.demekki dediginiz gibi bunye meselesi, tek dilegimiz hepimizin bebislerinin saglikli olmalari, dualarim hep sizlerle...Benim mide bulantilarim 8. Haftada başladı canım. Toplasan bu zamana kadar 4-5 defa istifra etmişimdir. Annem bize hamileyken mide bulantısı istifra hicbisey yaşamamış. Bunyeyle alakalı canım o. Kötü düşünme iyidir bebis Allah in izniyle.
ayni durumdayiz canim bende ayni sekilde hic istifra vs yasamadim simdiye kadar sadece bikac kez sevdigim bikac yemek aklima gelince hafif bi bulanti oldu ama kesinlikle tiksinmek degil. demekki bunyeden bunyeye farkediyor canim hamilelikte. insallaah hepimizin hamileligi saglikli bir sekilde devam eder kavusuruz bebeklerimizeBen mide bulantısı hiç yaşamadım baş dönmeside öyle sadece bi hafta yemeklerden tiksindim ama hiç kusmadım ayrıca sadece bir kere aşerdim galiba sanırsam sadece dudaklarımı ısıracak kadar canım birşey çekti o kadar ben de anlamadım bu nasıl hamilelik
Evet canim hissediyorum yanliz deyilsin doktora soylesek imkansiz der onlar.Benimde ikinci bebeğim dönüyor hissediyorum diyorum eşim dalga geçiyo gazdir gaz diye sma ben arada hissediyorum yanlız degilmisim sevindim
Evet canim sali gunu gitcem kesin soyler.Cinsiyet suanda belli oluyor mu
11+2 olduk biz de teyzesifolik asite gebelikten önce başladım ve bitti sonrasında bana da multivitamin verdi ancak içmiyorum kan değerlerim çok iyiydi yememde de sıkıntı yok. Bio oili ben de aldım bugün ilk defa sürdüm hatta arkadaşlar önerdi. Ben güneş kreminde kararsız kaldım ne kullanmalıyız acaba?
Kızlar yardım lutfen !
Bu sabah koyu renkte kanamam oldu hemen gittim düşük riskin var git eve hiç kalkmadan yat dedi 1 de ilac verdi başka napabilirim dua edin nolur bebeğim beni birakmasin
canim cok gecmis olsun allahim izniyle hicbisey olmayacak bebisine dualarimiz seninle herzaman yat dinlen kalkma gerekmedikce. kacinci haftandasin canim?kalp atislarini duymusmuydun bebeginin? kalp atislari duyulduktan sonra dusuk riski cok azaliyomus oyle yaziyor heryerde. insallaah hersey yoluna girecek canimKızlar yardım lutfen !
Bu sabah koyu renkte kanamam oldu hemen gittim düşük riskin var git eve hiç kalkmadan yat dedi 1 de ilac verdi başka napabilirim dua edin nolur bebeğim beni birakmasin
7+1 hiç sorunumuz yoktu bu sabah başladıSakin panik yapma sakin kal dinlen wc harici kalkma bence kac haftalık
Doktor bebek yerinde duruyor kalp atışları pozitif dedi ama ben duymadım eve geldiğimden beri de yatıyorum Allah razı olsun sizdencanim cok gecmis olsun allahim izniyle hicbisey olmayacak bebisine dualarimiz seninle herzaman yat dinlen kalkma gerekmedikce. kacinci haftandasin canim?kalp atislarini duymusmuydun bebeginin? kalp atislari duyulduktan sonra dusuk riski cok azaliyomus oyle yaziyor heryerde. insallaah hersey yoluna girecek canim
Çok teşekkür ederim saolun kalkmiyorum zaten öyle yatıyorumCanim oncelikle panik yapma ne bebişler tutuluyor.. sen canini sikma cok fazla gulme olsurme tuvalet harici ayaga kalkma..birak evi .ok gorursun hicbirsey bebeginden degerli degil..
Bio oil ne canım ne icin kullanıyorsunValla ben kullaniyorum üşumem geçti.. bugun kara ciktim esim ben usudum diyo dedim ben usumedim yaniyorum durim az daha diye yalvardim iyiki yazmis :) ben bio oili gunde iki kre suruyorum.. valla bende hic bilmiyorum da güneş yok zatn anca baharda kullanirim.ben onu :) d vitamini vermedi mi sana
Bende yatarak geçiriyorum 12. Hafta bitecek ama hala ara ara kanama yaşıyorum hiç tadım yokDoktor bebek yerinde duruyor kalp atışları pozitif dedi ama ben duymadım eve geldiğimden beri de yatıyorum Allah razı olsun sizden
vallahi sukredin halinizeee ceken bilirrrBende ayniyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?