- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.001
13+1di kontrolüm %90 erkek dedi doktorum,söylüyolar yani canımCinsiyet suanda belli oluyor mu
Canım merhaba. Hemen kürtaj yaptırmamakla iyi yapmışsın. Bence iyi bir doktor daha bul ve bu hafta ona git. Kalp atışı için zaten erken bir dönem hele karından ultrasonda 7.8. Haftalarda duyuluyor çoğu zaman. Hemen vazgeçme. Ama doktoruna olumsuz bir durum varsa senin için riski nedir onu da sor mutlaka. Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla büyür sağlıkla kavuşursun :)Merhaba kizlar Bir bucuk yildir bi forumlari takip ediyorum yani anlayacaginiz bir bucuk yilllik evliyim ve cocuk icin ugrastik en son histeroskobi sonrasinda cok sukur hamile oldugunu ogrendim fakat hevesim kursagimda kaldi bende saniri. Gec dollenme olucak ki en son adet tarihim 23 ekim ve 30 kasim civari test yaptik zorla ikinci cizgi cikti bebegim olusmutu sonra kese de olustu 4. Haftada ama 6 ve 7. Hafta kalp atislarini duyamadik hemen kurtaj dedi dokrum biz biraz bekleyip baska doktora giitik ki kalbi tatli tali atiyo ama hala 6 haftalik gorunuyodu gecen cuma yine gittigimizde kabi atmiyo ve kese icinde kese var dedi doktor hemn baska doktora gittik o d hersey normal 6 haftalik gorunuyo dedi kalp atisi yok dedi ne yapicam simdi kizlar beklesem mi yoksa kötü son mu olucak düşüne düşüne zaten heralde kotu seyler olucak
Bio oil ne canım ne icin kullanıyorsun
cok dogru diyosun 9. haftaya kadarda beklenebilir hatta demi canım. yani bebek gelişmiyosa eğer benim için bir risk unsuru olabilr mi sence? ben bu hafta bekleme kararı aldım ama bilemedim şimdi.insallah o günleri görürüm tabii hayırlı bir şekildeCanım merhaba. Hemen kürtaj yaptırmamakla iyi yapmışsın. Bence iyi bir doktor daha bul ve bu hafta ona git. Kalp atışı için zaten erken bir dönem hele karından ultrasonda 7.8. Haftalarda duyuluyor çoğu zaman. Hemen vazgeçme. Ama doktoruna olumsuz bir durum varsa senin için riski nedir onu da sor mutlaka. Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla büyür sağlıkla kavuşursun :)
Canım zarar verip vermeyeceği konusunda bir fikrim yok ama doktora sormalısın bence. Evet zor bir durum ama kendini de riske atmamalısın allah korusun olumsuz sonuçlansa bile allahım sağlıklı bir evlat nasip edecektir sana. Ama sana bişey olmasın. Şimdilik olumsuz düşünme canım. Allah ne mucizeler yaratıyor. Dua etcok dogru diyosun 9. haftaya kadarda beklenebilir hatta demi canım. yani bebek gelişmiyosa eğer benim için bir risk unsuru olabilr mi sence? ben bu hafta bekleme kararı aldım ama bilemedim şimdi.insallah o günleri görürüm tabii hayırlı bir şekilde
haklısın canım cook sağol başkasından duymak daha iyi geliyo teselli oluyo bana illa olsun demiyorum zaten anormal bi durum vardır belki bebekte Allah bilir rabbim hepimizin yardımcısı olsun sanırım sende hamilesin duan kabul olur sende bana dua et canım :)Canım zarar verip vermeyeceği konusunda bir fikrim yok ama doktora sormalısın bence. Evet zor bir durum ama kendini de riske atmamalısın allah korusun olumsuz sonuçlansa bile allahım sağlıklı bir evlat nasip edecektir sana. Ama sana bişey olmasın. Şimdilik olumsuz düşünme canım. Allah ne mucizeler yaratıyor. Dua et
Sen sağol canım. İnşallah allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz sağlıkla huzurla büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin. Allah yardımcın olsun bizlere de haber ver gelişmeleri :)haklısın canım cook sağol başkasından duymak daha iyi geliyo teselli oluyo bana illa olsun demiyorum zaten anormal bi durum vardır belki bebekte Allah bilir rabbim hepimizin yardımcısı olsun sanırım sende hamilesin duan kabul olur sende bana dua et canım :)
Karin buyuyunce olusacak.catlaklari önlemek icin cnm :)[/QUOTE Aaa cidden mi doktor mu önerdi kac haftalikken ve nasil kullaniliyor
amin canım insallah. tamam iyi haberler veririm insallahSen sağol canım. İnşallah allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz sağlıkla huzurla büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin. Allah yardımcın olsun bizlere de haber ver gelişmeleri :)
Canım ne alacaksın? Bana mustela nın kremini önerdi hem kendi doktorum hem de cildiyedeki doktor. Bu marka sadece hamile ve bebkler için üretim yapıyor tamamen zararsız ve bitkisel ürünler dedi. Ben de onu kullanmaya başladım ama burdaki arkadaşlar da bio oil kullanıyorlar. Sen ne düşünüyorsun?Canım 11. haftadan sonra kullanılması tavsiye ediliyor yani gobus büyümeden esneklik kazanması için ben de alıcam aklımda
Bilmiyorum ki canım burda en çok bio oil ı duydum aklımda olsun senin dediğinde fiyatları nasıl acaba biliyo musunCanım ne alacaksın? Bana mustela nın kremini önerdi hem kendi doktorum hem de cildiyedeki doktor. Bu marka sadece hamile ve bebkler için üretim yapıyor tamamen zararsız ve bitkisel ürünler dedi. Ben de onu kullanmaya başladım ama burdaki arkadaşlar da bio oil kullanıyorlar. Sen ne düşünüyorsun?
Ben 59 tlye aldım. Ama bildiğim kadarıyla genelde pahalı ürünler. Bir de badem yağını duymuştum. Günde bir kere de onu kullanmayı düşünüyorum sonuçta doğal birşey zararı olmayacaktır.Bilmiyorum ki canım burda en çok bio oil ı duydum aklımda olsun senin dediğinde fiyatları nasıl acaba biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?