temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben 59 tlye aldım. Ama bildiğim kadarıyla genelde pahalı ürünler. Bir de badem yağını duymuştum. Günde bir kere de onu kullanmayı düşünüyorum sonuçta doğal birşey zararı olmayacaktır.
Badem yağı için de bu defa gobekteki kılları besliyo diyolar kas yaparken göz çıkmasın :))

Badem yağı için de bu defa gobekteki kılları besliyo diyolar kas yaparken göz çıkmasın :))
Hahaha o zaman almayım ben zaten göbeğimdeki tüylerim siyahlaştı bu hormonlardan :) riske giremem hiç
Bu arada inş yasak değildir yazmak ama işinize yarar die düşünüyorum kızlar trendyolda dermokozmetik die bir butik açılmış bu kremlerin her markası var. Fiyatlar iyi mi bilmiyorum ama belki işinize yarar

Tatli badem yağı kullandım bi de bio oil killanma yapmadı bende

Hindistan cevizi yağı duydum ben hatta kakao yağıyla fln karıştıranlar varmış aktarlar yapıyor sanırım
Ben 59 tlye aldım. Ama bildiğim kadarıyla genelde pahalı ürünler. Bir de badem yağını duymuştum. Günde bir kere de onu kullanmayı düşünüyorum sonuçta doğal birşey zararı olmayacaktır.

Ben de hiç olmadığı kadar sivilce çıktı çok çirkin hissediyorum yüzümün gözümün rengi gitti kıl tüy işini de doğumdan sonra inşallah kökten halletmeyi düşünüyorum

Canim benim de ilk hamileligimde maalesef kalp atışı duyulmadı. Ama hemen kürtaj olmadim 4 doktor gezdim. 10. Haftaya kadar bekledim. Son doktor da aynı şeyi söyleyince 10. Hafta kürtaj oldum.

Canım badem yağı kılları besliyor göbekte killanmaya sebebi oluyor.bio oil li çok duydum ama ben en doğalı olsun diye saf zeytin yağını hafif sıcak suda bekletip ılık bi şekilde masaj yapıyorum.önceden tiksiniyordum zeytinyağından ama şimdi en azından en doğalı diye suruyorum

Ben de hiç olmadığı kadar sivilce çıktı çok çirkin hissediyorum yüzümün gözümün rengi gitti kıl tüy işini de doğumdan sonra inşallah kökten halletmeyi düşünüyorum
Ben de çok değil ama yüzümde ve sırtımda çıkıyor küçük küçük canım. Ben de lazere gidiyordum yarım kaldı. Bu işler bitince devam edicem

Kızlar normalde perşembe gidecektim ama ozeldeki doktoruma perşembe randevum zaten ama ben bide araştırmada hocaya gidiyorum ona da sıra almak zor yarına buldum bi tane hemen aldım çok heyecanlandım 8 haftadan sonra gorucem bebeğimi çok özlemişim :))

Gözünaydın canım:) hadi bakalım çok heyecanlı:) cinsiyetini de öğrenebilirsin belki :)

Gözünaydın canım:) hadi bakalım çok heyecanlı:) cinsiyetini de öğrenebilirsin belki :)
Yarın için bişey söylenmez ama belki ozeldeki bi tahmin yürütür çok heyecanlıyım yeni halini çok merak ediyorum en son 2 cmdi ama bayağı belirgindi

Yarın için bişey söylenmez ama belki ozeldeki bi tahmin yürütür çok heyecanlıyım yeni halini çok merak ediyorum en son 2 cmdi ama bayağı belirgindi
Maşallah büyümüştür baya geçen hafta benimki bile 5 cm di senin kocaman olmuştur :)

Bende heyecan yaptım senin adına. En son 2 cm iken gördüysen şimdi sana çok farklı gelecek ben geçen hafta gittiğimde 5 cm ölçtü doktor. Haftaya cinsiyeti için gideceğim ve Zaman geçmek bilmiyor. Muhtemelen özelde ki doktorun da tahmin de bulunur cinsiyet konusunda. Güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah büyümüştür baya geçen hafta benimki bile 5 cm di senin kocaman olmuştur :)
Ay yerim onları ya elleri ayakları varmış bide nasıl bi mucizeler Allah im rüyamda dogumum yaklaşmıştı nasıl geçer diyoduk bak geldi çattı günü falan diye konuşuyoruz inşallah o günleri görmek de nasip olur

Ay ama çok heyecanlı değil mi ben ultrasona tutunca kalbim çıkacak gibi oluyo onun kalp atışını duyana kadar da heyecanım geçmiyor inşallah sağlıklı sıhhatli buyuyodur günler gecmiyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…