temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah hareket ettiği zamana denk gelirsin ultrasonda :) bizim sıpa hareket ediyordu eşim videoya almış açıp açıp izliyoruz :) çok güzel bir duygu:)
Olacak inşallah bir bakmışız kızlar siz hangi bezi kullanıyorsunuz bu bizde pişik yaptı falan diye konuşuyoruz

Yaaa sabah uyanir uyanmaz hem migdesinde bulanma hissi olup hemde deli.gibi yemek.isteyenler varmi ?¿ yoksa bi ben mi acayibim... bilemedim doğrusu
Ben bulantilari gectimde uyandigimda deli gibi aninda biseyler yeme ihtiyaci son zamanlarda yaşadığım bisey. Bas ucuma mandalina koymustum sabah 6 da gozumu actim hemen yedim açlığa dayanamiyorum artik

Ben de gecen carsamba gunu gittigimde ilk defa bebek seklini almisti:) kollarini oynatirken yakaladik:) cok eglenceli :) :)

Ay ama çok heyecanlı değil mi ben ultrasona tutunca kalbim çıkacak gibi oluyo onun kalp atışını duyana kadar da heyecanım geçmiyor inşallah sağlıklı sıhhatli buyuyodur günler gecmiyo gerçekten
Ben geçen hafta ilk kez duydum biliyor musun kalp atışlarını. Daha önce pıt pıt atışını sadece ekranda gösteriyordu doktorum. İki oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında o yüzden cinsiyet merakım biraz fazla Bunun dışında diğer gebeliklerim de yaşadığım problemleri yaşamaktan kaygılanıyorum

Inşallah kipirdar çok merak ediyorum kipirtilarini kocaman da olmuştur hayal ede ede yarını edicem artık

Ben de 8+5 de duydum kalp atışlarını çok heyecanlıydı gerçekten önceki hamileliklerinde ne yasamistin canım benim ılk gebeligim bigün kız istiyorum bigün erkek istiyorum çok merak ediyorum ben de

Kızlar ben de kardan dolayı cumartesi günü gidemedim doktoruma artık bu cumartesi gideceğim yani tam 11 haftayı bitirmiş 12. Haftaya başlamışken. En son ben de 7+0 ken görmüştüm bebeğimi büyümüştür yaaa :) çok merak ediyorum

Bende perşembe gününü çarşamba ya indirdim esim bende gorcem die tutturdu izinine denk getirdik :)

Canım olumlu düşün ve bence gerçekten iyi bir dr a görün mutlaka fırsatın varsa araştırma hastanelerindeki hocalara görün
inşallah güzel haberlerini alırız..

Son düzenleme:
Kızlar yardım lutfen !
Bu sabah koyu renkte kanamam oldu hemen gittim düşük riskin var git eve hiç kalkmadan yat dedi 1 de ilac verdi başka napabilirim dua edin nolur bebeğim beni birakmasin

Ayni durumu ben de yaşadım şu an evde bir haftadır yatıyorum çok şükür iyiye gidiyor
Sakin olun diyorlar ama gerçekten zor
Bazı gebelik lerde 9 aya kadar devam ediyormuş bu olay özellikle adet dönemi döngusunde
Progestan 200 ve haftalık iğne kullanıyorum Dr aşırı karın ağrısı ve parçalı kanama yoksa dinlenmeye devam dedi inşallah öyle bir şey olmaz
Çok geçmiş olsun arkadaşım sen ne ilaç kullanıyorsun

Ay kızlar ılk defa farkettim benim göğüslerim damardan ibaret resmen acı sizi geçti ama bu defa da mosmor damar kaplandi her tarafı

Ben de 8+5 de duydum kalp atışlarını çok heyecanlıydı gerçekten önceki hamileliklerinde ne yasamistin canım benim ılk gebeligim bigün kız istiyorum bigün erkek istiyorum çok merak ediyorum ben de
İlkinde 7 aylıkken başladı sancılar 3 gün hastane de 2 ay evde yattım sonra 18 saatlik bir doğum maratonu sonrası sezeeyana aldılar. Doğum sonrası da herşey çok güzel değildi. Göğüslerim çok kötü yara olmuştu ağlayarak emziriyordum. Oğlum kolik olmuştu ve ağlama nöbetleri geçiriyordu. İkinci de büyük oğlum 3-3,5 yaşlarındaydı hamile kaldığım da spirali çıkaran doktor altı ay sonra hamile kalırsın bir sorun yoksa Dedi ama ben aynı ayda hamile kalmıştım. 10-11 haftalıkken büyük oğlum üçlü operasyon geçirdi ( Geniz eti, bademcik, sünnet) o ameliyattayken şiddetli sancılar başladı kasıklarım da yerimde durmakta güçlük çekiyordum. Bir yandan gözüm ameliyathane kapısında oğlum çıksa alt kata inip muayene olacağım. Tam kapı açıldı oğlum sedyede inleyerek geliyordu ki şiddetli kanama başladı bir anda eğilip yere baktım yerler kıpkırmızıydı. Hemen beni alıp muayeneye götürdüler sadece ağlıyordum sancılarım kesilmişti ama durmak bilmeyen kanamam vardı. Ultrasonla bakınca doktor hala kalp atışları var Dedi. Yatış yapalım serumla kanamayı durduralım takdir Allah'ındır Dedi. Ama ben oradan evime yakın olan ve sürekli gittiğim hastane de yatmak istedim oradan ameliyattan çıkan oğlumu göremeden dedesine ve halasına emanet edip çıktım. Arabada gelirken yine çok kanamam vardı kıyafetlerim kan içindeydi. Hastaneye geldik burada ki doktor Süleymaniye hastanesinin eski başhekimlerinden olan uzman doktor önce ultrason ile sonra da vajinal bakıp bu gebelikten hayır gelmez kürtaja hazırlayın Dedi asistanına. Ben direk hayır dedim. Ben kalp atışları olan bebeği aldırmam düşerse kendi düşsün. Siz kanamayı durdurmak için bişeyler yapın dedim. Doktor bana uyuz oldu ama dediğimi yapmak zorunda kaldı. Doğumhane de kürtaj için onu bekleyen iki kadın vardı. Biri asker de oğlu olduğunu ve duyunca çok kızdığı için kürtaj olacağını diğeri ise 3 kızı olduğunu ve bunun da kız olduğunu öğrendiği için orada olduğunu söyledi. Bunları nst ye bağlamak için beni doğumhaneye götürdüklerinde öğrendim. Neyse 3 gün yattıktan sonra herşey yolunda eve döndüm. Oğlum abisine ilgi göstermemi kıskanmış olmalı ki bana böyle bir ekşın yaşattı. Laf aramızda hala öyledir kendisi. Eve geldim oğlum da bayağı iyileşmişti. Bir ay istirahat etmeye dikkat ettim. Bir ay sonra da plesentanın aşağıda olduğunu öğrendim. Bir Zaman hep yukarı çıksın diye dua ettim ama çıkmadı tabi. Ara ara hep sancılarım oldu. 36 haftalık doğum yaptım. Oğlum 3 kilo olmuştu ama ciğerlerinde sorun vardı. İki hafta yoğun bakımda kaldı. Taburcu olupta eve bebeğim olmadan dönmek çok kötüydü. Eşim doğum olunca beşiği falan kurup hazırlamıştı ama iki gün sonra ben tek başıma taburcu olunca beni almaya gelmeden hepsini tekrar toplamıştı görüp üzülmeyim diye. O iki hafta boyunca ne ameliyat sonrası sorunları ne konuşalım hiçbirini yaşamadım yada ben farketmedim. Hergün hastaneye gidiyor süt veriyordum. Bebeğimi orada gördükten sonra da ağlayıp duruyordum.
İçini kararttığımı farkettim şimdi ya :)
O yüzden canım benim şimdi de tek korkum bu tür şeyler yaşamak. 3. Sezeryan olacağı için ve erken doğum ve plesanta previa sonraki doğumlarda tekrarlayabilen sorunlar olduğu için sürekli dua ediyorum.

Canım ben okurken bile üzüldüm çok zor şeyler yaşamışsın. Allah bu hamileliğini sağlıkla huzurla yaşamak nasip etsin inşallah. Sağlıkla kavuş bebişine :)

Canım ben de sorunsuz atlatıyorum çok şükür. 11+4 deyiz nadiren bulantı ve mide yanması oluyor. Tabi kasık ağrım daha önceki ameliyatımdan kaynaklı hafif var. Hiç kötü Bi durum değil aksine tadını çıkar

Yok kuzum multivitaminden başka bişey vermedi henüz güneş kremini aslında şimdiden kullanmak gerekiyormuş gerçi iş ortamında güneş görmüyoruz ama biz tatile gideceğiz sömestrda o Zaman çok lazım olacak bana bebekler için olan kremleri öneriyorlar daha çok

Noldu ki canım ? Üzme kendini bebeğini getir aklına sakinleşmeye çalış
Eşimle tartıştık cumartesi günü tüm haftasonum burnumdan geldi sorunumuz Bebek'le ilgili her konuya kendisi karar vermek istiyor. Annesi bakacakmış, ismi o koyacakmış... Her konuda tek söz sahibi olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…